Jump to content

[Portofoliu]Frankk

nB FraNkk
 Share

Recommended Posts

La a doua, focalul e integrat foarte aiurea.. iar la ambele, textul este urat amplasat, si urat din punct de vedere al efectelor.. In rest, sunt frumoase. Continua sa muncesti, ai totusi talent.

Ultima cu Assassin Creed, e faina, dar Creed era mai misto cu un rosu mult mai inchis sa iasa in evidenta.

Nu pot sa dau edit mai sus....

New:

wro1f7.png

Nu e integrat deloc renderu' si e prea contrastant fata de restul lucrarii. Mai umbla pe la contraste, curves, baga un GM...

Sunt destul de frumoase, prima mi se pare ca are prea mult effect.

Daca n-ai nici o treaba cu photoshop-ul te rog sa nu mai postezi, doar de dragul de a posta.

Destul de reusite felicitari!

La fel, next warn up.

1e2q7k.png

Ła asta îmi plac foarte mult culoriile şi efectele, aplicate foarte bine şi corect. Textul este poziţionat perfect în raport cu acel rapper sau negrotei.

Acele linii cam strică..Nu prea se potrivesc cu stock-ul puteai pune o culoare mai puţin vizibilă.

wro1f7.png

Asta mi-a plăcut mai mult, ai pus nişte texturi drăguţe în spatele tipului ăla şi logo-ul seamănă foarte mult cu cel original..

Din câte văd ai pus stroke doar sus si jos , ceea ce este ciudat dar nu prea se vede din cauza forumului.

FeLiciTăRi!

Poi ce sa zic...vad ca esti la inceput deci te sfatuiesc sa concepi lucrarea cat mai simpla si placuta ochiului, nu incerca sa o "aglomerezi" cu tot felul de texturi...la fel si la text alge un font frumos, o culoare care sa se potriveasca, dai o marime potrivita, pozitioneaza-l unde crezi ca arata mai bine deocamdata nu te complica cu texturi aruncate aiurea peste lucrare ca mai mult o strici, si cu in timpul tot avansezi cate putin si incerci sa mai adaugi ceva nou lucrarilor, dar efectele/texturile le prelucrezi nu le arunci doar asa sa fie puse. Dupa ce lucrezi pe render/imagine si dupa ce pui efecte(putine si la locu lor) incearca sa te joci putin cu Selective Colors,Exponsue,Photo filter,gradient map etc (le gasesti unde ai meniul layer in dreapta jos cu cerc jumate alb si jumate negru) pentru a prelucra culorile dupa bunul plac. Continua si vei progresa, bafta!

Edited by Shooter47

Îmi plac foarte mult avatarele :) Ai ales nişte efecte foarte frumoase şi mai important n-ai pus text :P

Şi semnătura e foarte tare, fontul cred că teste visitor :-? se potriveşte foarte bine, bravo!

Guest Kristy1998

Sunt frumoase bravo ! Si eu ma ocup de PS de exemplu semnatura si avatar-ul sunt facute de mine :)

Edited by Kristy1998

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.