Jump to content

Găseşte o melodie / Find a song

South Blue96
 Share

Recommended Posts

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): Rihanna - Diamonds

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : Acum cateva zile, intr-un videoclip.

Videoclip:

Uite-ți melodia aici:

Am găsit-o mai greu, dar o știam.

Am mai dat de ea pentru că îmbină Rihanna - Diamonds cu Lana Del Ray - Born to die. (îmi place Lana. :D)

Audiție plăcută!

Edited by F4L Deidara

Detalii despre melodie: Este o melodie noua si des la radio, este un club cred, unde sunt deejays si fete in bichini, iar refrenul suna cam asa: nigia gia gia, nigia gia gia .. music is life, music si life is life (suna amuzant nigia =)) dar asa am auzit ca pronunta cine canta)

Cand ai auzit-o ultima oara si unde: Azi, in clasa se uita un coleg la videoclip.

Videoclip: ..

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): a fost saptaman trecuta la Romanii au Talent a fost la numarul lui George Toader cel care face spectacol cu blatul de pizza

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : saptamana trecuta am aici videoclipul , daca stiti cum se numeste va rog spuneti-mi

@ se aude cam incet

http://www.youtube.com/watch?v=Wn3_LhlErmw

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): Habar nu am

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : Am auzit-o la Romanii Au Talent cand a dansat o trupa , incepe in videoclipul de mai jos de la 35 si se termina la 52 , asa am considerat eu , daca nu e asa inseamna ca am gresit , e chestia aia cu "O my god " (nu e necesar sa imi dati videoclip , doar numele piesei sau un link de unde as putea sa o descarc)

Videoclip: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uxEAC09gYBA#!

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): Habar nu am

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : Am auzit-o la Romanii Au Talent cand a dansat o trupa , incepe in videoclipul de mai jos de la 35 si se termina la 52 , asa am considerat eu , daca nu e asa inseamna ca am gresit , e chestia aia cu "O my god " (nu e necesar sa imi dati videoclip , doar numele piesei sau un link de unde as putea sa o descarc)

Videoclip:

Skrillex - Scary monsters and nice sprites (Zedd remix)

Ai link de download acolo.

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): Nu stiu

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : Acum intr-un videoclip. Sariti la (0:54)

Videoclip: http://www.youtube.com/watch?v=rUkICCWVphM

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): Nu stiu

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : Acum intr-un videoclip. Sariti la (0:54)

Videoclip:

Eminem - Like toy soldiers

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): 1`:Este de la :56 2: este da la minutul 1:44

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : In acest videoclip

Videoclip:

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): 1`:Este de la :56 2: este da la minutul 1:44

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : In acest videoclip

Videoclip:

Melodia 2 : Bad Meets Evil - Fast Lane ft. Eminem, Royce Da 5'9

Edited by BTD Krayzie

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): o canta 2pac

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : la un clip pe youtube

Videoclip:

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): Are verusriile: "Ta na na na na have you shoutout?"

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : Romania Danseaza 22 aprilie cand un baiat si-a rupt mana si piciorul, la jumatatea a II-a a reprezentatiei lui

Videoclip: -

Am aflat, era T-Pain - Take your shirt off

Edited by Maurice

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): Nu stiu mai nimic despre ea , am primit'o de la un prieten pe telefon dar era doar 30 min si cu numele Ajt_+1

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : Pe telefon

Videoclip: Am uploadat melodia pe un site : http://fisierulmeu.ro/36954Z5N2VRE/Ajt-1-mp3.html

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): Nu stiu nimic, am ascultat'o in videoclip cand cautam mod'uri GTA.

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : Video.

Videoclip:

Edit: Multumesc.

Edited by BuRn97

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): Nu stiu mai nimic despre ea , am primit'o de la un prieten pe telefon dar era doar 30 min si cu numele Ajt_+1

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : Pe telefon

Videoclip: Am uploadat melodia pe un site : http://fisierulmeu.r.../Ajt-1-mp3.html

Melodia originală este aceasta.

Ce ai tu acolo este un remix:

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): Michael Jackson

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : Acum 2 zile

Videoclip:

Acest topic este predestinat persoanelor care caută o melodie.

Dacă vrei să postezi muzică o poți face aici.

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): Michael Jackson

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : Acum 2 zile

Videoclip:

Aici postezi doar dacă vrei să te ajutăm să cauţi o melodie auzită la o petrecere, dacă vrei să postezi o melodie, te gândeşti la ce gen s-ar potrivi şi postezi în topicul respectiv, ai grijă data viitoare.

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): -

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : Recent la un radio online, am cautat-o dupa numele remixului

Videoclip:

Alte precizari: as dori sa aflu numele melodiei de la minutul 1:40

PS: Recompezez cu:rep_up.png

• BIS aka OldNab changed the title to Găseşte o melodie / Find a song