Khaqui Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Super fain! Felicitari si bafta in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted December 28, 2012 Author Share Posted December 28, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbY Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Ai cam dat-o in bara cu lucrarile lui NoKs si Johhny B, textu e prea pixelat, si nici culorile nu's prea placute vazului, cat cea cu Mos Craciun e excelenta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
J O E Y Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Foarte frumoase lucrările,acele avatare au ceva special,acele efecte sunt super,ţine-o tot aşa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Semnatura aia cu Mos.C este superba, foarte bine incadrata, efectele pe care i le-ai dat sunt geniale. Acele logo-uri...foarte bine incadrat textul, deobicei skin-ul se vedea mult mai pixelat luandul de la upload, acea lucrare a lui NokS nu-mi prea place, culoarea acea black-white nu ii e locul pe acolo si textul foarte pixelat, in rest totul bine...good job:), si succes pe viitor:). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Robot Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Foarte frumoase avatare, felicitari, dupa mine eu te-as face designer. Si cred ca multi altii daca ar fi GM ar face asta. Ai + de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Foarte frumoase avatare, felicitari, dupa mine eu te-as face designer. Si cred ca multi altii daca ar fi GM ar face asta. Ai + de la mine. Daca zici tu, nu GM-ul da functiile. Ce pot sa zic e ca te pricepi, nu am nimic de reprosat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted January 4, 2013 Author Share Posted January 4, 2013 (edited) Edited January 4, 2013 by Shooter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted January 15, 2013 Author Share Posted January 15, 2013 (edited) UPDATE Semnaturi Avatare Logo-uri Edited January 15, 2013 by Shooter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 # Multe dintre avatare sunt de pe tumblr, le-ai băgat doar acea nuanţă de alb de la "Exposure" şi cam atât. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Multe dintre avatare sunt de pe tumblr, le-ai băgat doar acea nuanţă de alb de la "Exposure" şi cam atât. Bravo lui. Ţie ţi-a trecut prin cap să faci asta? Atâta timp cât avatarele facute de el arată genial nu ai ce spune, indiferent de ce efecte a băgat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Bravo lui. Ţie ţi-a trecut prin cap să faci asta? Atâta timp cât avatarele facute de el arată genial nu ai ce spune, indiferent de ce efecte a băgat. Un "Exposure" poate băga oricine... nu ştiu ce vezi la ele... ce-s aşa de geniale cu un exposure. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted January 22, 2013 Author Share Posted January 22, 2013 Un "Exposure" poate băga oricine... nu ştiu ce vezi la ele... ce-s aşa de geniale cu un exposure. Nu e doar expure...am folosit si selective color, gradient map, photo-filter..pentru a da o culoare si o luminozitate placuta ochiului, dupa parerea mea, mie imi plac in stilul ala, fiecare cu gusturile lui, si ce vroiai sa fac mai mult? text nu pun pe avatare in general ca nu-mi place..Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted January 24, 2013 Author Share Posted January 24, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM xTm 360 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Ultima cu hitman este superba Bravo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Foarte furmos ce ai facut tu, se vede ca te pricepi si tu in ps . meritati functia aceasta toti cei ce va pricepeti.. as vrea sa am si eu macar 1% din talentul vostru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted January 25, 2013 Author Share Posted January 25, 2013 (edited) Cereri Edited January 25, 2013 by Shooter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Ador avatarul cu Shobo. Imi place la nebunie cum ti-a iesit. Chiar vazusem acel font acum ceva timp, dar nu m-am gandit ca mi-ar folosit vreodata. Acum ar fi fost potrivit daca as fi avut si eu ideea asta. Logo-uri sunt si ele frumoase, doar ca alea cu "my profile" nu imi plac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yogi Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Ce apreciez la tine foarte mult este faptul ca te poti ''mula'' pe orice fel de lucrare si o poti face sa arata bine.Mult succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 NEW Signature (with border) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Folosesti culori calde si asta imi place, textele sunt bine incadrate, la logo-uri iti merge imaginatia excelent, succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 v1 v2 (with border) Îmi plac foarte mult aceste 2 semnături, dar am o întrebare şi e cam ciudat... de ce la versiunea fără stroke scrie Shooter Artwork, iar la cea cu stroke scrie Toretto artwork..? ai folosit un simplu psd.? pentru că aşa pare. Nu te acuz de nimic, să ştii, dar e... simplă curiozitate. Îmi plac foarte mult avatarele . Felicitări pentru munca depusă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted January 28, 2013 Author Share Posted January 28, 2013 (edited) [/font] Îmi plac foarte mult aceste 2 semnături, dar am o întrebare şi e cam ciudat... de ce la versiunea fără stroke scrie Shooter Artwork, iar la cea cu stroke scrie Toretto artwork..? ai folosit un simplu psd.? pentru că aşa pare. Nu te acuz de nimic, să ştii, dar e... simplă curiozitate. Îmi plac foarte mult avatarele . Felicitări pentru munca depusă! Ma gandeam ca o sa zica cineva...am avut numele Toretto inainte, pe alte forumuri...mai am psd la ea si cand mi-am schimbat numele in Shooter am modificat si pe semantura...dar la varianta cu stroke am uitat sa modific. Mersi de parere! Edited January 28, 2013 by Shooter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 La aceasta lucrare arata bine culorile. Imi place ca ai adaugat un text simplu jos. Imi place ideea de la "2012". As dori si eu textura, daca se poate . Cum ai facut textul asta ... Si asta .. Daca vrei, imi poti da PM sa nu iti afle nimeni secretul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts