Jump to content

Tow Truck Company - Lista neagră / Blacklist

South Kaine
 Share

Recommended Posts

Agent.007 - DjAlexandru2004 primeşte un Avertisment pentru Death Match aiurea. În ciuda faptului că este începător, am decis să-l sancţionez deoarece am încercat să discut cu el şi să-i explic că nu are voie să omoare aiurea, însă el mi-a spus că ştia că nu are voie şi când l-am întrebat ce are de spus în apărarea sa, mi-a închis în nas. Păcat, Alexandru, ai irosit o şansă bună. :)

http://postimg.org/gallery/3d3giyuk/

Nick: MaDoXxX
Rank: 4
Nick-ul celui reclamat:
NotAir012 si MaticCatalin care era la volan.
Level-ul celui reclamat:
9 & 8
Descrierea situatiei: Ma plimbam si intra in mine dupa care trage pana imi bubuie masina...
Dovezi (Screenshot/video): Click

Nick: RaKnetT
Rank: 2
Nick-ul celui reclamat: ElegancjaFrancja
Level-ul celui reclamat: 5
Descrierea situatiei: Eram prin jeferson ma da jos din masina apoi ma omoara dupa cum se vede in ss
Dovezi (Screenshot/video):
http://postimg.org/image/q3j5bemyh/

MaDoXxX - NotAir012 & MaticCatalin primesc câte un Avertisment, primul pentru Drive-By şi al doilea pentru Complicitate la Drive-By. Se vede clar că scopul amândurora era de a face ravagii.

Jeson[ZEW] - QaSiMoDo.. primeşte un Avertisment pentru Death Match în Safe-Zone. Te-aş ruga, totuşi, ca data viitoare să nu mai încurajezi începătorii la Death Match prin cuvinte de genul "aşa". Comportă-te ca un jucător cu experienţă şi încearcă să aplanezi astfel de conflicte, făcând tot posibilul de a le evita. Nu mă înţelege greşit, dar dacă nu apărea cuvântul "aşa" în acel video, nu îţi mai ziceam nimic acum.

RaKnetT - ElegancjaFrancja primeşte un Avertisment pentru Death Match. Dacă apărea doar motivul uciderii, nu primea Avertisment, însă se vede clar că te-a dat jos din maşină special pentru a te omorî, de aici şi primul text cu furtul maşinii.

*Cu toate acestea, voi încerca să discut cu ultimii doi, pentru că au un level destul de mic şi poate înţeleg, după ce le voi explica, că au greşit. Dacă îmi va plăcea răspunsul lor, s-ar putea să fie iertaţi.

Rank: 5
Nick-ul celui reclamat: mecmar0

Level-ul celui reclamat: 59
Descrierea situatiei: Facea DM, zona trucke, in oricine trecea prin fata lui, cu tirul sau fara.
Dovezi (Screenshot/video): Click

Nick:SLR
Rank: 2
Nick-ul celui reclamat:ProudGreek
Level-ul celui reclamat:8
Descrierea situatiei: De fiecare data cand sunt intrati pe server cei care locuiesc langa /tow ls , nu ne dau pace , azi mergeam linistit cu V.Andrei si incep sa traga in roti. Nu sunt singurul care ii reclama , se urca in masina ne omoara , deci nu ii mai suport , dau /report si nici un admin nu se sinchiseste macar sa dea un kick . Vreau sa fie pedepsiti . In poza se vede ca ma si injura si ii roata sparta , puteti sa il intrebati pe V.Andrei sau pe R.GoGu (fost membru TTC) si fac pariu ca nu suntem singuri deranjatii de aceste "scursurii ale societatii".

Dovezi (Screenshot/video): http://i.imgur.com/zKx1YIw.jpg

Martorii: AlexXXXD , V.Andrei , BogdiDealer.

Edited by sLr

Nick-ul celui reclamat: Popacristi

Level-ul celui reclamat: 11
Descrierea situatiei: DM fara motiv, a tras la un moment dat si in TaTaie, s-a si intors, este martor..

MaDoXxX - mecmar0 primeşte un Avertisment pentru Death Match în Safe-Zone. Ăsta este un comportament adecvat, Madox, pentru că te-ai dus să descoperi cine făcea Death Match acolo şi ai dat /report, nu te-ai dus să provoci neapărat, cum s-a întâmplat în trecut. Ai gândit bine de data asta.

SLR - ProudGreek nu primeşte nimic. Îţi înţeleg frustrarea, dacă este adevărat tot ce ai spus, însă din poza aceea nu pot relata nimic. Instalează un program de filmat ca să poţi surprinde întreaga acţiune, după aceea putând face o plângere bine pusă la punct.

MaDoXxX - Popacristi primeşte un Avertisment pentru Death Match în Safe-Zone.

Nick: V.Andrei
Rank: 1
Nick-ul celui reclamat: [s4F]Rigby si [s4F]Mordecai

Level-ul celui reclamat: [s4F]Rigby-Level 1 si [s4F]Mordecai- Level 1
Descrierea situatiei: Vine la mine si la V@si si ne provoaca la o confruntare Shaolin si incepe sa dea in noi
http://imgur.com/a/PNUZ0

Nick: V.Andrei
Rank: 1
Nick-ul celui reclamat: AlexUTzz si complice GamerGy

Level-ul celui reclamat: AlexUTzz - Level 5 si GamerGy - Level 4
Descrierea situatiei: Continua sa faca DM de la jail pana la Tow Ls
http://imgur.com/a/j7coV

Edited by VAndrei

Nick-ul celui reclamat: Dica_sTar

Level-ul celui reclamat: Level 13 - Dica_Star.png
Descrierea situatiei: Facea DM, mai era si Safe-Zone.

V.Andrei - [s4F]Rigby & [s4F]Mordecai nu primesc nimic. Ai grijă ca, înainte de a posta în acest topic, să şi citeşti regulile de reclamare. Nu poţi reclama jucători cu un nivel mai mic de 5.

V.Andrei - AlexUTzz primeşte un Avertisment pentru Drive-By, însă GamerGy nu primeşte nimic, din cauză că nu are un nivel egal sau mai mare cu 5.

MaDoXxX - Dica_sTar primeşte un Avertisment pentru Death Match în Safe-Zone.

Nick: AnTiDoT
Rank: 4
Nick-ul celui reclamat: Bogdan.Vicious
Level-ul celui reclamat: 59
Descrierea situatiei: Am dat jefuit banca, apoi am vrut sa trec pe la GSLS sa-mi cumpar un Deagle sa-i inveti pe politisti cate ceva, iar inauntru acest civil m-a omorat.

Nick: V@s1
Rank: 2 (Mechanic)
Nick-ul celui reclamat: StReSs2
Level-ul celui reclamat: 18
Descrierea situatiei: Acest player m-a omorat pe strada de multe ori si am decis sa il adaug pe Lista Neagra.Am prins doar cateva poze dar sunt destule pentru a observa ca face DM pe mine.
http://imgur.com/a/qm5f4