Jump to content

Bug - punctaj war.

AIM NewLife

Recommended Posts

Nick-ul tau: NewLife

Descrierea bugului: Acel punctaj de 0.8 puncte/minut pentru mafia care sta in zona de war se acorda ambelor mafii chiar daca una dintre mafie nu are nici macar un membru in zona de war,e deja cunoscut bugul dar persista de 2 saptamani sau chiar mai mult si vad ca nici pana astazi nu a fost reparat iar din pacate unele mafii abuzeaza de el si nu se prezinta la war.

Screenshot(s): Nu am la ce sa fac ss.

Daca cautai mai atent era un topic asemanator.Mastertrap21 este ocupat,nu il poate rezolva,iar daca nu te prezinti la war,este abuz,si vei fi sanctionat.Poti sa nu te prezinti dar sa trimiti 2-3 oameni sa fie omorati.Practic,diferenta se face doar la kills.

Daca cautai mai atent era un topic asemanator.Mastertrap21 este ocupat,nu il poate rezolva,iar daca nu te prezinti la war,este abuz,si vei fi sanctionat.Poti sa nu te prezinti dar sa trimiti 2-3 oameni sa fie omorati.Practic,diferenta se face doar la kills.

Tare asta sa trimiti 2-3 oameni sa fie omorati :)) asta se intampla la voi in LV poate dar la noi n-ai cu cine :-J,profita la maxim de acest bug.

Asa e regula...acum cati o respecta nu stiu...posibil ca o sa fie pe lista de prioritati a lui mastertrap,trebuie doar sa asteptam.Daca crezi ca adversarii abuzeaza vorbeste cu kelton.

Noi abuzam? Nu o fost un war cu voi in care sa nu ne prezentam. Cred ca te referi la waru de la doc-uri in care am venit cand o intrat amthony si v-am batut ( Voi atacati cand suntem fara lider / sublider on, asta nu se pune ? ) Sa nu mai zic ca voi cand dati war cu noi plangeti la fbi sa vina sa ne ia armele ( si tot va batem ). Asa-i cand ajungi la un grad superior de ofticare si/sau ura. ( Am dovezi la ceea ce zic doar ca nu le postez, ca rezolv ce? Mai multa ura )

Noi abuzam? Nu o fost un war cu voi in care sa nu ne prezentam. Cred ca te referi la waru de la doc-uri in care am venit cand o intrat amthony si v-am batut ( Voi atacati cand suntem fara lider / sublider on, asta nu se pune ? ) Sa nu mai zic ca voi cand dati war cu noi plangeti la fbi sa vina sa ne ia armele ( si tot va batem ). Asa-i cand ajungi la un grad superior de ofticare si/sau ura. ( Am dovezi la ceea ce zic doar ca nu le postez, ca rezolv ce? Mai multa ura )

nu abuzati a ?

dar asta zice alt ceva http://postimage.org/image/ym0pu9xrb/dbf5760c/ =))

stam o ora ca prosti si va asteptam si pe voi va doare in cot stati si mancati seminte :-J

"Voi atacati fara lider/sublider on,asta nu se pune" ? ce vrei sa spui cu asta ? daca anthony/marco nu intra toata ziua sa zicem eu n-am voie sa dau war sau care-i faza ? unde scrie asta ? arata-mi si mie,cat e zi de war dau cand vreau eu attack iar voi aveti obligatia de a va prezenta indiferent daca aveti sau n-aveti lider/sublider on.Si inca ceva,daca nu ar fi acest bug v-ati prezenta la war si fara lider/sublider on ? BINEINTELES ca daca nu a-ti pierde zona,deci nu mai vorbi aiurea ca nu scrie nicaieri sa nu va prezentati la war fara lider/sublider ;) atat am avut de spus.

P.S: rog sa se dea TC se face +1 aiurea deja

Clar...vrei sa zici ca voi sunteti aia cinstiti si nu ati abuzat niciodata si nu numai...dar lasa,am trecut cu vederea si trecem cu vederea,intai sa nu mai veniti la war cu joypad si dupa sa ne criticati.

nu abuzati a ?

dar asta zice alt ceva http://postimage.org...u9xrb/dbf5760c/ =))

stam o ora ca prosti si va asteptam si pe voi va doare in cot stati si mancati seminte :-J

In locul tau taceam, sa fim seriosi, vreti sa spuneti ca voi (Cuneo) ati venit la toate warurile?Ma refer ca si voi ati profitat de acest bug, chiar si Tattaglia.

PS: Lasati cearta aici, oricum topicul e facut aiurea, a mai fost facut unul.

In locul tau taceam, sa fim seriosi, vreti sa spuneti ca voi (Cuneo) ati venit la toate warurile?Ma refer ca si voi ati profitat de acest bug, chiar si Tattaglia.

nu am zis ca ,am fost la toate war`urrile ca voi ;)

Nu o fost un war in care sa nu ne prezentam.

Ii vorba de ttg. Doamne, unde dai si unde crapa =)) ( Cu voi ce sa venim? Ca abuzati de heal + omorati in afara zonei + faceti db fara sofer + etc ). Newlife o facut therdu, eu lui i-am raspuns.

ce vrei sa zici ca la noi abuzati nu veniti la war`urii si la ce-le cu ttg va duceti

clar =)))

Ba frate, la inceput cu edusca lider, la vreo 3-4 waruri nu v-ati prezentat. Am zis ca abuzati, dar nu am facut post ca stiam ca edusca nu joaca prea mult si mna.... a venit anthony, el tine din war in war cand are membri, citez: Cand are membri. Dar cand nu are si este atacat se foloseste de bug,nu? Hai sa iti zic o faza, pacat ca nu am facut dovezi. Am atacat, Marco. era on, nu a trecut 2min, marco a dat /q. Ca sa zica ca am atacat fara lider sub-lider on. Si chiar dupa ce sa terminat waru, dupa cateva min, a intrat Marco. ce surpriza. Sa fim seriosi, voi asa vreti ca tot LS sa fie al vostru? O sa ii propun lui kelton ca daca o mafie nu se prezinta la war cu sau fara lider sublider on, sa fie sanctionati, membri si liderul. Pe aero, astazi, emp si newlife au mers sa manance, noi ne-am prezentat si fara ei, si chiar am mers doar 5 membri. Am mers ca noi avem bun simt si respectam regulile, nu ca voi. Deci nu vezi cu de alea ca la ce war nu ne-am prezentat noi. Au fost foarte multe waruri. Nu mai vorbim de aia, ca HQ se ataca ultimul, mai avem un turfs, dar anthony se face ca nu'l vede si ne ataca HQ. Sa fim seriosi, daca doar prin buguri castigati LS, o sa va lasam sa aveti voi tot LS, sa fiti fericiti ca il aveti prin buguri si ca abuzati. Bafta, a zis Kelton: Cu sau fara lider membri sunt obligati sa se prezinte la war, dar voi mari jmecheri, ati zis ca nu e pusa in regulament, asta e bun simt frate. Baftam abuzati in continuare. Ma mira faptul ca sunt si admini in acea factiune si nu zic nimic.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.