F4L Levyy Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Salut ! Vin cu propunerea de a organiza / a fi organizat un targ saptamanal care sa aiba loc Marti in jurul orei 15:00, unde cei ce detin vehicule personale sau cei ce sunt interesati de achizitionarea unui vehicul sa poata face afaceri. Targul sa aiba loc, de exemplu, in parcarea GSLS. Pareri pro / contra ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megapolis Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 PRO. O idee bună, ar suna ca o piață auto. Însa nu cred că propunerea va fi acceptată deoarece topicul cu propuneri este închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Pro, totuşi o zonă bună pentru asta ar fi lângă gym in Ganton nu la GSLS deoarece nu este spaţiu şi e destul de aglomerat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L kiNNNder Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 PRO ; Frumoasa ideea P.S in spate la jizzy ar mai merge.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red John Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Pro,dar sa fie mai des nu o data pe saptamana. Propun si eu sa putem lasa masinile in parcare si sa fie o comanda cum este la case [ /houseprice ] ,dar pentru masini personale [ /carprice ] si sa apara in 3d text.Sa putem adauga si cateva detalii la /carprice, nr. de telefon + TD,/carprice sa fie folosita doar in incinta targului.Sper sa fie adaugate aceste propuneri . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anaser Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 PRO,o idee foarte buna . Pe aeroport este perfect Link to comment Share on other sites More sharing options...
AUDI RS8 Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Chair daca veti face, sigur va veni un kamikaze, ca asa e aici, invidie si ura. Oricum nu cred ca toti proprietarii vor acest lucru. Oricum nu faci topic pentru asta, daca vrei sa organizezi, iti aduni mai multi prieteni si dati /ad-uri, dar iti zic de pe acum, ca va fi cineva care va strica targul. P.S: Topicul de propuneri este inchis, nu trebuie sa faceti topicuri in care sa propuneti alte idei. Aveti rabdare sa se redeschida topicul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e g o l a s Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Eu sunt PRO deoarece gasesti mai repede masini , faci afaceri etc. Dar nu langa gslv ca acolo o sa fie un lag extrem. Eu propun sa fie la terenurile de tenis de langa HQ Cuneo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francizka Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlM Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Ar fi frumos, dar nu cred ca se fac propuneri aici.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squiz TTC Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Sunt PRO, ar fi ceva daca am putea face si noi sa dam [multe ad-uri]... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rizi Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Topicul de propuneri e inchis... Oricum, o sa fie haos total daca se va face asa ceva, trebuie sa se trezeasca un destept sa traga in toate masinile.Deci, tot mai bine rezolvi cu un /ad. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.