Jump to content

Bug Server

RoacheruL

Recommended Posts

Serverul nu a fost inchis de catre un administrator asa ca nu a fost anuntat acest downtime. Mai intai am fost informati ca exista acel bug la masinile personale si dupa ceva timp ni s-a spus si ca este un lag imens in centrul Los Santos-ului. Serverul a picat din cauze pe care noi nu le cunoastem cu siguranta dar chiar daca n-ar fi picat, tot ar fi fost inchis pentru rezolvarea problemei cu masinile. In caz ca va mai dura, cu siguranta va fi anuntat aici: http://forum.b-zone.ro/topic/8001-downtime/page__st__20#entry1417528

Bugul cu masinile personale s-a activat si acum cateva zile, tot ce putem face noi este sa speram ca el va fi rezolvat cat mai curand pentru a se evita aceste probleme cu downtime-ul.

Stay tuned.

Si mie imi arata 0/0, insa am vazut pe /rpg ca sunt persoane on.

si mie,cred ca e un bug nu sa mai putut updata rpg stats-ul, o sa se rezolve,nu muriti fara 2-3 ore de samp,cel mai mult castiga cei care joaca pe amandoua sv ca pot juca mai mult pe rpg2 :))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.