Magla Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Ce pot sa fac cand eu fac checkpoint-urile de la gunoier toti vin sa-mi fure masina cand sunt in cp si ma blocheaza NU SE POATE FACE NIMIC EU NU MAI VREAU SA JOC CU TOTI DISPERATII ASTIA RETARDATI. Multumesc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Thief Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Poti incerca alt server, nu te tine nimeni aici. Nu ai ce sa le faci celor noi, pentru ca nu inteleg ori de cate ori le-ai spune. Toti am fost newbie la inceput si furam, deci nu ai ce sa faci. Si ai grija la limbaj, pentru ca nu esti mai presus de ei folosind astfel de cuvinte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipper cu punct Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Poti incerca alt job. Recomand jobul car jacker,faci skill greu la inceput dar apoi o sa faci bani foarte usor. La skill 5 faci 6k la 12 minute,timp in care te poti si plimba sau sa stai afk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Berutu Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Daca doresti sa iti pastrezi jobul de gunoier, poti incerca sa faci aceste misiuni pe timpul noptii... ( 00:00 + ), deoarece la ora asta nu prea este lume... Din cate am inteles, se lucreaza la un sistem de Garbage Job nou, unde toti veti putea lucra, acum nu stiu cand va fi gata, nu stiu cum si ce va fi... asa a spus Bobo... Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaL Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Incearca in timpul zilei sa iti iei job-ul de Fermier sau Trucker, iar pe timpul noptii Garbage Man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbY Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Sa te impusti ? Glumesc. N-ai ce sa le faci, asta-i sigur. Inainte, era altfel.. eram toti, cat de cat, civilizati. Acum, numa' obsedati de bani vezi, rar mai gasesti cate unu mai de treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipi Groza Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Vorbeste cu cei de la Electrica și oprește-ți curentul ca să te calmezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangam StyLe ReNnNu xD Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Am eu o idee, ar putea sa puna key la masinile de la garbage man si fiecare sa isi inchida masinile. Eu cred ca este o idee foate buna ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoaD RuNNeR macabru Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Incearca sa te joci pe alt Server, pe B-Zone nu ai cum sa gasesti liniste si pace.... decat daca se v-a baga un mod de logat pe forum, sa nu isi mai faca toate nimicurile cont. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaqtbird Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Si mie imi furau masina la checkpoint 18/19 si muream de nervi. Ar fi buna aceea propunere cu chei , fiecare sa dea /lock . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jhonnson Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Cred ca toti au patit ca tine,nu stiu...nu ai ce sa faci,hai sa iti recit un vers din melodiile trupei B.U.G Mafia " Fiinda lumea e nebuna si rea dintotdeauna,frate daca poti tu sa fi mai bun ca ea " - O lume nebuna,nebuna de tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P h a n t o m Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 După cum a mai spus cineva, încearcă alte job-uri pe timpul zilei, precum Trucker și/sau Farmer, iar după miezul nopții te poți ocupa de Garbage. Totuși, cred că ar trebui să se implementeze un script prin care mașina de gunoi să fie închisă pe parcursul fiecărei ture, și să fie deschisă și respawnată la fiecare sfârșit de tură. Din păcate, se pare că topic-ul cu propuneri este închis câte 9 luni în fiecare an. Și pentru voi, ăștia care-l jignesc în toate felurile, spunându-i să se împuște, să-și taie curentul, etc. - Nu vă mai umflați atâta în pene, că nu sunteți nici voi cu mult mai brezi decât el. Și voi ați fost, ca și el, începători pe acest server. Multe lucruri vă erau neclare și, în anumite situații, vă smulgeați și voi părul când vă fura cineva mașina de lucru. Bineînțeles, nici atitudinea lui nu este justificată dar, pentru asta, nu trebuie să fiți ipocriți și să încercați să-i dați voi lecții. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Vorbeste cu cei de la Electrica și oprește-ți curentul ca să te calmezi. Vei fi sancționat, post total inutil. Am eu o idee, ar putea sa puna key la masinile de la garbage man si fiecare sa isi inchida masinile. Eu cred ca este o idee foate buna ! Ar fi o idee extrem de proastă, cel puțin în modul în care ai exprimat-o. Așa ar lua cineva o mașină de gunoieri și cu ea ar rămâne, tu te-ai uita toată ziua la el cum muncește . Dacă nu-ți place job-ul de gunoier ia altul, ai comanda /jobs și /jobhelp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.