Jump to content

B-Zone: Avatar.

HeadgeaR
 Share

Recommended Posts

Este prima mea intalnire cu lucrarile de acest gen..

BZav2.png

http://s7.postimage.org/hm57doxll/BZav2.png

v2:

BZav1.png

http://s7.postimage.org/m9b9fgkyh/BZav1.png

@ Sper sa va placa. :)

Hmm... frumos, vad ca ai reusit chiar sa faci acel scris 3D singur, nu l-ai copiat de la logo, felicitari! Mai asteptam lucrari de ale tale ;)

Ala e doar un Drop shadow - 1 0 1

Nu se vede nimic. Te rog sa editezi sau inchid topicul.

Ia linku' de acolo, asa se vad pozele de pe postimage...

Sub fiecare am pus intr-un CODE linkul.. Poate doar tie nu se vad, celorlalti se vad, la fel si mie..

Data viitoare foloseste imgur.com, din cate stiu, imaginile de pe postimage nu se vad pe google chrome.

Chiar imi place. Imi place cum ai inghestuit joker-ul intre Z si N. Nu gasesc ceva care sa nu-mi placa... Imi mai place si ca textura aia cu liniute nu e foarte pronuntata. Felicitari.

Arată foarte bine , a 2-a îmi place foarte mult dar ai comis o greșelă , ai pus - Lets play together în loc de Let's play together [-X Uităte la logo-ul de mai sus să vezi că scrie Let's play togetherlogo.png

Edited by D12 NpS98

Arată foarte bine , a 2-a îmi place foarte mult dar ai comis o greșelă , ai pus - Lets play together în loc de Let's play together [-X Uităte la logo-ul de mai sus să vezi că scrie Let's play togetherlogo.png

Vai vai, mare greseala. Nu se va mai repeta domnul perfectiune.

Nu prea se intelege,oricum felicitari!

Ablas romana.. ? Ce anume nu se intelege ? Textul este foarte clar dupa parerea mea, poate ai nevoie de ochelari, stiu si eu..

# Mersi de sfat Yonutz.

Frumoase amandoua, imi place cum ai intregrat in text capul de joker, si fondul ales, felicitari pentru munca depusa

Edited by AdRRiaNN

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.