Jump to content

[B-Zone Battle] Alpha287 vs Geoo

Alpha287
 Share

Recommended Posts

• Numele meu : Alpha287
  • Numele celui provocat : Geoo
  • Tema luptei : Manipulare sau Poster
  • Dimensiuni ( maximă / minimă ): La alegerea creatorului.
  • Deadline time posting : 24 de ore.
  • Alte precizari: Trebuie sa folosesti acest stock (http://i.imgur.com/1G6gO.jpg). Poti adauga text daca e nevoie.

Edited by Alpha287

1. WwMDK.jpg

2. qzrm1x.jpg

Primul care ajunge la un numar de 10 voturi, sau 5 voturi consecutive castiga.

Atentie!!!

• Voturile trebuie sa contina un argument solid, altfel echipa de designeri isi asuma raspunderea de a va anula votul.

Votez lucrarea numărul 2 (doi). De ce? Pare mult mai reală, deși dacă stai să te uiți mai atent vezi în amândouă urme de Photoshop, iar prima are ceva ce strică foarte mult, însă nu-mi dau seama ce. Oricum, lucrarea 2.

Votez lucrarea numarul # 2. Este mult mai frumoasa, contraste potrivite, textul asezat bine in pagina, un font bine ales. Felicitarile mele.

Foarte grea alege. Nu ma asteptam ca lucrarile sa fie atat de apropiate (nu jignesc pe nimeni).

Prima lucrare e excelenta, render integrat foarte bine, si un contrast minunat. Prinde foarte bine cu aceasta tema.

A doua lucrare este frumoasa, mai putin prezentarea. Nu prea mi se pare buna aceasta idee cu cover de CD. Si dpmdv cred ca prima lucrare este mai lucrata.

Deci, votez lucrarea cu numarul 1.

Votez lucrarea numarul 2, ideea e geniala. Nu-mi plac contrastele de la prima, alb negru'... ramane 2.

Edited by Rubby

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.