Jump to content

NEW - Secțiunea cu https://forum.b-zone.ro/sugestii/ e acum deschisă. Sfaturi pentru a posta găsiți aici.

Kilgharrah S4F

TS-Team
 • Content count

  308
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About Kilgharrah S4F

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 11/12/1918

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oradea
 • Hobbies
  Terorism

Recent Profile Visitors

2536 profile views
 1. Este ilegal sa te conectezi pe server-ul de TS mai mult de 3 ori intr-un interval scurt de timp [ 10 minute ] Ai ban pana in data de 21/02/2018 09:41:21. Eu iti recomand sa citesti regulamentul pana atunci : Nu poti, astepti sa treaca banul, adica 3zile.
 2. Cererea de unban pentru RPG2 se face aici : https://www.rpg2.b-zone.ro/player/addUnbanRequest/account
 3. Grade acordate.
 4. Canal procesat/Grad acordat. In cazul in care doresti subcanal, te sfatuiesc sa alegi un nume decent si apoi sa contactezi un Super-Moderator. Canal procesat/Grad acordat. Canal procesat/Grad acordat.
 5. Grade acordate.
 6. Grade acordate.
 7. Grad acordat.
 8. Grad acordat.
 9. AntiFlood points for actions : Connect to server = 80 points Change nickname = 15 points Poke = 25 points Move = 10 points Send a message = 20 points Subscribe to all channels = 20 points Create a channel = 25 points La fiecare secunda, dispar 5 puncte pana ajungeti la valoarea minima (0 puncte). Daca acumulati 150 de puncte nu ve-ti mai putea da mesaje sau orice alta comanda pentru un interval de timp. In cazul in care depasiti 300 de puncte IP-ul dvs. va fi blocat.
 10. Grad acordat.
 11. Asistenta tehnica nu s-a sters, este pur si simplu inchisa. Ai o nelamurire/problema cauti un membru administrativ pe teamspeak, ii dai mesaj iar daca el considera ca ai nevoie de ajutor, te va muta si te va ajuta. In cazul in care nu gasesti pe cineva cu grad administrativ, ceea ce e foarte putin probabil, postezi in acest topic problema. Eu nu cred ca exista un membru din staff care sa nu va ajute, atata timp cat nu va bateti joc de el. M-am ocupat de asistenta tehnica de cand am fost Moderator, am ajutat pe oricine care a avut putina decenta si respect. Insa ceea ce s-a intamplat in ultima perioada, redefineste standardele cretinismului. Va reamintesc inca o data, acel canal a fost facut pentru a va rezolva voua probleme, nu pentru a va da voua sansa sa va bateti joc de tot staff-ul ts-ului. Asadar, te asigur ca noi ne facem treaba si nu ne batem joc de acest server, singurii care isi bat joc de server si implicit de noi, sunt cei care plang prin sectiunea Reclamatii/Cereri unban. Chiar va rog sa mergeti pe Discord si sa faceti ce a-ti facut pe aici, sa vedem cat timp rezistati pe acolo.
 12. Ai o nelamurire/problema, postezi in acest topic intrebarea sau cauti un membru administrativ pe teamspeak.
 13. In cazul vostru : tu nu esti aceeasi persona ca si Note, asta inseamna ca nu sunt dovezile lui Note, ci ale tale. In cazul meu : eu am facut dovezile, nu alta persoana, asta inseamna ca dovezile imi apartin mie. Daca le-am facut eu, dupa alta identitate, nu-mi apartin mie, ii apartine lui Dzeu, sau cui ? Un lucru irelevant, banul ramane, nu mai fa cereri aiurea ca unban nu primesti, eventual niste warn-uri pe forum daca continui.
×