Jump to content

Green Street Bloods - Anunturi importante | Important announcements

Share

Recommended Posts

Luni (07.12.2014), la ora 20:00 vom avea war.La acest war :

• Toată lumea este obligată sa aştepte conducerea în HQ la ora 19:45.Cine nu este în HQ va fi considerat absent.
  • Nu se acceptă învoiri decât cu un motiv foarte bun.

*Prezenţa este obligatorie.Cine nu vine va fi sancţionat !

Marti (09.12.2014), la ora 20:00 vom avea war.La acest war :

• Toată lumea este obligată sa aştepte conducerea în HQ la ora 19:45.Cine nu este în HQ va fi considerat absent.
  • Nu se acceptă învoiri decât cu un motiv foarte bun.

*Prezenţa este obligatorie.Cine nu vine va fi sancţionat !

Marti (30.12.2014) , la ora 19:00 vom avea activitate cu gangul The Tsar Bratva.Activitatea va consta in:

*Duele Deagle intre cele 2 ganguri pana la determinarea unui singur castigator.

*Va avea loc la Restaurant LS , este de preferat sa ajungeti acolo cu macar 5 minute inainte pentru a ne organiza.

Va astept in numar cat mai mare insa tin sa precizez ca prezenta nu este obligatorie!

Edited by AIM BeyondOwn

Sambata (03.01.2015), ora 17:00 va veti prezenta in numar cat mai mare la arena de Paintball pentru a ne reveni in mana, deoarece dupa sarbatori toti am uitat sa tragem, absenta neanuntata va fi sanctionata cu o amenda de $5.000.

Duminica (04.01.2015), ora 17:00 va veti prezenta in HQ pentru prima sedinta din acest an. Absenta neanuntata se va sanctiona cu o amenda de $10.000.

Edited by zeAma69

Maine 19/1/2015 , la ora 19:50 va astept in HQ intr-un numar cat mai mare pentru waruri .Cine va absenta fara cerere de invoire va fi sanctionat cu Faction Warn.

Tin sa va atentionez ca vreau activitate maxima de la voi in perioada ce urmeaza asadar nu vom accepta decat cereri de invoire cu un motiv foarte bine intemeiat!

Edited by AIM BeyondOwn

Azi 20/1/2015 , la ora 19:50 va astept in HQ intr-un numar cat mai mare pentru waruri .Cine va absenta fara cerere de invoire va fi sanctionat cu Faction Warn.

Tin sa va atentionez ca vreau activitate maxima de la voi in perioada ce urmeaza asadar nu vom accepta decat cereri de invoire cu un motiv foarte bine intemeiat!

Azi 22/1/2015 , la ora 19:50 va astept in HQ intr-un numar cat mai mare pentru waruri .Cine va absenta fara cerere de invoire va fi sanctionat cu Faction Warn.

In data de 25.1.2015 , Duminica ora 21:00 va avea loc o sedinta la care vreau sa fiti prezenti in numar cat mai mare. Absenta se va sanctiona cu Faction War.

Am sa va spun mai multe lucruri importante ce tin de factiune iar la final voi inmana salariile lucru datorat succesului nostru de saptamana aceasta.

Edited by AIM BeyondOwn

Maine , 26/1/2015 , la ora 19:50 va astept in HQ pentru waruri .Avem nevoie de activitate maxima din partea voastra si prin urmare am hotarat ca voi accepta maxim 4 invori pentru maine . Absenta se va sanctiona cu Faction warn.

Edited by AIM BeyondOwn

Maine , 30/1/2015 , la ora 19:50 va astept in HQ pentru waruri .Avem nevoie de activitate maxima din partea voastra si prin urmare am hotarat ca voi accepta maxim 4 invori pentru maine . Absenta se va sanctiona cu Faction warn.

Va rog sa verificati topicul ,,Evidenta waruri,, pentru mai multe detalii referitoare la warurile din LV.

Edited by AIM BeyondOwn

Baieti felicitari pentru cucerirea orasului, acum asta e deja de domeniul trecutului, mafiile din LS nu o sa ne puna probleme, trebuie sa ne axam pe LV ca sa reusim sa facem ceva in alt oras trebuie sa fim macar 35 on prin urmare nu vor fi acceptate mai mult de 4 invoiri, in aceasta perioada va solicitam activitate maxima in caz contrar veti fi sanctionati dupa caz.

Edited by AIM Sassori

Maine, 11 februarie, va asteptam in HQ pentru WARuri la ora 19:45.

Avem nevoie de activitate; cine nu se prezinta va fi sanctionat. Cu 25 online nu putem avea pretentii pentru cucerirea orasului.

Edited by Magnum96

De astazi revenim in forta , pot spune ca mi-am terminat inactivitatea si ca vreau sa ne prezentam incepand de Luni la waruri , incepeti sa va faceti login-urile cei ce ati stat la comoditatea inactivitatii mele si nu in ultimul rand sa dati /ad-uri ca recrutam!

Nu cred ca mai este necesar sa va spun ca neprezentarea la waruri se va sanctiona ca pana acum cu FactionWarn.

Edited by AIM BeyondOwn

Maine, 5 martie 2015, va astept in HQ pentru WAR-uri la ora 20:00.

Cine va lipsi nemotivat, va fi sanctionat.

Edited by AIM Magnum

Maine 9/3/2015 , la ora 19:50 va astept in HQ intr-un numar cat mai mare pentru waruri .Cine va absenta fara cerere de invoire va fi sanctionat cu Faction Warn!

Verificati topicul ,,Membrii Legendari,, pentru a vedea ultimele modificari aduse.

Edited by AIM BeyondOwn

• Madalin changed the title to Green Street Bloods - Anunturi importante | Important announcements
  • TiG3R locked this topic
  • X1oR unlocked and locked this topic
  • X1oR unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.