Jump to content

VISA

RPG Mayor
 • Posts

  237
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Other groups

VISA last won the day on June 19

VISA had the most liked content!

About VISA

 • Birthday 06/01/2001

Contact Methods

 • Website URL
  rpg.b-zone.ro
 • Skype
  2021
 • Steam ID
  N-am :)
 • Discord
  VISA#6969
 • Instagram
  Personal

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Bucuresti, Romania
 • Hobbies
  Driving

Previous Fields

 • Real name
  Denisa
 • RPG1 Nickname
  VISA
 • RPG2 Nickname
  VISA
 • CS 1.6 Nickname
  Nu joc :)

Recent Profile Visitors

1285 profile views

VISA's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

 • 30 Consecutive Logs Rare
 • 200 Reactions Received Rare
 • 14 Consecutive Logs Rare
 • 15 Topics Rare
 • First Topic Rare

Recent Badges

154

Reputation

 1. Nick: VISA Level: 68 Vârstă (reală): 20 de ani. Sex (real): Feminin. Vechime pe server: Joc din anul 2021 pe comunitate. RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie? Da, in luna Iunie 2022. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc functia de primar pentru a continua proiectele pe care le-am propus pentru luna Iunie 2022. Am organizat evenimente multe, premii mari (peste 15kk dati intr-o luna). Am dat cel putin 5 taxe in fiecare zi, uneori am trecut de 7, tocmai pentru a venit in sprijinul jucatorilor si de a le oferi mai multe sanse de a-si petrece timpul pe joc. Luna aceasta, avand in vedere ca e mai libera din punct de vedere al examenelor, doresc sa fac un eveniment de amploare, cu cat mai multe factiuni, care sa se intinda pe mai multe zile. Ce intenționez să fac pentru jucători: Voi organiza evenimente speciale de Vara, care sa aiba aceasta tematica (curse cu barci, concursuri de pescuit si asa mai departe), voi da cat mai multe taxe jucatorilor incepatori pentru a le oferi un boost pe server si totodata ma voi implica in a-i ajuta personal pe cei noi pe comunitate. Consider ca pentru luna Iunie am fost o primarita care s-a implicat activ pe servere, dovada fiind nenumaratele mesaje pe care le-am primis, iar acest lucru doresc sa il continui si in urmatoarea luna!
 2. - Nume: VISA - Linkul catre profilul de website / RPG bar: - Tipul de pachet dorit: 40 anunturi - Dovada cu plata în contul liderului / subliderului: https://imgur.com/a/IKlLHPd - Anunțul dorit: GunShop San Fierro (131) va asteapta cu arme de o calitate superioara! - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Desigur - Alte precizări: Nu am.
 3. VISA

  Meme-ul e bun, ideea cu capybara nu.
 4. Primaria organizeaza Sambata, 25 Iunie 2022 o serie de evenimente din campania "5 for 5". Timp de o zi, vor fi organizate la diferite ore o serie de evenimente cu premiu de $1.000.000, acesta insemnand, un total de $5.000.000 la finalul celor 5 evenimente. Programul este dupa cum urmeaza: Ora 12:00 - Last Man Standing, premiu $1.000.000 Ora 14:00 - Last Car Standing, premiu $1.000.000 Ora 18:00 - Duele Deagle, premiu $1.000.000 Ora 21:00 - Race, premiu $1.000.000 Ora 22:00 - Slenderman, premiu $1.000.000 BONUS In orice interval orar al zilei de 25 Iunie 2022 vor fi organizate mai multe evenimente SMS cu premiul de $50.000. Nu uitati sa va insemnati datele in calendar! Spor la joc. EN:
 5. VISA

