Lolu Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Super lucrarile ... Bravo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted December 15, 2012 Author Share Posted December 15, 2012 Super lucrarile ... Bravo . Data viitoare chinuie-te să scri mai mult, altfel ve-i primi warn-up. New logos: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Data viitoare chinuie-te să scri mai mult, altfel ve-i primi warn-up. New logos: Foarte bine lucrate cu layer-ul style, se potrivesc toate in aceste 2 logo, bravo Geoo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted December 16, 2012 Author Share Posted December 16, 2012 New logo: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNaKs ToV Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 New logo: Wow ce'mi place lucrarea asta , sunt foarte frumoase lucrările tale , ţine'o tot aşa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanieI Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Se vede că te ocupi demult de Photoshop,eşti un maestru. Felicitări şi ţine-o tot aşa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Nu e asa reusita. Nu prea ai putut realiza asa bine acea cana privita de sus. Dupa parerea mea, o cana privita de sus necesita mult mai multe efecte fata de una privita din lateral iar tu te-ai aruncat direct unde era mai greu. Lasand elementul grafic la o parte, eu nu as fi ales acel font (mi se pare urat). Iar ultima chestie care nu imi place este amplasamentul textului. Succes la urmatoarele lucrari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted December 16, 2012 Author Share Posted December 16, 2012 Nu e asa reusita. Nu prea ai putut realiza asa bine acea cana privita de sus. Dupa parerea mea, o cana privita de sus necesita mult mai multe efecte fata de una privita din lateral iar tu te-ai aruncat direct unde era mai greu. Lasand elementul grafic la o parte, eu nu as fi ales acel font (mi se pare urat). Iar ultima chestie care nu imi place este amplasamentul textului. Succes la urmatoarele lucrari. Am vrut să-i bag Drop Shadow (arăta aşa de bine umbra cănii) dar dacă îi băgam nu mai era vectorială + că recunosc că m-am grăbit la această lucrare, am uitat de unele efecte. Am fost absent (motivat) pe la creaţii şi cereri aproape 1 lună dar încerc să-mi dau drumu la mână iar. * Mersi de sfaturi, succes şi ţie pe viitor . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted December 17, 2012 Author Share Posted December 17, 2012 News avatars: Logo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
d O x Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Frumoase lucrări,continuă tot aşa. Felicitări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Faine avatarele si logourile , mai ales cele cu Memento Coffe. Imi place mult cum ai facut efectele la logourile si cum ai folosit emboss pe ele. Ai un "+" de la mine, felicitari si succes cu viitoarele lucrari! Apropo, mai lucreaza putin la avatare ca sunt cam simple si nu reprezinta mai nimic . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted December 20, 2012 Author Share Posted December 20, 2012 News: Avatars: Signature: Logo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CleanDisk Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Sunt supere , dar la cainele acela , merge si un efect ae de ninsoare ( daca lucrezi in asa ceva).La logo spune-mi si mie font-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted December 21, 2012 Author Share Posted December 21, 2012 New: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Arata misto, e tare conturu' ala de pe margini ca in desenele animate. Ti-a iesit bine, da' umbra aia e cam nasoala... Cum se numeste fontu'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Parerea mea este ca trebuie sa incadrezi textul acela " Food Truck" pe duba nu pe dinafara, se vede cam ciudat...desene animate .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted December 21, 2012 Author Share Posted December 21, 2012 Parerea mea este ca trebuie sa incadrezi textul acela " Food Truck" pe duba nu pe dinafara, se vede cam ciudat...desene animate .. Asta e şi ideea, să nu stea fix pe maşină, dacă nu ai imaginaţie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3NVER ToV Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Felicitari pentru efortul depus! Toate sunt frumoase,dar a-3-a creatie e geniala Tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted December 22, 2012 Author Share Posted December 22, 2012 Felicitari pentru efortul depus! Toate sunt frumoase,dar a-3-a creatie e geniala Tine-o tot asa. Mersi, a 3-a creaţie însemnând ?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khaqui Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Imi place prima ! Bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted December 23, 2012 Author Share Posted December 23, 2012 Imi place prima ! Bravo Data viitoare warn-up pentru astfel de comentarii. News: Logo LP (large piece): Logos: Avatars: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J O E Y Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 (edited) Foarte frumoase creatii,meriti postul de designer din plin,imi plac acele logo-uri de la FBI si de la Stracci,dar si celalalte avatare sunt reusite. Mai ales ultimul de al lui Antonio. Edited December 29, 2012 by BTD Joey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted January 4, 2013 Author Share Posted January 4, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 (edited) M-am apucat sa le fac 150x200, le faci si tu, plagiator mic ce esti .. In rest, sunt frumoase. Imi place avatarul cu Ghost Rider si semnatura cu Florin Salam Edited January 4, 2013 by Alpha287 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted January 4, 2013 Author Share Posted January 4, 2013 M-am apucat sa le fac 150x200, le faci si tu, plagiator mic ce esti .. In rest, sunt frumoase. Imi place avatarul cu Ghost Rider si semnatura cu Florin Salam Învăţ de la cei mai buni . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts