Jump to content

[B-zone] Factions Logo

Squiz TTC
 Share

Recommended Posts

Mda... "crecă" ai vrut să faci userbars, nu ?

Îs prea mari... textul strică foarte mult şi mie personal nu-mi plac deloc.

PS: Urmăreşte tutoriale.

Mda... "crecă" ai vrut să faci userbars, nu ?

Îs prea mari... textul strică foarte mult şi mie personal nu-mi plac deloc.

PS: Urmăreşte tutoriale.

da..lucrez acum la niste bannere..care vor fi chiar frumoase ..ps voi da edit la topic

Adica, tu cand faci ceva, te astepti doar la felicitari si trandafiri? Afla ca nu prea poti fi felicitat pentru lucrarile astea...

1.Sunt urate.

2.Fontul e absolut oribil. N-are nici un rost. Literele, dupa ce ca sunt urate, mai sunt si aruncate aiurea.

3.BG-ul e cat de cat frumusel, dar nu cred ca e facut de tine, mai degraba vreo textura ceva.

Astea sunt pareri personale, mie personal, nu-mi plac. Mai invata, mai lucreaza pana sa faci suveniruri.

gata chiar le sterg..pun mai tarziu altele .

Edited by Extreme 09

Adica, tu cand faci ceva, te astepti doar la felicitari si trandafiri? Afla ca nu prea poti fi felicitat pentru lucrarile astea...

1.Sunt urate.

2.Fontul e absolut oribil. N-are nici un rost. Literele, dupa ce ca sunt urate, mai sunt si aruncate aiurea.

3.BG-ul e cat de cat frumusel, dar nu cred ca e facut de tine, mai degraba vreo textura ceva.

Astea sunt pareri personale, mie personal, nu-mi plac. Mai invata, mai lucreaza pana sa faci suveniruri.

1.Sunt urate.

Am venit cu edit..sper sa va placa

Doamne ce text... să-mi trag palme non-stop, foloseşte texte drepte şi clare lasă Bevel-ul ăla în pace că strică tot !

m-am gandit sa pun doar scrisul , dar si la model ..daca scriam drept sareati cu gura ,, eh ..prea simplu''

bine ca doar la comentat sunteti buni.

Edited by Extreme 09

ZnFDm.png

SdyrT.png

r9XGB.png

Ho6Dt.png

eEThn.png

aQ57A.png

v.2 Y5OYy.png

vI4MI.png

y4Al5.png

QWQp5.png

wnVOe.png

TnGIs.png

5IwEe.png

gWqDV.png

cRUQu.png

87JaD.png

WGcIV.png

Doamne ce text... să-mi trag palme non-stop, foloseşte texte drepte şi clare lasă Bevel-ul ăla în pace că strică tot !

NU VA PLAC, le sterg si gata. NU mai comentati aiurea va rog !!!

Nu mai veni cu faze "nu va plac, le sterg si gata". N-avem voie sa nu ne placa?

Astea sunt mai urate ca primele, ai pus tot ce ai prins de la blending options, greseala de incepator. Ai ales un font FOARTE URAT, abia se intelege ce scrie...

Mai ai de lucrat... Nu-mi plac.

Si, cum adica "nu mai comentati aiurea". Esti mai fericit cand vezi "GGG FRAT3H, c3-l3 my b3l3@ soov3n1rur-i, sa moar-a dujmaniih", decat atunci cand primesti niste critici?

Edited by MrYonutz

+1 yonutz.

Ei bine, eu apreciez munca ta Extreme dar dacă le-ai făcut nu înseamnă neapărat că sunt şi bune.Nu spun oribile, spun că sunt urâte.

Să nu aud faze de genul: "Să văd cum le faci tu." deoarece eu numai lucrez in PS de mult timp.Părerea mea e strict personală.

Fontul şi efectele sunt aiurea. Oricum, felicitări de incurajare pentru gest, ai vrut tu să faci ceva, dar nu prea ţi-a iesit.

Edited by EdKode

Orice parere e buna venita, din cate stiu eu.

Nu ni se impune doar sa felicitam, avem dreptul al exprimare.

Daca se poate, te duci si la mami, si ii zici ca nu te-am felicitat, si ca te-am criticat.

Urate, foarte urate.

Sterge-le, si fa si tu a fel.

Orice parere e buna venita, din cate stiu eu.

Nu ni se impune doar sa felicitam, avem dreptul al exprimare.

Daca se poate, te duci si la mami, si ii zici ca nu te-am felicitat, si ca te-am criticat.

Urate, foarte urate.

Sterge-le, si fa si tu a fel.

:)) nu sunt copil mic sa ma duc la ,,mami'' si de cand sunt pe server fiecare are ceva cu mine..eu incercam sa ma integrez cat mai usor..dar vad ca putini imi sunt prieteni .. asta nu va place soarta..le sterg si gata.

un admin va rog dati T/C.

Da-ti foc, nu sta nimeni sa te felicite, daca sunt jalnice.

De ce ai venit aici ?

Suntem o tara libera, avem dreptul la exprimare.

Invata sa folosesti Photoshop, si vino dupa

s@L0ooooooooooo7

fix de asta nu mai pot eu...=)) .. bai oameni buni am vrut sa fac si eu un mic suvenir si toti sariti cu gura.. Edited by BR Extreme09

:)) nu sunt copil mic sa ma duc la ,,mami'' si de cand sunt pe server fiecare are ceva cu mine..eu incercam sa ma integrez cat mai usor..dar vad ca putini imi sunt prieteni .. asta nu va place soarta..le sterg si gata.

un admin va rog dati T/C.

Da-ti foc, nu sta nimeni sa te felicite, daca sunt jalnice.

De ce ai venit aici ?

Suntem o tara libera, avem dreptul la exprimare.

Invata sa folosesti Photoshop, si vino dupa

s@L0ooooooooooo7

you did really amazing logo !

i like the idea :)

to NG you can put heli icon or plane if you want it's can to be cool

P.S.:

Sometimes I use Google translate to write and on mistake I moved the location of the "did" instead of "you did really amazing logo!" Then a "Did you really amazing logo !"

Sorry for the misunderstanding

Edited by JamesMonik

Nu prea sunt reusite, dar felicitari pentru munca depusa.

ORIBILE. Tie, sincer, iti plac ? Nici lui fratemiu de 11 ani nu-i plac. Oribil. Un font mai urat ca asta, nu are Photoshop-ul ? Mai bine pune un Arial, Bebas, Pacifico, orice altceva, decat asta. Multa bafta pe tuturor, s4 coontinuiei to0th ash4, imy plackee cum lucrazy.

Did you really amazing logo !

i think you can put Image to factions 10+ and 15+ too

and it's will improv the logos for this factions

"Did you really amazing +1" - Deci, hai sa dau drumu', ca m-am saturat sa dadacesc incat sa nu se supere X si Y. Fratioare, logo-urile pentru factiuni trebuie sa fie mici (300x100), apoi, nu pui efecte la intamplare. Nu suport incepatorii astia care pun efecte la intamplare pe lucrari. Apoi, Gradientul e total aiurea. TEXTUL e total aiurea si e prea simplu. Daca mi-ar fi mers, ti-as fi dat - (ca sa intelegi cat de PRAF sunt).

*Asta e realitatea. Nu ca "vai, sunt incepator, luati-ma usor". Nu, esti incepator suporti criticile. IN ORICE DOMENIU al vietii incepatorii au de suferit criticile.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.