Jump to content

B-Zone Default Avatar

Alpha287
 Share

Recommended Posts

Frumos ,felicitari pentru munca depusa

Fara posturi de genu'.

E urat... capul ala e pixelat si blurat, textul e prea feşăn, adica prea kitschos. Nu-mi place textura aia de pe el, glitter sau ce-o fi si nici culoarea, iar E-ul nu prea se intelege. Si nu-mi place nici ca ai scris "default avatar pe el". Ti-am spus doar parerea mea, nu-mi place. Succes si la mai multe.

Nu prea imi place pentru ca este mic, si chestia aia cu "Default - Avatar" nu inteleg la ce ai puso... puteai mai mult deatat, dar felicitari pentru munca depusa

Edited by AdRRiaNN

Palaria , capul si ochelarii se vad bine dar langa B-zone trebuia sa mai scrii si Let's play together ar fi fost mai frumos oricum este totusi ceva frumos. Felicitari.

Prea simplu,probabil ai facut avatarul pentru a combate plictiseala,esti designer,ai experienta si toate cele..

Nu prea se intelege E,din text,oarecum..e default nu trebuie sa fie cine stie ce..deci..

si cred ca nu ar fi trebuit sa scrii default avatar,oricum se observa ca e simplu,ceea ce rezulta.

Edited by Pedroo

Mă aşteptam la mai mult din partea ta ca şi Designer dar se pare c-am fost dezamăgit.Ce-ai făcut aşa special ? Ai luat LOGO ai pus un text sub el, ai redimensionat şi ai blurat puţin, incredibil.In plus, e-ul ăla trebuie să pui LUPA să-ţi dai seama că într-adevăr este un "E".

Nu imi place chiard deloc. Textul este urat, iar culoarea il "distruge" de tot. Parca toata poza e pixelata...Singurul lucru pentru care te pot felicita este fontul ales pentru text. Am vazut lucrarile tale si poti mai mult. Probabil in aceasta lucrare nu ti-ai dat silinta...Succes in viitoarele lucrari !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.