Jump to content

Call of Duty Black Ops 2

aLexBz
 Share

Recommended Posts

•  

Black Ops 2 este noul joc Call of Duty ce va fi lansat pe data de 11 noiembrie 2012 pe PC, XBOX 360 si PS3. Black Ops 2 este cel de-al noulea joc din seria CoD, fiind denumit si Call of Duty 9.

Daca ati jucat macar 10 minute un alt joc din serie, cred ca stiti cu ce se mananca si la ce sa va asteptati – gloante, paie si bataie

Ultima veste din partea producatorilor sunt cerintele de sistem oficiale pentru a rula acest joc. Din pacate pentru fanaticii in acest joc, iar acest lucru duce si la pretentiile hardware. Deci, fara un procesor dual core, 2 GB RAM si o placa video 512 MB (minim 8800 GT) nu va puteti apropia de Black Ops 2.

Black Ops 2 PC system requirements (cerinte de sistem)

• CPU: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz or AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
  • Memory: 2GB for 32-bit OS or 4GB for 64-bit OS
  • Video Card: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB or ATI Radeon HD 3870 512 MB

Call of Duty Black Ops 2 Gameplay Trailer

Sursa : ggb.ro

Sunt un fan înrăit al francezii CoD, sper sa nu ne dezamăgească Black Ops 2... MW3 a fost demențial!

Cam curajoasa miscarea asta de a adauga misiuni in care poti pilota diverse avioane/masini, mai ales dupa succesul Battlefield 3 in care puteai de asemenea sa faci lucrurile astea. Iar unele elicoptere ( sau avioane, nici nu-ti dai seama ce sunt ) seamana mai mult cu niste OZN-uri strambe. In rest, cei de la Call of Duty fac gameplayul foarte distractiv si asta te tine pe scaun la fiecare lansare de a lor.

Edited by Haose

Black ops este unul dintre jocul meu preferat din seria Cod, bineinteles si serioa MW, care are o poveste bestiala.

Imi place foarte mult Call of duty, toate jocurile au povestile foarte bine regizate.

Alti zic ca grafica este de ****, dar asta nu conteaza deloc, atat timp cat jocul are un gameplay si o poveste buna.

Edited by nB Adrian28

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.