  PREMII Categoria "Amator" LOCUL I - cecul de $500.000... @ A n d r LOCUL II - cecul de $250,000... @ TLG AleKs. Categoria "Profesionist" LOCUL I - cecul de $1.000.000... @ AIM Claude. Bonus Premiu de participare - cecul de $150.000... @ FoSyla @ A n d r conteacteaza-l pe [uS]Emy in joc pentru a-ti valorifica premiul, @ TLG AleKs. , @ AIM Claude. si @ FoSyla contactati-ma pe mine.
 6. PRIMARIA in parteneriat cu LAS VENTURAS TAXI prezinta ... Evenimentul Geocaching, o metoda distractiva de a va petrece timpul si de a concura pentru doua premii puse la bataie de cele doua factiuni. Evenimentul consta in reproducerea a catorva poze in termenul limita impus. Odata reproduse, acestea trebuie incarcate in ordine pe imgur sau orice alt site care permite acest lucruri si lasate intr-un reply in acest topic, dupa modelul pe care il puteti gasi mai jos. Pozele se pot realiza in oricare dintre cele trei orase: Los Santos, Las Venturas sau San Fierro, iar in ceea ce priveste premiile, vor exista doua categorii: CATEGORIA "AMATOR": Pentru categoria amator, vor exista 5 poze de vizionat si reprodus pana la data incheierii concursului. Daca participati la aceasta categorie, nu puteti participa si la cealalta. In ceea ce priveste premiul, punem la bataie suma de $500.000 pentru primul loc si $250.000 pentru cel de-al doilea, oferita de catre Liderul Las Venturas Taxi, [uS]Emy. Pozele propuse: https://imgur.com/a/d3y7hkm Model pentru inscrierea in concurs: CATEGORIA: Amator Nume: Level: Albumul cu pozele reproduse: Am luat la cunostiinta faptul ca poza trebuie sa includa data, ora, numele meu de pe server cat si adresa serverului RPG1: Da/Nu NOTA: Nu este interzis sa ii ajutati pe ceilalti, dar in cazul in care o faceti, este strict pe propria voastra raspundere. Cel pe care l-ati ajutat poate sa ia premiul, iar voi nu. TOATE pozele trebuie facute in aceeasi zi, iar reply-ul nu poate fi editat. In cazul in care gresiti o poza, sunteti descalificati. CATEGORIA "PROFESIONIST": Pentru categoria profesionist, vor exista 10 poze de vizionat si reprodus pana la data incheierii concursului. Daca participati la aceasta categorie, nu puteti participa si la cealalta. In ceea ce priveste premiul, punem la bataie suma de $1.000.000 pentru primul loc si $750.000 pentru cel de-al doilea, oferit de catre Mayor [AIM]VISA. Pozele propuse: https://imgur.com/a/Jqttywc Model pentru inscrierea in concurs: CATEGORIA: Profesionist Nume: Level: Albumul cu pozele reproduse: Am luat la cunostiinta faptul ca poza trebuie sa includa data, ora, numele meu de pe server cat si adresa serverului RPG1: Da/Nu NOTA: Nu este interzis sa ii ajutati pe ceilalti, dar in cazul in care o faceti, este strict pe propria voastra raspundere. Cel pe care l-ati ajutat poate sa ia premiul, iar voi nu. TOATE pozele trebuie facute in aceeasi zi, iar reply-ul nu poate fi editat. In cazul in care gresiti o poza, sunteti descalificati. Spor la cautat! END: 06/06/2022 17:00 EN:
 7. VISA

  Foarte buna gluma. Acum poti da flood sa vedem.
 8. Buna, Astept ideile voastre pentru a oferi o experienta cat mai placuta.
 9. VISA

  Discord ID: VISA#4222 Gradul/Gradele dorite: Mayor Link catre profilul RPG: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/VISA Rank bar-ul profilului RPG:
 10. VISA

  Frumos, la multi ani
 11. Nick: VISA Level: 64 Vârstă (reală): Implinesc 20 de ani pe data de 01 Iunie. Sex (real): Feminin. Vechime pe server: Joc din anul 2021 pe comunitate. RPG profil LinK: [url="https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/VISA"][img]https://www.rpg.b-zone.ro/players/bar/VISA.png[/img][/url] Ai mai avut aceasta functie? Nu, nu am mai detinut functia de Primar. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa obtin functia de Primar pentru o aduce o activitate pe server, in primul rand in ceea ce priveste disponibilitatea. Din pacate, comunitatea a scazut, imi doresc sa organizez evenimente ORIGINALE, sa stau la dispozitia celor incepatori pentru a le oferi o experienta cat mai placuta, doar asa ii putem face sa ramana alaturi de noi. Nu in ultimul rand, Mayor este o functie diferita pe server, vreau sa incerc ceva nou si sa intru in contact cu cat mai multe persoane. Ce intenționez să fac pentru jucători: In primul rand, voi organiza evenimente ORIGINALE, lipsidu-ma de banalele SMS-uri sau alte evenimente care deja si-au pierdut din farmec. Voi mentine taxa la 1$, voi asista personal orice jucator care se apuca sau reapuca de server. Raman la dispozitia celor incepatori, voi ajuta pe cat de mult pot si voi oferi taxa cat de des posibil, in limita regulamentului.
 12. * Nume: VISA * Rang: 3 * Data Antrenamentului : 15/05/2022 * Lipsesc din motivul: Personale. * Alte precizari?: Sa va distrati.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.