Jump to content

Shooter artwork

Shooter
 Share

Recommended Posts

SzdTe.png

La aceasta lucrare arata bine culorile. Imi place ca ai adaugat un text simplu jos. Imi place ideea de la "2012". As dori si eu textura, daca se poate ;;).

Oj6fQ.png

Cum ai facut textul asta ... :|

1j0XNm6.png

Si asta .. :|

Daca vrei, imi poti da PM sa nu iti afle nimeni secretul :))

Iti zic pe mess. Mersi de parere!

NEW

fIzOGpg.png

kuNh7SG.pngZjodaW9.pngoHzzZVv.pngbckDohf.png9W8Y2oE.png

UZbUwPb.png

cicpfYY.png

TE ROG! Te implor! Spune-mi cum îl cheamă pe acest individ! te implor!

Este un avatar facut la "Cereri Design".

Tema (In caz ca nu exista o imagine): Mahatma Gandhi

Edited by Shooter

Efecte foarte calde, sunt simple dar cu gust^^, primele doua semnaturi sunt desul de bune textul este bine incadrat, se potrieste totul, succes.

Edited by Sexy Deey

Geniale avatarele, contrastele sunt puse cum trebuie.

Chiar am să port un avatar făcut de tine, și-l voi purta cu plăcere.

Multă baftă, și succese, lucrări bune. Meriti din plin Designer.

Chiar sunt curios de ce nu esti designer pana in momentul de fata.

Pentru că nu i-a convins îndeajuns pe Dani, Bobo.

* Lucrarea asta: nngnCEH.png e foarte frumoasă, îmi plac efectele, lumina, textul. Bravo... progresezi şi-mi place.

Edited by Geoo

Geniale lucrări. Chiar voi purta primul avatar al tău.Progresezi pe zi ce trece observ, ai lucrări din ce în ce mai frumoase.Chiar aș vrea sa devii Designer și să răspunzi la o cerere făcută de mine.

Geniale lucrări. Chiar voi purta primul avatar al tău.Progresezi pe zi ce trece observ, ai lucrări din ce în ce mai frumoase.Chiar aș vrea sa devii Designer și să răspunzi la o cerere făcută de mine.

Diferenta dintre un Designer si un simplu membru care posteaza la categoria Photoshop nu este decat aceea ca primul poate inchide topicurile. In legatura cu purtatul avatarului, in primul rand ar fi fost frumos sa il intrebi daca iti acorda acest drept iar in al doilea rand acest avatar a fost facut la sectiunea de Cereri. Poate acea persoana care a primit avatarul l-ar fi ales pe asta.

Diferenta dintre un Designer si un simplu membru care posteaza la categoria Photoshop nu este decat aceea ca primul poate inchide topicurile. In legatura cu purtatul avatarului, in primul rand ar fi fost frumos sa il intrebi daca iti acorda acest drept iar in al doilea rand acest avatar a fost facut la sectiunea de Cereri. Poate acea persoana care a primit avatarul l-ar fi ales pe asta.

Nu am știut, îl voi scoate că BlueRel vădcă o ia razna că i-am purtat avatarul și începe să mă jignească.

Succes Shooter.

Edited by pH kVb

Asta doar in cazul in care decid ca meriti sa iti scot interdictie permanenta in sectiunea cereri

Imi place cum lucrezi,bravo.

Asta numesti tu argument ? Nu ma intereseaza cati bani ai dat pentu a obtine VIP-ul dar daca te prind ca mai postezi aiurea te sanctionez.

Deci imi plac absolut toate lucrarile tale. Avatarele tale sunt simple , dar in acelasi timp geniale. Nu esti genul care sa puna xxxxxxx numar de efecte intr-un avatar, si asta te face unic. Felicitarile mele , si bafta in continuare. PS : sper ca nu te superi ca ti-am "furat" un avatar.

Deci imi plac absolut toate lucrarile tale. Avatarele tale sunt simple , dar in acelasi timp geniale. Nu esti genul care sa puna xxxxxxx numar de efecte intr-un avatar, si asta te face unic. Felicitarile mele , si bafta in continuare. PS : sper ca nu te superi ca ti-am "furat" un avatar.

Mersi de aprecieri!

Nu ma supar, poti sa porti.

NEW

U1IsQFC.png

zvZ9Dcg.png

GHfdD5d.png

_____________________________________________________________________________________________________________

iVPNDeK.pngk6ntjTn.pngpfTv9sD.pngPT3Pgtw.pngcfiFtOj.png

oll6kWe.pngfCFNRfC.pngDilGUZP.pngPsXbDdf.png

HH7yiam.png7UBkXoV.png

_____________________________________________________________________________________________________________

RR3rAig.png

Ky9fXWD.png

sOOqtjV.png

Jq9lFJO.png

SxdemgM.png

gYPDAeB.png

Edited by Shooter

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.