nB FraNkk Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Signature Revin maine cu altele.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Nu ştiu exact ce ai făcut la ea dar îmi plac culoriile Fontul ăla ai putea să-l schimbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nB FraNkk Posted October 15, 2012 Author Share Posted October 15, 2012 (edited) New: Textul nu a iesti asa bine.. Astept pareri / critici Edited October 15, 2012 by nB FraNkk Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadgeaR Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 La a doua, focalul e integrat foarte aiurea.. iar la ambele, textul este urat amplasat, si urat din punct de vedere al efectelor.. In rest, sunt frumoase. Continua sa muncesti, ai totusi talent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nB FraNkk Posted October 17, 2012 Author Share Posted October 17, 2012 Nu pot sa dau edit mai sus.... New: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawn Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Sunt destul de frumoase, prima mi se pare ca are prea mult effect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbY Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Ultima cu Assassin Creed, e faina, dar Creed era mai misto cu un rosu mult mai inchis sa iasa in evidenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozay Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Destul de reusite felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Nu pot sa dau edit mai sus.... New: Nu e integrat deloc renderu' si e prea contrastant fata de restul lucrarii. Mai umbla pe la contraste, curves, baga un GM... Sunt destul de frumoase, prima mi se pare ca are prea mult effect. Daca n-ai nici o treaba cu photoshop-ul te rog sa nu mai postezi, doar de dragul de a posta. Destul de reusite felicitari! La fel, next warn up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Ła asta îmi plac foarte mult culoriile şi efectele, aplicate foarte bine şi corect. Textul este poziţionat perfect în raport cu acel rapper sau negrotei. Acele linii cam strică..Nu prea se potrivesc cu stock-ul puteai pune o culoare mai puţin vizibilă. Asta mi-a plăcut mai mult, ai pus nişte texturi drăguţe în spatele tipului ăla şi logo-ul seamănă foarte mult cu cel original.. Din câte văd ai pus stroke doar sus si jos , ceea ce este ciudat dar nu prea se vede din cauza forumului. FeLiciTăRi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 (edited) Poi ce sa zic...vad ca esti la inceput deci te sfatuiesc sa concepi lucrarea cat mai simpla si placuta ochiului, nu incerca sa o "aglomerezi" cu tot felul de texturi...la fel si la text alge un font frumos, o culoare care sa se potriveasca, dai o marime potrivita, pozitioneaza-l unde crezi ca arata mai bine deocamdata nu te complica cu texturi aruncate aiurea peste lucrare ca mai mult o strici, si cu in timpul tot avansezi cate putin si incerci sa mai adaugi ceva nou lucrarilor, dar efectele/texturile le prelucrezi nu le arunci doar asa sa fie puse. Dupa ce lucrezi pe render/imagine si dupa ce pui efecte(putine si la locu lor) incearca sa te joci putin cu Selective Colors,Exponsue,Photo filter,gradient map etc (le gasesti unde ai meniul layer in dreapta jos cu cerc jumate alb si jumate negru) pentru a prelucra culorile dupa bunul plac. Continua si vei progresa, bafta! Edited October 19, 2012 by Shooter47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nB FraNkk Posted October 24, 2012 Author Share Posted October 24, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Avatarele sunt frumoase, mai puteai lucra putin la contract, culori.. semantura este pozitionata bine, arata ok pe alb-negru... Keep it up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozay Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Nu arata rau avatarele dar mai ai mult de lucrat,mai joacate cu ele,mi-e mi se pare ca le-ai luat ai pus un efect sau o textura si atat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J4F bAk Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Ai facut o treaba buna . Good Job , tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nB FraNkk Posted October 26, 2012 Author Share Posted October 26, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbY Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 Ai mai progresat Frankk, insa doream sa vad un smudge d-ala meserie Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Îmi plac foarte mult avatarele Ai ales nişte efecte foarte frumoase şi mai important n-ai pus text Şi semnătura e foarte tare, fontul cred că teste visitor se potriveşte foarte bine, bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wedetyke Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Super ,marfa ,tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobberT aka RobbDen Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Sunt frumoase,imi plac avatarele mult avatarele! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 La avatare mai puteai sa lucerzi la culori si contrast, iar semantura cred ca arata mai bine fara text, X-urile alea si border... Continua si vei progresa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVb Bv Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Foarte frumoase creatiile ! Felicitari ! +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kristy1998 Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 (edited) Sunt frumoase bravo ! Si eu ma ocup de PS de exemplu semnatura si avatar-ul sunt facute de mine Edited November 14, 2012 by Kristy1998 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNder Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Sunt foarte frumoase , ai felicitarile mele. . Imi place foarte mult efectul care il dai . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radukcu Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Tine-o tot asa mie imi plac. Te astept si eu cu pareri la portofoliul meu http://forum.b-zone.ro/topic/101786-portofoliuradu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts