Jump to content

A n n e

Member
 • Content Count

  1932
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

A n n e last won the day on February 11

A n n e had the most liked content!

Community Reputation

776 Fantastic

About A n n e

 • Rank
  stars can't shine without darkness
 • Birthday 09/01/1999

Profile Information

 • Gender
  Female

Previous Fields

 • Real name
  Anamaria
 • RPG1 Nickname
  .Anne
 • RPG2 Nickname
  .Anne.

Contact Methods

 • Discord
  Anne#0410

Recent Profile Visitors

15298 profile views
 1. - Nume: .Anne - Anunţ: Aceasta zi minunata aduce odata cu ea si promovarea jucatorului, Speedy, la functia de Mayor al server-ului RPG.B-ZONE.RO, functie acordata de catre adminul Deniz.. News Reporters ii ureaza mult succes cu functia! Primul rand: Aceasta zi minunata aduce odata cu ea si promovarea jucatorului, Speedy, la functia de Mayor al server-ului Al doilea rand: RPG.B-ZONE.RO, functie acordata de catre adminul Deniz.. News Reporters ii ureaza mult succes cu functia! - Dovadă: https://imgur.com/a/aBq85yy - Data publicării: 01.04.2020 - Tema anunţului: Promovare. - Bara RPG a jucatorului: - Alte precizări: Felicitari!
 2. - Nume: .Anne - Rang: Network Producer - Data si ora activitatii: Sambata, 04.04.2020 - Tipul activitatii: Targ - Alte detalii: | v Ni se vor alatura inca 4 factiuni pasnice si un departament, acestea fiind: Paramedics, SF Taxi, LV School Instructors, Tow Truck Company, FBI. Cei din Paramedics vor oferi jucatorilor /heal si /rehab. Taximetristii se vor ocupa cu transportul jucatorilor. Instructorii vor oferi timp de o ora (cat tine targul) licente fara teste. Reporterii vor da anunturi celor doritori, cei de r2+ vor vinde ziare si r3+ vor oferi interviuri! Mecanicii vor elibera zona in care se tine targul pentru a se circula mai bine si a nu incurca. Politistii vor fi responsabili cu ordinea si linistea pe tot parcursul targului (acordarea wanted-ului celor care refuza sa se conformeze, arestarea suspectilor). Exemplu de postat in timpul targului: TARG: Ailime vinde Infernus, [/sms 1]. Toate anunturile trebuie sa aiba TARG in fata, respectand regulile anunturilor gratuite! Reguli pentru participanți: - nu faceți spam pe chat-ul normal, pe [/s] sau pe orice alt chat ce poate deranja. - dacă ați plătit un reporter să vă pună un anunț, nu insistați cu textul anunțului sau să-l stresați să vi-l publice, reporterul este obligat să îl publice dacă anunțul vostru este conform regulamentului. - dacă nu vindeți vreo mașină și veniți cu aceasta la târg, să-i dați despawn, provoacă lag, eventual apelați la serviciille Taxi. - orice altă activitate ce poate deranja buna desfășurare a târgului este interzisă. TARGUL SE TINE IN FATA CNN-ULUI DIN SF SI INCEPE LA ORA 20:00!! Insa ne vom strange in fata HQ-ului de la ora 19:45!! Invoirile se vor putea pune din 04.04.2020 de la ora 00:00 pana la ora 16:00. Invoirile puse inainte sau dupa data anuntat mai sus vor fi automat RESPINSE! ~! Activitatea este obligatorie !~
 3. A n n e

  Va provok sa facem topicu hot
 4. - Nume: .Anne - Rang: 6 - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 01/04/2020 - Tipul emisiunii/concursului: Am/N-am - Numele celor ce au participat la emisiune/concurs: manny.iscusitul, pierdevara - Dovada (screenshot) pentru tipul concursului/emisiunii: https://imgur.com/a/11jAoHa - Dovada (screenshot) cu participantii la inceputul concursului: https://imgur.com/a/4PJp64Z - Alte precizări: Pupici cu sclipici! @Ailimecand poti, trage un ochi aici
 5. A n n e

  Da ce s eo? Helper?? Sa ma trezesc la 9....
 6. A n n e

  Intre timp in NR: https://imgur.com/a/wnha8xO 5 puncte in 3 secunde... @Manu13 / @Careba / @South Flavi. / @PierdeVara / @Fitzanu p.s @Ailimesper ca esti mandra de ei
 7. @BlaSz.CAPITANUL, cererea ta este acceptată. Ai la dispoziție 5 zile să contactezi orice reporter care deține rank 3+ pentru a susține interviul. Numărul interviului: 122.
 8. @North puResoul, interviul tau din data de 31.03.2020 este efectuat corespunzator si de asemenea si evidenta acestuia. Felicitari!
 9. @BlaSz.CAPITANUL, cerere respinsa. Te rog sa pui link-ul corect catre profilul tau.
 10. @North puResoul, emisiunea ta de tip ''Am/N-am'' din data de 31.03.2020 este corect realizata. Felicitari! @trouble, data din pozele tale si ''Data săvârşirii emisiunii/concursului" nu corespund, te rog sa editezi!
 11. A n n e

  Ca sa te lovesti tu peste fata
 12. Nu ti-am dedicat de mult ceva dragut...

  Uite, ceva ca tine ❤️ 

  https://www.youtube.com/watch?v=oeC54DUA8-w

   

 13. @Little BogdanN, emisiunea ta de tip ''Am/N-am'' din data de 28.03.2020 este corect realizata. Felicitari! @oC ImRoby, emisiunea ta de tip ''Am/N-am'' din data de 30.03.2020 este corect realizata. Felicitari! @AUDI RS8, emisiunea ta de tip ''Am/N-am'' din data de 30.03.2020 este corect realizata. Felicitari! @NoStresS ADEVARATUL, emisiunile tale de tip ''Am/N-am'' din data de 30.03.2020 si din data de 31.03.2020 sunt corect realizate. Felicitari! @North puResoul, emisiunea ta de tip ''Am/N-am'' din data de 31.03.2020 este corect realizata. Felicitari! @Roberte, emisiunea ta de tip ''Am/N-am'' din data de 31.03.2020 este corect realizata. Felicitari!
 14. A n n e

  cred ca vrei sa fii injurat si nu stii cum sa zici
 15. @oC Tendoi, interviul tau din data de 30.03.2020 este efectuat corespunzator si de asemenea si evidenta acestuia. Felicitari! @Roberte, interviul tau din data de 31.03.2020 este efectuat corespunzator si de asemenea si evidenta acestuia. Felicitari!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.