Jump to content

My Folio

Geoo
 Share

Recommended Posts

News:

Avatars: 1ifotk.png2gx1csp.png2337rs.png

Logo: 1z55af8.png

Avatarele sunt oversharpened, incearca sa nu mai pui atat, ca strica la ochi..

Logo-ul are multe defecte pe care le-am observat cam usor. N-are Bevel&Emboss, iar efectul de 3d (layerul din spate e prea stramt) si acele pete albastrui sunt... prea mari. Plus ca textul Let's Play Together trebuia sa fie mai scurt in inaltime, sa reduci cam 80% din el.

igi59s.png

Parerea mea este ca logo-ul,pare putin distorsionat adica nu inteleg ce ai vrut sa faci? ai incercat sa-l faci 3d sau ceva? ca dupa mine doar M si Y par 3d si distrag atentia de la tot nick-ul.

Parerea mea este ca logo-ul,pare putin distorsionat adica nu inteleg ce ai vrut sa faci? ai incercat sa-l faci 3d sau ceva? ca dupa mine doar M si Y par 3d si distrag atentia de la tot nick-ul.

Uităte pe la cereri dacă nu şti ce am vrut să fac.

Imi plac avatarele alea 3, imi palace ca au niste culori deschise/vii care te bine dispun.. la logo-ul cu "ENGI" dupa cum a zis si kevinster ai cateva greseli... iar logo-ul cu "TOMMY" imi place, doar ca ai pus mai mult accent pe "-MY" si toata atentia se duce acolo.

Keep it up!

Bravo ma.. Imi plac toate. Nu mai pune atata sharpen ca te inteapa dupaia.. La logo-uri, tu etsi bossu' ce sa mai. Te-am invatat bine.

Imi plac toate, logo-urile sunt superpe, si cat despre avatare no comment, bravo!

E frumos dar sunt curios cum ar iesi cu umpic de noise pe background sau un inner shadow cu noise tot pe background...

Am dat ca deşteptu' cu "P" mare "merge visible" la câteva layere printre care şi BG-ul... aşa rămâne + că nu am salvat PSD-ul, e lucrare de 10 minute şi am zis că e de plictiseală.

Foarte fain.. Bravo.

Frumos.

Aveţi grijă pe viitor cu astefl de comentarii, data viitoare nu vă mai iert.

Am revenit şi eu după o absenţă destul de mare cu nişte lucrări:

Avatars: jsg1n9.png4rc8i9.png6qij5v.jpg

Signatures: 1ru1hg.png2h4klg7.png

Logo: dyudxt.png

Frumoase lucrari, imi place cum ai aplicat efectele, nuantele de culori arata foarte bine, iar cat despre text...ai ales un font care se potriveste cu lucrarea si este pozitionat unde trebuie, in special pe logo, unde ai aplicat foarte bine efectele pe text.

Keep it up!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.