Jump to content

Metin2

Ferdenez
 Share

Recommended Posts

E un joc #cenzurat# facut la vrajala doar ca sa iti ia bani ! Nu merita nici sa te chinui sa intri pe siteul lor !

TOTAL FAIL ! Asteptam Metin3 :))=)) !

Daca doriti sa va apucati de metin 2 dati-mi mie un pm joc acest joc inca d e cand a a parut ..daca va apucati datimi un pm in joc pe gemeni am lvl 47

Daca te joc cat de putin incepe sa iti placa acest joc :X

Nu va pripiti sa va dati cu parere pana nu il jucati ...eu unu am lvl 47 si lvl 52 pe serverul gemeni daca vreodata doriti sa incercati datimi un pm aici sau in joc si va ajut cu tot ce doriti :D

Stima !!

Si eu ma joc, pe Lupus, name: sTeeLRoBy , lvl : 8 deocamdata

UPDATE : 24, Prietenos ! Am lata +5 , iatagan +4 , costum furnica rosie +2 , colier de aur +4 , 32k :D:)

Am jucat si eu vreo 2 saptamani , aveai niste misiuni ce aproape faceai lvlul si dupa un anumit level iti da vreo 30 % si e plictisitor sa tot omori monstri :))

Cel mai nasol joc posibil :))

Cine a inventat jocu e cel mai mare doitoc

Sunt de acord cu tine.Nici mie nu imi place.Nu stiu ce e asa de intereseant la jocul asta.

Si eu am jucat pe Sagitta, nick CreePyGirL si aveam level 21 ..

Dar m-am apucat de Cabal :-?? ,astfel, nu`mi mai place metinul :-??

Varul meu are lvl 75 si s-a lasat de el nu stiu sigur cat a jucat , cam 1 an.Am intrat pe contul lui sa ma joc putin...curiozitatea asta....si pff , dezamagire totala.Era el foarte bazat pentru ca am inteles ca lvl max e 99 :D si se face greu chiar si 20 dar sa nu mai vorbim de 75.Nick-ul l-am uitat la fel si contul si parola.

Grafica: -1

Gameplay: -1

Distractie: 0

Timp pierdut: +1

!! Copii: Nu intrati in lumea metinului ca nu mai iesiti o perioada de timp pana ce dati de cal :))

Dupa un timp deja devine obsedant. Eu am jucat pana la level 15.

In clasa deja toti vorbeau de metin ca disperatii, ce level au si ce armuri si.au mai luat :)).

La level 34 am parasit metinu', devenise deja extraordinar de monoton, si eu cred ca lumea-l joaca doar pentru ca-i in Romana, cel putin la mine in oras, sunt unii carora daca le spui de un alt joc te intreaba: E in Romana!? Eu: Nu :| El: A atunci e naspa ba'! Si ma opresc ca dau in alt subiect, dar asta e parerea mea, pierdere de timp.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.