Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

FramUrsuletulPufos

Donator
  • Posts

    343
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About FramUrsuletulPufos

  • Birthday 06/03/1998

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.rpg3.b-zone.ro/account/general/framursuletulpufos
  • Skype
    razvan.dlr18

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Craiova
  • Hobbies
    Fotbalul si iesitul cu prietenii.

Previous Fields

  • Real name
    Razvan David

Recent Profile Visitors

3010 profile views

FramUrsuletulPufos's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

25

Reputation

  1. Display Name: FramUrsuletulPufos Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/412079-cerere-framursuletulpufos-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/a/irbjU6v Tema (În caz că nu există o imagine): - Text: Fram Dimensiuni: Pentru avatar. Alte precizări: Multumesc pentru atentie.
  2. @StelutaMultumesc pentru creatie, chiar mi-se pare super draguta Puteti da t/c. Multumesc tuturor pentru creatii.
  3. Multumesc pentru creație. Doar că nu vreau chiar de copii de 6 ani ?
  4. Display Name: FramUrsuletulPufos Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/409412-cerere-framursuletulpufos-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (În caz că nu există o imagine): Ursuleti Text: Fram Dimensiuni: Pentru avatar. Alte precizări: Multumesc pentru atentie.
  5. Display Name: FramUrsuletulPufos Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/398897-cerere-framursuletulpufos-avatarsemnatura/ Imagine (obligatoriu pentru semnătură): . https://imgur.com/a/SQuxcRD Tema (În caz că nu există o imagine): https://imgur.com/a/SQuxcRD Text: FramUrsuletulPufos Dimensiuni: Pentru avatar. Alte precizări: Multumesc pentru atentie.
  6. Display Name: FramUrsuletulPufos Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar / Semnatura Link catre ultima cerere facuta (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (În caz ca nu exista o imagine): Ceva cu taxi, orice legat de taxi. La semnatura as dori ceva cu 3 taxi-uri. Text: Pe avatar DLR0701 iar pe semnatura sa fie FramUrsuletulPufos, ShanonDauDinDuba si .Koala. Dimensiuni: Le stiti voi. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat.
  7. Vreau si eu un avatar si semnatura. Avatarul sa fie cu ceva masini, e30 sau bmw/audi in general. Iar semnatura sa fie ceva legat de taxi. Astept creatii.

  8. C-bugul sa fie interzis total, pentru ca se duce cheful cand te duci la paintball si te tine unu numai in c-buguri. Chestia lui Ademar cu live-urile mi-se pare o porcarie. Adica atunci cand mergi la un live, mergi sa glumesti si sa te distrezi cu prietenii. Ca pana la urma nu intereseaza pe nimeni de unde sunt eu, cati ani am sau cum ma inteleg cu prietenii mei Si propunerea lui Fabian e cea mai buna pe care am vazut-o despre factiune, ar fi superb sa se puna si in aplicare.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.