Jump to content

Resurse din logo-ul B-Zone

F4L zooM.
 Share

Recommended Posts

----------------------------

do1vq.png

DwQ5Q.png

13tcv.png

Sper sa primeasca PINNED acest topic :) Multi vor sa foloseasca aceste componente ale logo-ului la semnaturi, avatare etc si nu le gasesc si nici nu stiu sa le decupeze. Daca se va da PIN va rog sa stergeti acest text scris aici sau sa ma anuntati sa-l sterg eu.

Edited by ZoOm xD

=))))))))))))))))))))) BA frate, lasa-ne odata cu creatiile tale de cacao. Ce-ai facut ba ? Select ALL - Cut - New si gata. Alt topic facut pentru nimic, felicitari :*

Când am citit titlul acestui topic am crezut că voi găsii layer cu layer (PSD, ştiu toate efectele acestui logo), dar m-am înşelat.

Felicitări pentru +1 post.

Doamne, abia asteptam sa vad mare PSD, cu layere, cu GM-uri cu brushuri, si cand vad...

Doamne, alt topic pentru +1, alt topic "de binefacere", sa vedem ca oameni cumsecade avem printre noi... E penibil si inutil in acelasi timp. Iti zic, cine are de gand sa faca un logo stie sa si decupeze..

Nu inteleg de ce va luati de baiat....sincer nu ca l-as incuraja, dar poate nu stie ce-s alea resurse..de aceea trebuie sa fie invatat...

@ Resursele sunt materialele de care ai nevoie pentru a creea logo-ul.

Pentru faptul ca a facut un topic poate pentru +1, poate pentru reputatie sau pentru altceva nu e nevoie sa sariti toti in cap , majoritatea celor care au postat aici nu au nici o treaba cu photoshop-ul sau cred ca stiu si sa lase si ei comment.

Acu pentru designerii mei...

Daca e sa il iei la rost ca a facut topicul pe forum , bine facut si rau facut, nu v-ati aptinut voi sa faceti +1 si probabil urmatorul user care lasa reply aici o sa imi dea replica ca am facut eu +1.

Daca e trebuia incurajat cu toate ca topicul nu e bun .. nici acea coroana nu se potriveste cu cea din imaginea initiala ( whatever ).

Pentru restul care au postat aiurea aici o sa imi ocup eu din timp si sa dau report la toti care ati comentat in bataie de joc si bineinteles si voi pentru +1.

E de ajuns 1 singur sa zica ca a gresit dar daca raspund 10 cu aceasi idee e clar ca restul 9 au facut +1.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.