Jump to content

Vrem SanFiero Inapoi!

iLuSSioN

Vrem San Fiero INAPOI!  

15 members have voted

1. 1. Cine este de acord sa se bage inapoi SanFiero in locul LasVenturas?

• Vreau SF-ul Inapoi!
    • Nu vreau SF-ul
    • Imi este indiferent

Recommended Posts

Am auzit la mai multi playerii ca ar dori sa fie iar SanFiero in loc de Las Venturas.

M-am gandit la aceasta treaba si cu sustinerea a mai multor prieteni am decis sa deschid acest topic sa vad un sondaj cam cati ar dori sa fie iar San Fiero si cati ar refuza acest lucru.

Nu am avut o intentie rea sa deschid acest topic sau alte chestii de genul acesta pur si simplu majoritatea playerilor ar dori inapoi San Fiero-ul deoarece este mult mai frumos decat Las Venturas si mult mai bine, sunt mult mai bune locurile pentru mafii ( HQ ) si multe alte beneficii cu aceasta.

Bobo, te rog eu in numele tuturor playerilor care dorim San Fiero inapoi te-am ruga sa aplici acest lucru!

Multumesc!

Nu as dori sa fie inchis nici LV-ul Nu ma intelegeti gresit ar fi super ideea sa fie 2 mafii pe orash pun pariu ca s-ar umple Serverul !

Nu uitati sa votati la Poll!

Sunt de acord cu aceasta idee, deoarece eu sunt obisnuit cu San Fiero de pe alte servere unde am mai jucat Sa:Mp si cred ca multa lume ar aproba aceasta propunere, dar asta nu presupune sa lasam Las Venturas parasit, ar fi frumos daca am putea sa facem cate doua mafii pe fiecare oras.

Sa trecem la treaba,

InSaNe was here...

Sunt de acord cu ce spui acolo,dar nu se poate inchide LV pentru SF pentru ca in LV deja sunt scriptate foarte multe case si bizuri,ar fi foarte greu sa le mute pe toate in SF in asa fel incat sa nu castige nimeni nimic si nici sa piarda.

Singura solutie ar fi sa fie active toate cele 3 orase,iar lucrul acesta este imposibil pentru ca ar fi prea putine mafii intr-un oras.

Deci ar fi bine sa se deschida dar trebuie sa se mai adauge cateva mafii noi,altfel ar fi foarte aiurea doar cate 2 mafii intr-un oras..

PRO la redeschiderea San Fiero, mi se pare un oras mult mai mare si mai complex ca Las Venturas, sau se poate lasa toate cele 3 orase, si mutate cate 2 mafii in fiecare oras. Stiu ca este o munca grea, dar poate se realizeaza..

Eu sunt PRO,poti lasa toate 3 orasele :)

Sf deschis da,fara sa se inchida lv-ul

PRO,e mult mai frumos SF de cat LV...

Sunt de acord cu aceasta idee, deoarece eu sunt obisnuit cu San Fiero de pe alte servere unde am mai jucat Sa:Mp si cred ca multa lume ar aproba aceasta propunere, dar asta nu presupune sa lasam Las Venturas parasit, ar fi frumos daca am putea sa facem cate doua mafii pe fiecare oras.

Sa trecem la treaba,

InSaNe was here...

Sunt de acord cu ce spui acolo,dar nu se poate inchide LV pentru SF pentru ca in LV deja sunt scriptate foarte multe case si bizuri,ar fi foarte greu sa le mute pe toate in SF in asa fel incat sa nu castige nimeni nimic si nici sa piarda.

Singura solutie ar fi sa fie active toate cele 3 orase,iar lucrul acesta este imposibil pentru ca ar fi prea putine mafii intr-un oras.

Deci ar fi bine sa se deschida dar trebuie sa se mai adauge cateva mafii noi,altfel ar fi foarte aiurea doar cate 2 mafii intr-un oras..

PRO la redeschiderea San Fiero, mi se pare un oras mult mai mare si mai complex ca Las Venturas.

Suntem 8 PRO, daca s-ar deschide sa se puna : mafii [sau nu] case, bizurile, si cateva joburi :>

parca BoBo zicea ca il deschide la 600 playeri sau 800 nu mai stiu exact ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.