Jump to content

„Mă-ta are cratimă”

Hogan

Recommended Posts

256vk7k.jpg

Am venit cu acest Topic in sprijinul celor de la "Sector 7".

Sector 7 este un colectiv de oameni talentați, amuzanți și inventivi care au o pasiune pentru tot ceea ce ține de internet și de video. În acest ultim clip, cei de la Sector 7 apar alături de Krem.

Sector 7 au revenit cu un nou filmulet, acesta se numeste „Mă-ta are cratimă” , si vine in apararea limbii romane, invitand internautii sa se exprima corect din punct de vedere gramatical. Filmuletul a reusit sa stranga 50.000 de vizularizari in numai 6 ore.

Consider ca si la noi, pe B-Zone sunt "internauti" care injura, daca tot nu se poate sa ii oprim din acest obicei de a injura

cred ca e timpul sa invete macar sa injure. Se pare ca cineva s-a gandit si la ei, Sector 7.

Foarte buna initiativa luata de ei. Multi injura si se fac de ras. Daca tot injuri, macar injura corect. :))

Personal nu stiam de video, multumesc ca l-ai postat.

edit:

Aolo, alt jeg romanesc, aolo, imi sangereaza urechile, doamne fereste cu ragusitii tai care, cand deschid gura se cutremura pamantu, American Rapp Cel mai jmecher.

Da, nici mie nu-mi place melodia in sine, dar versurile au un mesaj folositor pentru multi de pe aici. Si, e cam urat sa zici ca rap-ul e JMECHER...

Majoritatea care zic de "uuuuuu, rap romanesc, ce-i asta", inainte rupeau boxele pe m&g, puya si altii, si acuma, de cand a facut Eminem greseala sa cante cu Rihanna, s-au modernizat si au trecut pe d-astea straineze.

Romanesc, neromanesc, nu-mi place melodia IN SINE, dar versurile si mesajul sunt bune.

Show a la Krem.... Inca odata Krem ne-a uimit cu stilul sau demential =D>

Anyway baza ramane tot la Sara \ :D/

Oricum.. ca sa stie toti copiii ma-ta are cratima

Aolo, alt jeg romanesc, aolo, imi sangereaza urechile, doamne fereste cu ragusitii tai care, cand deschid gura se cutremura pamantu, American Rapp Cel mai jmecher.

Melodia asta a fost scrisa exact pentru cei ca tine ;). sunt 4 i, foloseste-i

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.