Jump to content

[B-Zone TV]Welcome in San Andreas

0nlycraiova
 Share

Recommended Posts

Urat... sincer. Si efecte si filmat si scenariu...

La inceput, zice de gangbang si weed si aia stau cu /wave... dupa, pleaca la drive-by, intr-un SULTAN ROZ. :|

Tre' sa gandesti putin inainte sa faci un film, adica, "ba, astia in America, pleaca sa omoare dusmanii in masini roz?" / "ba, astia in America, cand vad o camera incep sa faca cu mana?". Dupa, nu mai participa ca actor in filme, se vede gauge-u, ti-am explicat cum sa-l scoti, dar vad ca n-ai facut-o... Apoi, cand faci o prezentare a unui oras, nu pui 2 actori si o masina in tot orasu', e pustiu. Uita-te si tu, cand urca aia in LV in Infernus, nu mai trece nimic pe strada, la fel in SF cu Sultanu' negru. Ai incercat sa faci ceva gen cum facea Kanye, cu efectele alea de lumina, da' nu ti-a iesit...

La mai multe... Spor la treaba.

Bine, data viitoare te chem cu vreo 10 actori pe movie, sa facem filmu, ok?

Sa-mi zici cu vreo 2 ore inainte sa am timp sa trec pe la machiaj...

E vina mea ca n-ai actori? N-ai actori, nu faci film.

Acum am vazut, e welcome TO, nu welcome IN.

Edited by MrYonutz

La inceput, zice de gangbang si weed si aia stau cu /wave... dupa, pleaca la drive-by, intr-un SULTAN ROZ. :|

Tre' sa gandesti putin inainte sa faci un film, adica, "ba, astia in America, pleaca sa omoare dusmanii in masini roz?" / "ba, astia in America, cand vad o camera incep sa faca cu mana?". Dupa, nu mai participa ca actor in filme, se vede gauge-u, ti-am explicat cum sa-l scoti, dar vad ca n-ai facut-o... Apoi, cand faci o prezentare a unui oras, nu pui 2 actori si o masina in tot orasu', e pustiu. Uita-te si tu, cand urca aia in LV in Infernus, nu mai trece nimic pe strada, la fel in SF cu Sultanu' negru. Ai incercat sa faci ceva gen cum facea Kanye, cu efectele alea de lumina, da' nu ti-a iesit...

Bine, data viitoare te chem cu vreo 10 actori pe movie, sa facem filmu, ok?

Cea mai mare prostie vazuta!

Sa nu te mai prind postand la clipurile mele ok?Daca asa am ajuns sa facem post doar pentru +1 si pentru a enerva pe ceilalti...mai bine nu mai fa.

Sa-mi zici cu vreo 2 ore inainte sa am timp sa trec pe la machiaj...

E vina mea ca n-ai actori? N-ai actori, nu faci film.

Acum am vazut, e welcome TO, nu welcome IN.

gandeste si tu putin, pot strange 20-30 actori pt chestia aia care zici tu?Tu poate strangi vreo 10-15 ca esti mai cunoscut pe comunitate...Nu inteleg.De ce nu sunt bune efectele?Nu e Sultan roz, e portocaliu si se poate merge si cu el. Edited by Alyexx

Cea mai mare prostie,au facut si alti clipuri jalnice dar tu ii intreci.

Ba tu nu intelegi sa nu mai postezi la mine?NU MAI POSTA OMULE CE NU INTELEGI!!!!

Nu prea imi place e dezastruos .. insa gg pentru efort.

Ce e dezastruos?

Nu-mi place, 20 de secunde lumină de te orbeşte... 20 de secunde gangbang cu gangsteri şi maşini roz... iar lumină de nu vezi nimica.

Daca facea gang_mihai un clip dasta ziceati mama ce frumos :X, daca fac eu mama ce urat :|

Nu imi place..Si ce rost are?

Da tu ce rost ai pe comunitate?

Asta pentru că Gang_Mihai se pricepe cu adevarat, ştie să editeze + să filmeze iar această rivalitate a ta fictivă cu el nu te va duce nicăieri.

Filmul este dezastruos, după cum bine au menţionat si ceilalţi băieţi mai sus, mă aşteptam de la tine să progresezi dar noh', mai avem şi surprize.Baftă in continuare.

Filmul este groaznic , prost filmat si fara logica.Si la final ai pus niste efecte de toata jena la care mai mult iti vine sa dai pauza decat sa te uiti in continuare...

Mai ai mult de tot de lucrat.Succes

PS: Ai zis ca daca facea Gang_Mihai filmul asta saream toti vai de ce frumos e

Dar tu macar inainte de a posta te uiti sa vezi cum a iesit filmul? Mai uita-te si tu pe la COTM sa vezi cum arata un clip normal.

Edited by RazvanB

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.