Redzm Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teylo Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Frumos, puteai sa scrii un B mai mic sa ii poti face si " -zone " dar imi place culoarea asa ca Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendrik Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Se numeste "B-Zone" comunitatea, nu doar "B" dar arata ok, apreciez munca ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Se numeste "B-Zone" comunitatea, nu doar "B" dar arata ok, apreciez munca ta Iti este sincer recunoscator ca i-ai spus ca se numeste B-Zone, si nu doar B... Probabil el a pus B de la "cocostârc"... Arata super bine, in special BG-ul. E facut de tine sau e luat de undeva? Imi place mult flow-ul imaginii, dar cum zic si cei de mai sus, cam aiurea textul, e prea sec totusi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synchron17 Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Background-ul este magnific, dacă l-ai făcut tu, ai de la mine nota 10 ! Cât despre scris.. nu pot spune că-i urât însă mai ai puţinel de lucrat la el, +1 de la mine fiindcă spre deosebire de alţii, chiar încerci să faci ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 E destul de dragut, frumos fontul dar se putea si mai bine Felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Imi place cum a ieşit, n-am nimic de reproşat / asupra cărui să-ţi atrag atenţia, este pur şi simplu perfect totul, felicitări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South HOUSTON Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Frumos. Daca mai ai psd-ul, incearca sa integrezi cumva acel 'B' in wallpaper. Oricum felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Ai lucrat frumos şi curat la Bevel-ul acela şi la textul 3D dar BG-ul şi textul "Let's..." nu mă prea atrage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENNEY WAS HERE Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Era mult mai frumos daca era B-zone. Incerca sa mai faci o versiune si sa scrie B-Zone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Mathiew Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Foarte tare , imi place la nebunie Felicitari pentru munca depusa ! @ MrYonutz , cred ca B de la "cocostârc" suna mai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Ti-a iesit cat de cat bine.Nimic de criticat.Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusnac Valoare Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Foarte frumos background-ul si toata lucrarea in general , bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest FizzY Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Frumos, felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted October 2, 2012 Author Share Posted October 2, 2012 Frumos, puteai sa scrii un B mai mic sa ii poti face si " -zone " dar imi place culoarea asa ca Felicitari! Nu, nu puteam. Se numeste "B-Zone" comunitatea, nu doar "B" dar arata ok, apreciez munca ta Multumesc, chiar nu știam. Îți rămân recunoscător pe viață pentru că m-ai luminat cu acest mic aspect. Ca și cum n-aș fi văzut asta. Iti este sincer recunoscator ca i-ai spus ca se numeste B-Zone, si nu doar B... Probabil el a pus B de la "cocostârc"... Arata super bine, in special BG-ul. E facut de tine sau e luat de undeva? Imi place mult flow-ul imaginii, dar cum zic si cei de mai sus, cam aiurea textul, e prea sec totusi... Deci, prin comentariul ăsta, ai spus că sloganul pe care l-a ales @Bobo e aiurea. E destul de dragut, frumos fontul dar se putea si mai bine Felicitări! În ce sens se putea mai bine? Frumos. Daca mai ai psd-ul, incearca sa integrezi cumva acel 'B' in wallpaper. Oricum felicitari ! Nah ... Ai lucrat frumos şi curat la Bevel-ul acela şi la textul 3D dar BG-ul şi textul "Let's..." nu mă prea atrage. N-am avut alte idei pe moment. Era mult mai frumos daca era B-zone. Incerca sa mai faci o versiune si sa scrie B-Zone. "Niet". Foarte tare , imi place la nebunie Felicitari pentru munca depusa ! @ MrYonutz , cred ca B de la "cocostârc" suna mai bine Da, da ... Ti-a iesit cat de cat bine.Nimic de criticat.Felicitari ! N-ai cum să zici că e cât de cât bine, iar apoi s-o dregi cu "nimic de criticat" ... Frumos, felicitari ! Ce onoare, primul tău post l-ai făcut chiar aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLegolas Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Imi place foarte mult...Felicitari ! Ador mai ales acel font albastrui cu flori ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rizEa ZEW Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Foarte frumos,mie chiar imi place,imi place mult acel background. Felicitari si multa bafta pe viitor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madytz Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Este superb ! Felicitari si succes pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Super! Imi place, era frumos daca ai fi facut tu background-ul, sau chiar l-ai facut tu ? Daca nu stii cum se face contacteaza-ma ca-ti dau eu niste Brush-uri asemanatoare Astept PM-ul tau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BruCe Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Am o intrebare, backround-ul l-ai facut tu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDaGGoTh Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 (edited) Foarte frumoasa lucrarea, mai ales background-ul. Puteai sa mai imbunatatesti text-ul. Edited October 7, 2012 by DaGGoTh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meeghy Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Frumoasa imagine, daca o pui pe desktop B-ul ala cat monitorul Link to comment Share on other sites More sharing options...
DH01 Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 I like it, it's just the "B" that I'm not so keen on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts