Jump to content

EDIT BATTLE Stinky - Skylyy

HeadgeaRR
 Share

Recommended Posts

Aha, i-a uite-l cum baga scuze... sigur, sigur :)). Succes Sky!

am o problema cu sony vegas...primesc o eroare , ceva cu Twain....incerc sa rezolv si revin cu filmuletul

@Stinky - serios? X-Zibit? :))

OFF: Vreau sa fac si eu un battle de asta de 10 sec bre :)) Dar eu doar sa filmez, sa faca altcineva drifturile

ON: Cum am scris si pe YT, ma doare capu'. Prea multe efecte de cutremur. In rest e tare, iti da un feeling asa... de YO DAWG

Ahahaha, imi place cum ai editat mai ales la început când ai băgat negroteiu' ăla =)).Muzica e-n ton cu "miscarea" iar asta e foarte bine, totuşi sunt mult prea multe efecte, pe un video serios nu ar trebuii chiar atâtea...

Skylyy arată-i cine'i sefu'.

Dai la 0:25, nu ti se pare leit? Mai schimbi tu ceva edit si muzica si aia e. Ceva original facut IN TOTALITATE de tine nu poti? Esti mare smecher in edit furand munca altora. Iti spun eu, skylyy are mai mult "skill" ca tine. Tu faci clipuri de 15 secunde si alea furate de la altii si adaugi putin edit si gata.

Dai la 0:25, nu ti se pare leit? Mai schimbi tu ceva edit si muzica si aia e. Ceva original facut IN TOTALITATE de tine nu poti? Esti mare smecher in edit furand munca altora. Iti spun eu, skylyy are mai mult "skill" ca tine. Tu faci clipuri de 15 secunde si alea furate de la altii si adaugi putin edit si gata.

IMI VINE SA TE INJUR PANA SCOT RAIA DIN MINE,

COPIL TERMINESTI, ALEA SUNT SPOTURI FACUTE DE DRUNK , UN DRIFTER, LE-A PUS SPER FOLOSINTA EDITORILOR, TACI ***** DIN GURA ***** ***** **** ****** ********************************************************** SI TI-AM ZIS SA NU TE MAI VAD CA, COMENTEZI LA CLIPURILE MELE, -******** ***** ***** ***** ****

Multumesc pentru intelegere

IMI VINE SA TE INJUR PANA SCOT RAIA DIN MINE,

COPIL TERMINESTI, ALEA SUNT SPOTURI FACUTE DE DRUNK , UN DRIFTER, LE-A PUS SPER FOLOSINTA EDITORILOR, TACI ***** DIN GURA ***** ***** **** ****** ********************************************************** SI TI-AM ZIS SA NU TE MAI VAD CA, COMENTEZI LA CLIPURILE MELE, -******** ***** ***** ***** ****

Multumesc pentru intelegere

Frumos limbaj. Ai report. Fiecare trebuie sa aiba parerea lui, de aceea traim intr-o tara cu regim democratic. Eu sunt un tip direct, spun lucrurile pe fata fara sa te iau pe ocolite. Am spus doar adevarul, de ce sa nu iti comentez clipurile? Ti-e teama ca afla lumea adevarul si ca te fac de ras?

Ca sa te simti tu bine, "frumos videoclip".

Titlul clipului: Wassap dawg

Gen: Edit

Durata: 0:16

Data lansarii: Azi

Scurta prezentare:al;sdmkasdlasdl;sdl;al;asdasdkldasasdkodkaopsjkdpaksdopaksopdkaopskdopaksd scoate-ti naibii rubrica asta

Link catre clip :

http://www.youtube.com/watch?v=tepONs408Jg&feature=youtu.be

Nu stiu frate,dar dupa postul lui CappaLini am ramas surprins..

Nu ai sa ajungi departe doar cu niste drifturi luate de la altii si cu niste edituri..

Iar din acest video sunt mai multe faze luate,care le-ai numit edit3-2-1.etc.

Sunt multi de aici care sunt de pe comunitati de drifting iar pe o comunitate de drifting trebuie sa iti faci tu drifturile si sa iti editezi tu filmele..altfel degeaba.Putin respect fata de munca lor :) .

Nu vreau sa te ofenseze postul meu,editezi super,imi place,dar fa pe munca ta.atat :)

O fraza: urasc filmele ce tin de un edit foarte TAMPIT si care daca te uiti te doare capul, nu intelegi NIMIC, un drift aleluia acolo.

Mi se par cele mai....filme. Da ma rog.

Fa niste stunturi, un edit bun etc. Daca ma uit si la grafica la tine este pur si simplu NORMAL.

Felicitari Stinky, ai castigat, nu mai stau sa incerc sa repar SV-ul ca nu are rost, pur si simplu ni ii dau de cap.

Acum cand dau render, il face in slow motion, drq, nu stiu ce sa zic.

Felicitari.

You are the winner.

Felicitari Stinky, ai castigat, nu mai stau sa incerc sa repar SV-ul ca nu are rost, pur si simplu ni ii dau de cap.

Acum cand dau render, il face in slow motion, drq, nu stiu ce sa zic.

Felicitari.

You are the winner.

... Ma asteptam sa vad ce-ti mai trece prin cap... Asta e, felicitari Stinkytule :>

Intelege, E IMPOSIBIL sa schimbe el editul din film. Acele drifturi sunt facute de un drifter, iar el le-a pus pe youtube PENTRU A FI EDITATE. Deci stinky nu a furat nimic, nu are cum sa schimbe editul dintr-un film...

Nu stiu frate,dar dupa postul lui CappaLini am ramas surprins..

Nu ai sa ajungi departe doar cu niste drifturi luate de la altii si cu niste edituri..

Iar din acest video sunt mai multe faze luate,care le-ai numit edit3-2-1.etc.

Sunt multi de aici care sunt de pe comunitati de drifting iar pe o comunitate de drifting trebuie sa iti faci tu drifturile si sa iti editezi tu filmele..altfel degeaba.Putin respect fata de munca lor :) .

Nu vreau sa te ofenseze postul meu,editezi super,imi place,dar fa pe munca ta.atat :)

Cum am zis, alea sunt puse pe net PENTRU A FI EDITATE. Sunt un fel de "material de lucru", pentru cei care nu stiu sa faca drifturi, dar vor sa editeze.

Îmi place editul lui Stinky, dar cum a zis şi CappaLini...nu mai zic şi eu că pe urmă sunt înjurat şi eu.

Hai Skylyy că nu mai am răbdare ! 8->

La fel...

Daca ceea ce a postat capac este adevarat ... urat din partea ta.

Oricum , daca ceaa ce ai facut este munca ta 100% , felicitari !

Again...

Mda, pacat ca n-a postat si Mihai... Abia asteptam sa vad ce-o sa faca, in fine, GG stink. :-bd

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.