Shooter Posted January 28, 2013 Author Share Posted January 28, 2013 La aceasta lucrare arata bine culorile. Imi place ca ai adaugat un text simplu jos. Imi place ideea de la "2012". As dori si eu textura, daca se poate . Cum ai facut textul asta ... Si asta .. Daca vrei, imi poti da PM sa nu iti afle nimeni secretul Iti zic pe mess. Mersi de parere! NEW Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 (edited) TE ROG! Te implor! Spune-mi cum îl cheamă pe acest individ! te implor! Îţi mulţumesc! eşti cel mai bun! . Edited January 28, 2013 by MrKira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted January 28, 2013 Author Share Posted January 28, 2013 (edited) TE ROG! Te implor! Spune-mi cum îl cheamă pe acest individ! te implor! Este un avatar facut la "Cereri Design". Tema (In caz ca nu exista o imagine): Mahatma Gandhi Edited January 28, 2013 by Shooter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Singura creatie din cele prezentate mai sus este semnatura. Imi place cum aplici lumina in spatele textului. Mereu iti iese. Avatarele, de data asta nu sunt asa extraordinare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 NEW 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 (edited) Efecte foarte calde, sunt simple dar cu gust^^, primele doua semnaturi sunt desul de bune textul este bine incadrat, se potrieste totul, succes. Edited February 1, 2013 by Sexy Deey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Geniale avatarele, contrastele sunt puse cum trebuie. Chiar am să port un avatar făcut de tine, și-l voi purta cu plăcere. Multă baftă, și succese, lucrări bune. Meriti din plin Designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum96 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Geniale lucrarile. Ai un + de la mine pentur topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mily Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Esti genial, imi place tot ce ai postat pana in acest moment. Chiar sunt curios de ce nu esti designer pana in momentul de fata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 (edited) Chiar sunt curios de ce nu esti designer pana in momentul de fata. Pentru că nu i-a convins îndeajuns pe Dani, Bobo. * Lucrarea asta: e foarte frumoasă, îmi plac efectele, lumina, textul. Bravo... progresezi şi-mi place. Edited February 2, 2013 by Geoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Geniale lucrări. Chiar voi purta primul avatar al tău.Progresezi pe zi ce trece observ, ai lucrări din ce în ce mai frumoase.Chiar aș vrea sa devii Designer și să răspunzi la o cerere făcută de mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Geniale lucrări. Chiar voi purta primul avatar al tău.Progresezi pe zi ce trece observ, ai lucrări din ce în ce mai frumoase.Chiar aș vrea sa devii Designer și să răspunzi la o cerere făcută de mine. Diferenta dintre un Designer si un simplu membru care posteaza la categoria Photoshop nu este decat aceea ca primul poate inchide topicurile. In legatura cu purtatul avatarului, in primul rand ar fi fost frumos sa il intrebi daca iti acorda acest drept iar in al doilea rand acest avatar a fost facut la sectiunea de Cereri. Poate acea persoana care a primit avatarul l-ar fi ales pe asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Imi place cum lucrezi,bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 (edited) Diferenta dintre un Designer si un simplu membru care posteaza la categoria Photoshop nu este decat aceea ca primul poate inchide topicurile. In legatura cu purtatul avatarului, in primul rand ar fi fost frumos sa il intrebi daca iti acorda acest drept iar in al doilea rand acest avatar a fost facut la sectiunea de Cereri. Poate acea persoana care a primit avatarul l-ar fi ales pe asta. Nu am știut, îl voi scoate că BlueRel vădcă o ia razna că i-am purtat avatarul și începe să mă jignească. Succes Shooter. Edited February 9, 2013 by pH kVb Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Geniale lucrări. Chiar voi purta primul avatar al tău.Progresezi pe zi ce trece observ, ai lucrări din ce în ce mai frumoase.Chiar aș vrea sa devii Designer și să răspunzi la o cerere făcută de mine. Asta doar in cazul in care decid ca meriti sa iti scot interdictie permanenta in sectiunea cereri Imi place cum lucrezi,bravo. Asta numesti tu argument ? Nu ma intereseaza cati bani ai dat pentu a obtine VIP-ul dar daca te prind ca mai postezi aiurea te sanctionez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mez Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Deci imi plac absolut toate lucrarile tale. Avatarele tale sunt simple , dar in acelasi timp geniale. Nu esti genul care sa puna xxxxxxx numar de efecte intr-un avatar, si asta te face unic. Felicitarile mele , si bafta in continuare. PS : sper ca nu te superi ca ti-am "furat" un avatar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 Deci imi plac absolut toate lucrarile tale. Avatarele tale sunt simple , dar in acelasi timp geniale. Nu esti genul care sa puna xxxxxxx numar de efecte intr-un avatar, si asta te face unic. Felicitarile mele , si bafta in continuare. PS : sper ca nu te superi ca ti-am "furat" un avatar. Mersi de aprecieri! Nu ma supar, poti sa porti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hRs xD Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Shooter îmi plac foarte mult lucrările tale pui suflet în ceea ce faci si asta contează. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothen Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Destul de drăguţe creaţiile, în special avatarele. Mai lucrează, mai ai de învăţat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Textul este bine incadrat, efectele sunt unele cale, dimensiunea este destul de buna, succes mai departe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted February 22, 2013 Author Share Posted February 22, 2013 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadGrear Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Astea is cele mai tari lucrari pe care le-am vazut! +2 cand am sa pot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Textul foarte bine incadrat, text-uri bune, efecte calde si care dau bine. Felicitari pentru munca depusa Shooter! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 (edited) NEW _____________________________________________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________________________________________ Edited March 4, 2013 by Shooter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mily Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Multumesc pentru logo, esti cel mai bun in photoshop dupa parerea mea ( infara de designeri)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts