Jump to content

B-Zone Galaxy Wallpaper

Robotiquis
 Share

Recommended Posts

Frumoasa, dar fontu' de la Let's play together nu prea e potrivit, parerea mea, in rest, e super ok lucrarea, bun asa !

Frumoasa, dar fontu' de la Let's play together nu prea e potrivit, parerea mea, in rest, e super ok lucrarea, bun asa !

Da, bănuiam că asta o să fie printre primele comentarii. Din punctul meu de vedere, ce-am scris acolo putea să nici nu se vadă. E un soi de motto „sub” un nume de comunitate. Dacă cineva chiar vrea să afle ce spune, se poate afla, dar într-o lucrare ca asta, e mai puțin importantă caligrafia și fiecare literă făcută perfect.

Edited by Robotiquis

Nu.. deci cineva merita un + aici. Aceasta lucrare este foarte frumoasa. O voi pune ca semnatura . Iti multumesc. Lucrarea este MINUNATA. Felicitari pentru efortul depus . Apreciez.

Prima creatie este destul de reusita, a doua este prea simpla. Fontul folosit la "Let's play toghether" nu se potriveste de loc, iti strica lucrarile. Felicitari pentru munca depusa.

Super tare! E foarte bine daca si background-ul este facut de tine, ceea ce nu cred, dar totusi, felicitari!

Tot ce se vede e făcut de mine de la 0.

Prima creatie este destul de reusita, a doua este prea simpla. Fontul folosit la "Let's play toghether" nu se potriveste de loc, iti strica lucrarile. Felicitari pentru munca depusa.

A doua creație e prea simplă pentru cei care simt nevoia să se cocalaricească cât mai mult. De aici și: ”fiecare cu gusturile lui.” Cât despre font... am irosit destule cuvinte într-un post de mai sus ca să înțeleagă toată lumea. Aproape toată lumea, pare-se. Dacă ai de spus și ceva ce nu s-a mai spus deja, te rog... departe de mine gândul că-s grozave.

Edited by Robotiquis

Prima lucrare mai zici că este ceva, ceva, te-ai mai jucat cu pentool-ul, cu nişte efecte, întrun sfârşit a ieşit frumuşel, însă la lucrarea a doua este o mică problemă.. este prea simplă, înfloreşte-o puţin dacă mai ai .psd, sau dacă mai ştii s-o faci din nou, tu ai de la mine +1 fiindcă te-ai străduit să faci ceva în plus faţă de alţii !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.