Jump to content

Roice Legend

Member
  • Posts

    145
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Roice Legend

  • Birthday 11/21/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Suceava

Previous Fields

  • RPG1 Nickname
    Roice.

Recent Profile Visitors

538 profile views

Roice Legend's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

25

Reputation

  1. Roice Legend

    Nick: Roice95 Rank: 5 Data: 27.07.2018 Am dat test cu: Bujiedaumagie8 Teorie (x/3): 0/3 Practic (x/5): 2/5 Teren (x/4): 0/4 Rezultat final ( Admis / Respins ): Admis Alte precizari: Welcome
  2. Nume in joc: Roice95 Rank : 5 Activitate: LMS (OBLIGATORIE) Data si ora: 29.07.2018 ora 20:00 Locatia: Ne intalnim in sala de sedinte Premiu: 400.000$ Alte precizari: Am revenit cu o noua activitate, aceasta activitate este OBLIGATORIE deci sunteti obligati sa veniti, cine nu poate ajunge este rugat sa faca o cerere de invoire. Activitatea se va desfasura alaturi de Paramedics mai exact coordonata de membrul Yahweh Mai multe detalii se vor explica pe moment.
  3. Organizator: Roice95 Rank: 5 Activitate: LMS (OBLIGATORIE) Dată: 21.07.2018 Membrii prezenți: Cartoful.., Mefxzfaith, Butoi, KeNNz0r si Catalin003 Membrii învoiți (doar la cele anunțate): - Membrii absenți (doar la cele anunțate): - Poze: https://imgur.com/a/wNtTGtj Alte precizări: Si de aceasta data activitatea s-a transformat pe parcurs in optionala. Pentru unele persoane chiar si pentru mine conectiunea nu a fost prea buna la server. Castigatorul a fost Mefxzfaith, felicitari!
  4. Roice Legend

    Nick: Roice95 Rank: 5 Data: 20.07.2018 Am dat test cu: Butoi Teorie (x/3): 0/3 Practic (x/5): 0/5 Teren (x/4): 0/4 Rezultat final ( Admis / Respins ): Admis Alte precizari: Welcome!
  5. Nume in joc: Roice95 Rank : 5 Activitate: LMS (OBLIGATORIE) Data si ora: 21.07.2018 ora 20:00 Locatia: Ne intalnim in sala de sedinte Premiu: 200.000$ Alte precizari: Am revenit cu o noua activitate, aceasta activitate este OBLIGATORIE deci sunteti obligati sa veniti, cine nu poate ajunge este rugat sa faca o cerere de invoire. Activitatea se va desfasura alaturi de Paramedics mai exact coordonata de membrul Adison. Mai multe detalii se vor explica pe moment.
  6. Roice Legend

    Nick: Roice95 Rank: 5 Membrul sancționat: YON[K] Motivul: Atitudine fata de rank superior Dovezi: https://imgur.com/a/zXFrqhB Sancțiunea: FW Alte precizări: Te-am averitzat sa te opresti, singura intrebare care imi vine in minte e "cum ai luat helper?". Succes!
  7. Probabil ultima postare si pentru mine, esti foarte penibil. Crezi ca eu ma trezesc vorbind singur? Hai ca te dai pe fata singur.
  8. Salut in primul rand, am ras cu pofta de vorbele tale lasa-te aici. Ca sa o luam repede si din scurt, ce zici tu mai sus e pentru un client care se urca la tine si iti spune "salut domn taximetrist, plimba-ma si pe mine" nu in situatia actuala. Ai mai multe explicatii la precizarile mele din topicul "santiuni". "Sper sa fie sanctionat pentru ca mereu face misto de mine in feluri d-astea si ma batjocoreste". Uite aici https://imgur.com/a/4ADJE0Z nu e singura data cand iti arati a2 a fata, toate ti-le faci cu mana ta, esti un fals. Sa fii pe bafta ta.
  9. Roice Legend

    Nick: Roice95 Rank: 5 Membrul sancționat: Wedin Motivul: Nu vrea sa ma duca la locatie Dovezi: https://imgur.com/a/UjnOmXn Sancțiunea: FW Alte precizări: Daca cumva e cineva in dubii ca wedin nu era in masina atunci https://imgur.com/a/ErNbKgT Un client are drept-ul la 3 comenzi daca nu stiai. Si chiar daca nu avea drept-ul la 3 comenzi tot ar fi trebuit sa il duci deoarece a coborat din taxi, si-a facut treaba si a urat inapoi. Tu daca ai facut o cursa cu el si ai luat punct la raport, clientul nu mai are nicio importanta, nu? Chiar daca se da jos din taxi isi face treaba repede si urca inapoi, nu mai ai voie sa il ajuti ca sunt alte comenzi de indeplinit, nu? Daca o dam pe fata nu il mai duci deoarece ai luat deja punctul la raport? Aceasta a fost doar un exemplu. Pe langa asta nici nu ti-a pasat de taxi, ai plecat fiind indiferent de tot.
  10. Salut! Tin sa va anunt ca a fost postata misiunea saptamanii, si mai important tin sa va anunt ca activitatea de ieri (duminica) s-a transformat pe parcurs in activitate optionala, asadar nimeni nu o sa fie sanctionat.
  11. Nume: Roice95 Rank: 5 Sarcina misiunii: 20 ture la jobul Camionagiu si 20 de ture la jobul Muncitor la cariera. Îndeplinirea misiunii: 16.07.2018 - 22.07.2018 Premiul: Injumatatire raport de activitate + 100.000$ Alte precizări: La aceasta misiune nu trebuie sa va filmati in timp ce lucrati, este nevesara poza inainte de intrare in checkpoint si dupa pentru a face o cursa cu succes. Va urez multa bafta.
  12. Organizator: Roice95 Rank: 5 Activitate: LMS Dată: 15.07.2018 Membrii prezenți: Kenz00r, Zero.[conte], SmileyPaul, Catalin993, Jumo, sergiu018. Membrii învoiți (doar la cele anunțate): - Membrii absenți (doar la cele anunțate): - Poze: https://imgur.com/a/aJEKUMi Alte precizări: Activitatea s-a transpormat din obligatorie in optionala, asadar toti cei care au fost absenti fara cerere de invoire nu vor fi sanctionati! M-ai dezamagit Mefxfaith, multumiri speciale lui Kenz00r pentru ajutorul oferit.
  13. Roice Legend

    A fost adaugat cu 1/2 avertismente pentru DM aiurea.
  14. Nume in joc: Roice95 Rank : 5 Activitate: LMS (OBLIGATORIE) Data si ora: 15.07.2018 ora 21:00 Locatia: Sala de sedinte dupa care in mapa de tip RC Battlefield Premiu: 100.000$ Alte precizari: Aceasta activitate este OBLIGATORIE deci sunteti OBLIGATI sa veniti, cine nu poate sa isi faca prezenta este rugat sa faca o cerere de invoire. Tin sa precizez ca activitatea din cadrul factiunii va fi alaturi de LS Taxi.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.