Jump to content

[C#] Justin's Screen Capturer | updated v2.0

Travie
 Share

Recommended Posts

Updated v2.0 detalii mai jos!

screencap4.PNG

Acest program a fost conceput pentru a ajuta utilizatorii să sară peste execuţia programului clasic "Paint" când doresc să facă un screenshot. Justin's Screen Capturer dispune de mai multe posibilităţi cum ar fi salvarea automată a unui screenshot la apăsarea unei anumite taste, simpla executare a butonului "Capture!" la apăsarea unei taste, sau folosirea clasică a butoanelor "Capture!" şi "Salvează!". De asemenea puteţi alege dacă doriţi să capturaţi întreg ecranul sau numai o regiune.

Note personale:

• primul pas este alegerea modului de funcţionare din fereastra principală, centru, jos.
  • prima variantă, "Apăsare buton" se referă la faptul că pentru a face un Screenshot ecranului este necesară apăsarea butonului "Screenshot!" şi apoi a butonului "Salvează".
  • a doua variantă, "Apăsare hotkey" se referă la funcţionarea prin apăsarea unui buton de la tastatură, ce este ales din setări (Fişier -> Setări). La apăsarea butonului respectiv, se va face screenshot la ecran chiar dacă programul este ascuns în background sau nu este focalizat. Apoi va fi necesară apăsarea butonului "Salvează" şi implicit a salvării manuale a programului.
  • a treia şi ultima variantă, "Apăsare hotkey şi salvare automată" face posibilă capturarea unui Screenshot şi salvarea automată a acestuia, într-un folder ales în setări (Fişier -> Setări). Poza va avea numele astfel:

Poza va avea numele "Poza - dată_curentă - ora-minut-secundă.png".

Exemplu:

Poza 2012-09-28 20-2-50.png

Toate pozele salvate vor avea extensia .PNG întrucât ocupă foarte puţin spaţiu şi au o calitate foarte bună.

screencap4.PNG

screencap2.PNG

screencap3.PNG

Aştept raportări de buguri şi de asemenea, foarte important pentru mine, o părere pentru toată această muncă depusă.

Updated v1.1.0:

• rezolvat bugul de crash, unde programul dădea unhandled error la folosirea ultimei opţiuni // acest bug apărea doar pe anumite calculatoare, windows 7 / vista cred unde data era salvată sub forma de DD/MM/YYYY adică cu " / ", în timp ce pe XP mergea bine.
  • rezolvat bugul în care dacă ţineai apăsat puţin pe tasta aleasă îţi făcea foarte multe poze. Acum se poate face doar o poza pe secundă.
  • rezolvat bugul în care locaţia de salvare nu funcţiona corespunzător.

HOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Updated v2.0:

• căsuţa din setări ce alege locaţia de salvare nu mai poate fi modificată de utilizator, ci decât de butonul de alegere a locaţiei ([...]). A fost trecută pe ReadOnly.
  • adăugat buton de minimizare.
  • adăugat buton de maximizare în mod automat, dar dezactivat.
  • posibilitatea de a captura doar o regiune din ecran a fost adăugată. Puteţi selecta din meniu modul în care doriţi să faceti Screenshot (întreg ecran / o regiune).
  • salvarea ultimelor coordonate ale regiunii ce vrem să o capturăm se face în mod automat, la fel şi încărcarea acestora.
  • la închiderea şi deschiderea programului se va salva şi respectiv încărca automat modul de capturare ales.
  • la schimbarea modului de capturare vor dispărea respectiv apărea elementele noi: butonul de selectare a regiunii dorite, labelul ce conţine coodronatele punctului de start, labelul ce conţine coordonatele punctului final, labelul ce vă reinformează despre modul în care se va captura ecranul.

Download: Click - Link direct // Saga-Studio.Ro

Edited by eB Teodor

OFF : @ Paulsk, este din cauza că el a pus DD/MM/YYYY la numele pozei, o să rezolve.

OFF : @Dobermann, tu eşti sigur ? Nu am văzut niciodată să scrii colorat şi cu un font atât de mare *Laugh*

ON : „ adăugat buton de minimizare.”, nu cred că ai pus, cel puţin nu-l văd nicăieri în program..

EDITED : Oh my fuckin' God, abia acum observ, poţi face poze şi în jocuri, l-am încercat în Sa-mp şi face pozele exact ca F8, felicitări !!

Edited by Synchron17

Îmi cer scuze că răspund abia acum, mi-am reinstalat windowsul pentru că mi se tot bloca Explorer.exe şi am stat 45 de minute să reuşesc să îmi resetez parola pe forum, pentru că nu o mai ştiam. Laugh.

Paul, am nevoie să îmi spui exact momentul în care dă eroarea.

Synchron, eu l-am încercat în samp şi sunt inversate toate culorile, rău rău de tot. M-am documentat şi pentru jocurile fullscreen trebuie să fac poza folosind DirectX.

kid, ce e cu bullshit-ul asta? ca si eu daca ma pun fac ceva mult mai bun.

de ce sa folosesc porcaria asta(caruia nu-i vad sensul) cand mai exista 99999 de programe de facut screenshot muuuuult mai bune http://xux.ro/tag/pr...cut-screenshot/

stai jos, 2.

Uşor tată, habarnai să declari o variabilă în orice limbaj de programare şi eşti cel guraliv?

Dacă foloseşti alt program noua nu ne pasă, te invit să îţi postezi progrămelele aici...

Haters gonna hate.

rezolvat bugul de crash, unde programul dădea unhandled error la folosirea ultimei opţiuni // acest bug apărea doar pe anumite calculatoare, windows 7 / vista cred unde data era salvată sub forma de DD/MM/YYYY adică cu " / ", în timp ce pe XP mergea bine.

Asa s-a intamplat si la mine , de la ce sa fie?

Si asa nu e important asta , ce e important este ca merge bine :D !

Felicitari pentru munca depusa!

De la asta, posibil.

Closed.

Daca faci o versiune noua poti deschide alt topic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.