Jump to content

B-Zone Large Piece

Redzm
 Share

Recommended Posts

Se numeste "B-Zone" comunitatea, nu doar "B" dar arata ok, apreciez munca ta

Iti este sincer recunoscator ca i-ai spus ca se numeste B-Zone, si nu doar B... Probabil el a pus B de la "cocostârc"...

Arata super bine, in special BG-ul. E facut de tine sau e luat de undeva? Imi place mult flow-ul imaginii, dar cum zic si cei de mai sus, cam aiurea textul, e prea sec totusi...

Background-ul este magnific, dacă l-ai făcut tu, ai de la mine nota 10 !

Cât despre scris.. nu pot spune că-i urât însă mai ai puţinel de lucrat la el, +1 de la mine fiindcă spre deosebire de alţii, chiar încerci să faci ceva.

Frumos, puteai sa scrii un B mai mic sa ii poti face si " -zone " dar imi place culoarea asa ca Felicitari!

Nu, nu puteam.

Se numeste "B-Zone" comunitatea, nu doar "B" dar arata ok, apreciez munca ta

Multumesc, chiar nu știam. Îți rămân recunoscător pe viață pentru că m-ai luminat cu acest mic aspect. Ca și cum n-aș fi văzut logo.pngasta.

Iti este sincer recunoscator ca i-ai spus ca se numeste B-Zone, si nu doar B... Probabil el a pus B de la "cocostârc"...

Arata super bine, in special BG-ul. E facut de tine sau e luat de undeva? Imi place mult flow-ul imaginii, dar cum zic si cei de mai sus, cam aiurea textul, e prea sec totusi...

Deci, prin comentariul ăsta, ai spus că sloganul pe care l-a ales @Bobo e aiurea.

E destul de dragut, frumos fontul dar se putea si mai bine :)

Felicitări!

În ce sens se putea mai bine?

Frumos. Daca mai ai psd-ul, incearca sa integrezi cumva acel 'B' in wallpaper. Oricum felicitari !

Nah ...

Ai lucrat frumos şi curat la Bevel-ul acela şi la textul 3D dar BG-ul şi textul "Let's..." nu mă prea atrage.

N-am avut alte idei pe moment.

Era mult mai frumos daca era B-zone. Incerca sa mai faci o versiune si sa scrie B-Zone.

"Niet".

Foarte tare , imi place la nebunie :X Felicitari pentru munca depusa !

@ MrYonutz , cred ca B de la "cocostârc" suna mai bine =))

Da, da ... :-J

Ti-a iesit cat de cat bine.Nimic de criticat.Felicitari !

N-ai cum să zici că e cât de cât bine, iar apoi s-o dregi cu "nimic de criticat" ...

Frumos, felicitari !

Ce onoare, primul tău post l-ai făcut chiar aici. ;;)

Super! Imi place, era frumos daca ai fi facut tu background-ul, sau chiar l-ai facut tu ?:) Daca nu stii cum se face contacteaza-ma ca-ti dau eu niste Brush-uri asemanatoare :D Astept PM-ul tau!

Am o intrebare, backround-ul l-ai facut tu ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.