Squiz TTC Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 (edited) ce a mai ramas din ele, le-am sters ,,sunt prea urate Edited August 30, 2012 by BR Extreme09 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Mda... "crecă" ai vrut să faci userbars, nu ? Îs prea mari... textul strică foarte mult şi mie personal nu-mi plac deloc. PS: Urmăreşte tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squiz TTC Posted August 30, 2012 Author Share Posted August 30, 2012 (edited) Mda... "crecă" ai vrut să faci userbars, nu ? Îs prea mari... textul strică foarte mult şi mie personal nu-mi plac deloc. PS: Urmăreşte tutoriale. da..lucrez acum la niste bannere..care vor fi chiar frumoase ..ps voi da edit la topic Adica, tu cand faci ceva, te astepti doar la felicitari si trandafiri? Afla ca nu prea poti fi felicitat pentru lucrarile astea... 1.Sunt urate. 2.Fontul e absolut oribil. N-are nici un rost. Literele, dupa ce ca sunt urate, mai sunt si aruncate aiurea. 3.BG-ul e cat de cat frumusel, dar nu cred ca e facut de tine, mai degraba vreo textura ceva. Astea sunt pareri personale, mie personal, nu-mi plac. Mai invata, mai lucreaza pana sa faci suveniruri. gata chiar le sterg..pun mai tarziu altele . Edited August 30, 2012 by Extreme 09 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Adica, tu cand faci ceva, te astepti doar la felicitari si trandafiri? Afla ca nu prea poti fi felicitat pentru lucrarile astea... 1.Sunt urate. 2.Fontul e absolut oribil. N-are nici un rost. Literele, dupa ce ca sunt urate, mai sunt si aruncate aiurea. 3.BG-ul e cat de cat frumusel, dar nu cred ca e facut de tine, mai degraba vreo textura ceva. Astea sunt pareri personale, mie personal, nu-mi plac. Mai invata, mai lucreaza pana sa faci suveniruri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squiz TTC Posted August 30, 2012 Author Share Posted August 30, 2012 (edited) Adica, tu cand faci ceva, te astepti doar la felicitari si trandafiri? Afla ca nu prea poti fi felicitat pentru lucrarile astea... 1.Sunt urate. 2.Fontul e absolut oribil. N-are nici un rost. Literele, dupa ce ca sunt urate, mai sunt si aruncate aiurea. 3.BG-ul e cat de cat frumusel, dar nu cred ca e facut de tine, mai degraba vreo textura ceva. Astea sunt pareri personale, mie personal, nu-mi plac. Mai invata, mai lucreaza pana sa faci suveniruri. Am venit cu edit..sper sa va placa Doamne ce text... să-mi trag palme non-stop, foloseşte texte drepte şi clare lasă Bevel-ul ăla în pace că strică tot ! m-am gandit sa pun doar scrisul , dar si la model ..daca scriam drept sareati cu gura ,, eh ..prea simplu''bine ca doar la comentat sunteti buni. Edited August 30, 2012 by Extreme 09 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankyy Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Urmareste tutoriale, alege un font mai clar. Nu mai pune acele efecte urate. Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 v.2 Doamne ce text... să-mi trag palme non-stop, foloseşte texte drepte şi clare lasă Bevel-ul ăla în pace că strică tot ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alyin Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Nu prea sunt asa reusite , dar felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 (edited) NU VA PLAC, le sterg si gata. NU mai comentati aiurea va rog !!! Nu mai veni cu faze "nu va plac, le sterg si gata". N-avem voie sa nu ne placa? Astea sunt mai urate ca primele, ai pus tot ce ai prins de la blending options, greseala de incepator. Ai ales un font FOARTE URAT, abia se intelege ce scrie... Mai ai de lucrat... Nu-mi plac. Si, cum adica "nu mai comentati aiurea". Esti mai fericit cand vezi "GGG FRAT3H, c3-l3 my b3l3@ soov3n1rur-i, sa moar-a dujmaniih", decat atunci cand primesti niste critici? Edited August 30, 2012 by MrYonutz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 +1 yonutz. Ei bine, eu apreciez munca ta Extreme dar dacă le-ai făcut nu înseamnă neapărat că sunt şi bune.Nu spun oribile, spun că sunt urâte. Să nu aud faze de genul: "Să văd cum le faci tu." deoarece eu numai lucrez in PS de mult timp.Părerea mea e strict personală. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Razzor Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Din toate "Logo-urile" facute de tine, mai frumos este cel cu Taxi Cab Company, se inteleg cuvintele.Dar la restul nu se intelege nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdKode Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 (edited) Fontul şi efectele sunt aiurea. Oricum, felicitări de incurajare pentru gest, ai vrut tu să faci ceva, dar nu prea ţi-a iesit. Edited August 30, 2012 by EdKode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilika Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Orice parere e buna venita, din cate stiu eu. Nu ni se impune doar sa felicitam, avem dreptul al exprimare. Daca se poate, te duci si la mami, si ii zici ca nu te-am felicitat, si ca te-am criticat. Urate, foarte urate. Sterge-le, si fa si tu a fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squiz TTC Posted August 30, 2012 Author Share Posted August 30, 2012 (edited) Orice parere e buna venita, din cate stiu eu. Nu ni se impune doar sa felicitam, avem dreptul al exprimare. Daca se poate, te duci si la mami, si ii zici ca nu te-am felicitat, si ca te-am criticat. Urate, foarte urate. Sterge-le, si fa si tu a fel. nu sunt copil mic sa ma duc la ,,mami'' si de cand sunt pe server fiecare are ceva cu mine..eu incercam sa ma integrez cat mai usor..dar vad ca putini imi sunt prieteni .. asta nu va place soarta..le sterg si gata. un admin va rog dati T/C. Da-ti foc, nu sta nimeni sa te felicite, daca sunt jalnice. De ce ai venit aici ? Suntem o tara libera, avem dreptul la exprimare. Invata sa folosesti Photoshop, si vino dupa s@L0ooooooooooo7 fix de asta nu mai pot eu... .. bai oameni buni am vrut sa fac si eu un mic suvenir si toti sariti cu gura.. Edited August 30, 2012 by BR Extreme09 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilika Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 nu sunt copil mic sa ma duc la ,,mami'' si de cand sunt pe server fiecare are ceva cu mine..eu incercam sa ma integrez cat mai usor..dar vad ca putini imi sunt prieteni .. asta nu va place soarta..le sterg si gata. un admin va rog dati T/C. Da-ti foc, nu sta nimeni sa te felicite, daca sunt jalnice. De ce ai venit aici ? Suntem o tara libera, avem dreptul la exprimare. Invata sa folosesti Photoshop, si vino dupa s@L0ooooooooooo7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeeeDyzOr Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Daca ai fi gasit un font mai adecvat lucrarilor le dadea o alta nuanta si ieseau mult mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW SemK Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Ce imi este logo-ul acela din fata Taxi Si TTC si NR, ar trebui sa gaesti un font mai adecvat si mai strans, acesta este prea "larg". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madytz Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Textul e oribil si prea mare. Care imi plac cat de cat sunt cele de la factiunile pasnice dar nu prea se intelege nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OmerKr Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 (edited) you did really amazing logo ! i like the idea to NG you can put heli icon or plane if you want it's can to be cool P.S.: Sometimes I use Google translate to write and on mistake I moved the location of the "did" instead of "you did really amazing logo!" Then a "Did you really amazing logo !" Sorry for the misunderstanding Edited August 31, 2012 by JamesMonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdX Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Nu prea sunt reusite, dar felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Frumoase dar foarte simple si facute in stilul "aruncat pe strada", puteai si mai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbY Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 ORIBILE. Tie, sincer, iti plac ? Nici lui fratemiu de 11 ani nu-i plac. Oribil. Un font mai urat ca asta, nu are Photoshop-ul ? Mai bine pune un Arial, Bebas, Pacifico, orice altceva, decat asta. Multa bafta pe tuturor, s4 coontinuiei to0th ash4, imy plackee cum lucrazy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoomBaQ Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Mie personal mi-au picat la corason.Imi plac.. felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Did you really amazing logo ! i think you can put Image to factions 10+ and 15+ too and it's will improv the logos for this factions "Did you really amazing +1" - Deci, hai sa dau drumu', ca m-am saturat sa dadacesc incat sa nu se supere X si Y. Fratioare, logo-urile pentru factiuni trebuie sa fie mici (300x100), apoi, nu pui efecte la intamplare. Nu suport incepatorii astia care pun efecte la intamplare pe lucrari. Apoi, Gradientul e total aiurea. TEXTUL e total aiurea si e prea simplu. Daca mi-ar fi mers, ti-as fi dat - (ca sa intelegi cat de PRAF sunt). *Asta e realitatea. Nu ca "vai, sunt incepator, luati-ma usor". Nu, esti incepator suporti criticile. IN ORICE DOMENIU al vietii incepatorii au de suferit criticile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai19 Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 O imagine si un text. Ti se pare complicat cat sa reprezinte o factiune printr-un logo? Jalnic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts