Jump to content

My Folio

Geoo
 Share

Recommended Posts

Data viitoare chinuie-te să scri mai mult, altfel ve-i primi warn-up.

New logos: amulbl.png2l899va.png

Foarte bine lucrate cu layer-ul style, se potrivesc toate in aceste 2 logo, bravo Geoo!

Nu e asa reusita. Nu prea ai putut realiza asa bine acea cana privita de sus. Dupa parerea mea, o cana privita de sus necesita mult mai multe efecte fata de una privita din lateral iar tu te-ai aruncat direct unde era mai greu. Lasand elementul grafic la o parte, eu nu as fi ales acel font (mi se pare urat). Iar ultima chestie care nu imi place este amplasamentul textului. Succes la urmatoarele lucrari.

Nu e asa reusita. Nu prea ai putut realiza asa bine acea cana privita de sus. Dupa parerea mea, o cana privita de sus necesita mult mai multe efecte fata de una privita din lateral iar tu te-ai aruncat direct unde era mai greu. Lasand elementul grafic la o parte, eu nu as fi ales acel font (mi se pare urat). Iar ultima chestie care nu imi place este amplasamentul textului. Succes la urmatoarele lucrari.

Am vrut să-i bag Drop Shadow (arăta aşa de bine umbra cănii) dar dacă îi băgam nu mai era vectorială + că recunosc că m-am grăbit la această lucrare, am uitat de unele efecte. Am fost absent (motivat) pe la creaţii şi cereri aproape 1 lună dar încerc să-mi dau drumu la mână iar.

* Mersi de sfaturi, succes şi ţie pe viitor :).

Faine avatarele si logourile :), mai ales cele cu Memento Coffe. Imi place mult cum ai facut efectele la logourile si cum ai folosit emboss pe ele. Ai un "+" de la mine, felicitari si succes cu viitoarele lucrari! Apropo, mai lucreaza putin la avatare ca sunt cam simple si nu reprezinta mai nimic :-?.

Parerea mea este ca trebuie sa incadrezi textul acela " Food Truck" pe duba nu pe dinafara, se vede cam ciudat...desene animate :))..

Asta e şi ideea, să nu stea fix pe maşină, dacă nu ai imaginaţie...

Foarte frumoase creatii,meriti postul de designer din plin,imi plac acele logo-uri de la FBI si de la Stracci,dar si celalalte avatare sunt reusite. Mai ales ultimul de al lui Antonio.

Edited by BTD Joey

M-am apucat sa le fac 150x200, le faci si tu, plagiator mic ce esti :)) .. In rest, sunt frumoase. Imi place avatarul cu Ghost Rider si semnatura cu Florin Salam :))

Învăţ de la cei mai buni :)).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.