Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Metin2

Ferdenez
 Share

Recommended Posts

Guest Gh0sT24

Mie mi se pare super tare jocu ...dar trebuie sa il intelegi....prima data cand am jucat mi se parea o porcarie ..dar pe urma ma invatat un prieten cam cum se joaca..acum am lvl 26 . razboinic , leonis...dar din pacate m-am lasat de joc fiindca a inceput sa fie plictisitor...dar poate ma reapuc.

Este o imitatie ieftina, la fel cu este 4Story la WOW, asteptati 2011 si vine Star Wars The Old Repubic, cel mai mare RPG si cel mai complex (ca sa nu mai zic ca este si cel mai scump joc scos vreodata)

Grafica e de tot rasul. Dar gameplay e destul de dragut. M-am lasat de metin2 fiindca prea multi copii au inceput sa il joace. Cand zic copii nu ma refer neaparat la varsta.

Am jucat si eu..Imi aduc aminte,stateam ca un nebun sa imi pice medalii d-alea,la level 20...Faceam 293193912 conturi ca sa am sansa mai mare de drop...Imi picau 10medali pe h,parca..E o prostie,daca esti o persoana inculta,care nu vrea nimic de la viata,si nici nu are nimic,poti sa te duci sa te joci metin..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.