Jump to content

Coniac

Member
  • Posts

    351
  • Joined

  • Last visited

7 Followers

About Coniac

  • Birthday 12/10/1998

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/mishcarss

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Chisinau
  • Hobbies
    Ma ocup cu sportul.

Previous Fields

  • Real name
    Misa

Recent Profile Visitors

1244 profile views

Coniac's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

62

Reputation

  1. Nickname: Coniac Rank: 1. Deposited amount: $10.000. Date and hour: 09.02.2018 19:25 Proof: https://imgur.com/a/rbIsT Reason: Nu am avut secundele la 2/3 wars.
  2. Evenimentul s-a incheiat, pentru ca a luat Mayor alt candidat. Multumesc pentru participare!
  3. Salutare jucători, am promis evenimente așa că mă țin de promisiune. La acest eveniment puteți câștiga 5,000,000$ cu votul tău, doar votând Conaic primar pe luna Ianuarie. Postează mai jos un reply după următorul model pentru înscriere: Nick: Nivel: De ce dorești să câștigi acest eveniment?: Alte precizări: Totul este simplu pentru a te înscriere, trebuie să ai completat modelul de mai sus și să mă votezi pe site când va fi postat votul. ATENȚIE: Doar cei care m-au votat vor fi participanți validați. Extragerea va fi făcută după încheierea votului. Atenție!!! Puteți participa după mai multe conturi pentru a vă dubla șansele de câștig dar trebuie să îndeplinți cerințele pentru vot și de pe acel cont. Premiu suplimentar pentru cel care răpunde cel mai frumos la întrebarea ”De ce dorești să câștigi acest eveniment?” va primi 200.000$ din partea mea, acesta la fel, trebuie să îndeplinească criteriile de mai sus! PARTICIPAREA LA ACEST EVENIMENT ESTE STRICT OPȚIONALĂ, DACĂ VREI SĂ PARTICIPI TE ÎNSCRII, DACĂ NU, POȚI IEȘI DIN ACEST TOPIC. *Unele reguli vor fi editate pe parcurs și vor fi anunțate. Succes tuturor, start eveniment! SIMPLU ȘI CLAR: VOT JOUE PRIMAR + REPLY = PARTICIPARE LA EVENIMENT! Promisiunele nu-si au rostul, pentru ca a promite poate face oricine. Evenimentul va fi castigat de cineva, doar daca Coniac castiga functia de Primar.
  4. Nick: Coniac Level: 78 Vârstă (reală): 19 ani. Sex (real): Male. Vechime pe server: 25.04.2015 (Aproximativ 2 ani si 6 luni.) Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Coniac Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa fiu Primar, pentru ca vreau sa ajut playeri cu nivel mic, playeri veniti noi pe comunitate cu benefici materiale si sa-i indrum spre un joc cat mai placut si mai linistit. De asemenea, mai doresc sa fiu Primar, pentru a organiza diferite evenimente in premii ce consta in masinii/case/bani, desigur fiecare la momentul lor. Mai doresc functia de Primar, deoarece vreau sa fiu un exemplu pentru un player sosit nou aici, care tocmai paseste pe acest server si sa-l indrum cu ajutorul evenimentelor ce le voi sustine, sa-i ajut cu benificile dorite de ei. Doresc sa fiu primar pentru a avea ocazia sa ma implic in dezvoltarea comunitatii B-ZONE, mai exact cea de pe serverul RPG2. Vreau sa ajut playerii incepatori pe acest server, avand deja o relatie mai speciala cu aceasta categorie de playeri, doresc sa-mi continui evenimentele clasice precum cele de tip SMS, Par / Impar, Trivia, LCS, LMS... etc evenimente de tip Poveste" si nu in ultimul rand evenimentele STUNT. Ce intenționez să fac pentru jucători: Voi ajuta toti jucatorii cu sfaturi si tot ce au nevoie, intentionez ca taxa sa fie una mica, intentionez ca in fiecare zi sa fac anumite activitati cu toti playerii (diverse evenimente), in fiecare weekend o sa organizez un meeting in care playerii sa isi spuna parerile/propunerile, restul veti vedea pe parcurs. Nu o sa dezamagesc pe nimeni. (Promit un event cu marele premiu de un Infernus ). Promisiunile nu-si au rostul, pentru ca promisiuni poate face oricine.. daca ma veti vota, nu veti regreta! Evenimente zilnice(la ora 20"00) cu premiu 300.000$(Trivia) Sedinta cu Primarul odata la o saptamana (de obicei Duminica seara) in care imi veti spune toate supararile voastre Premiu pentru "Cea mai frumoasa casa" (incluzand un minim de obiecte stabilit atunci) - 500.000$ (premii totale) Multe altele, asta este ceea ce mi-am propus in mare si ceea ce sunt capabila sa fac. Nu sunt genul care promite si nu face, mai bine zici direct ceea ce o sa faci. 1) Setarea taxei la 1$. 2) Eventuri zilnice cu premii in bani, si nu numai. 3) Ajutarea cu bani a jucatorilor cu level cuprins intre 2 - 7. 4) Creearea unui mediu cat mai frumos, distractiv, amuzant. 5) Oferirea sfaturilor jucatorilor. 6) Pe parcurs voi organiza diferite concursuri, cu premii promitatoare. Ma voi straduii ca evenimentele mele sa fie pe placul jucatoriilor in asa fel ca playerii sa se intoarca pe servele noastre, sa fie ca acum un an cand trebuia sa astepti 30min chiar si o ora sa intrii pe server deoarece pe atunci erau numai 1000/1000 playeri. Multe alte lucruri care fac pariu ca vor fi pe placul jucatorilor de pe server. Daca ma veti vota, nu veti regreta ! Succes tuturor.
  5. Allice, ma recompensezi si pe mine cu ceva GOLD?
  6. Coniac

    Supervisor RPG3

    Pai si @Allice unde e?
  7. Nu ma intereseaza ce poze pui tu, poze cu prietenii tai sau prietenele tale, nici de cum nu ma intereseaza Eu stiu doar pentru mine ca sunt fata si am multi copiii de astea ca tine care crede ca imi face rau, darrr in zadar, nu se primeste farsele astea. E ok, oricum, ma bucur ca am asa 'dusmani' sa nu fi avut, inseamna ca nu insemnam nimic, dar asa insemn si cuiva le pare rau si isi pierde timpul. P.S. Trebuie sa te pui om la comanda pentru a falsifica ceva
  8. Wow ce dovada falsificata, imi spui si mie cum ai facut asta? Ai pierdut ceva timp sa tot faci cateva facebook-uri false +1, imi place falsificarea! PS nu ma afecteaza deloc de ceaia ce spui tu, serios
  9. Eu am uitat de acest topic. Lasca tat ii ghine.
  10. Privet, dupa cate stiu, eu tot am acces sa scriu aici. Am vorbit cu Cristi acum 7-9 luni printr-un PM. Nu mai tin minte. Si eu tot sunt cu sange moldovenesc ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.