Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Teylo

VIP
  • Posts

    11160
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Teylo last won the day on December 15 2022

Teylo had the most liked content!

About Teylo

  • Birthday 06/26/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Hobbies
    Doing my job well.

Contact Methods

  • Skype
    -

Previous Fields

  • Real name
    Mihai.

Recent Profile Visitors

27962 profile views

Teylo's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • 30 Consecutive Logs Rare
  • 100 Topics Rare
  • 50 Topics Rare
  • 15 Topics Rare
  • First Topic

Recent Badges

1.4k

Reputation

About Me

Referall work:

xSrr5VK.png

Click pe poza

sasuke%2Bcant.gif

Biografie: Click pe show spoiler.

 

 

Totul a inceput intr-o zi cu soare cum se spune.Am pornit de la gara Los Santos cu 5.000$ in mana si 10.000$ in banca. Primii bani i-am cheltuit pe licenta de condus. Dupa ce mi-am luat licenta am cautat un mod de a-mi recupera mica "avere".Deci am inceput sa ma interesez de o slujba bine platita. La inceput am fost fermier muncind din greu pentru cativa marunti. Eu si cativa jucatori neexperimentati ca si mine ne plictiseam repede la ferma, asa ca am mers toti intr-un club si am baut am dansat , chipurile vrand sa ne distram.Ecranul a inceput sa mi se invarta si am incercat sa conduc.Bineinteles am intrat in primul copac. Cam asa am inceput eu pe B-zone serverul pe care ma joc si imi petrec timpul.
Am mai crescut in level si am decis sa ma alaturi unei factiuni.Am ales Fire&Medic Department ,lider fiind Daniel_Mathews, un lider de treaba care ne intelegea si totodata ne si mustra cand era cazul.Aici am avut doar rank 1, plictisindu-ma repede de aceasta factiune am vrut sa incerc ceva mai palpitant unde puteam socializa mai bine.
Asa am devenit un Reporter.Aici am inceput sa dau news-uri toata ziua.Pe atunci nu se dadea doar la fix de ora dar puteam da la un interval de 2 minute daca nu aveam skill. Imi placea sa scriu foarte mult ziare. Tineam jucatorii la curent tot timpul cu ce mai este nou, mergand sa livrez ziarele prin tot orasul. Pretul era unul mic asa ca toti cumparau.Liderul meu era Addyn,care vazandu-mi activitatea mi-a acordat rank 3.Tin minte si acum primul live.Ah ce emotii..Si totusi am avut stapanire de sine si l-am dus la bun sfarsit.Sfarsitul avea sa vina repede Addyn fiind inlocuit din postura de lider de catre Kip.Eram cu totii bulversati si ametiti neefiind anuntati dinainte.Si asa am ajuns iarasi civil.
Mafia Stracci is avea HQ-ul langa P'n'S Los Santos, unde stateam mai mereu si vindeam arme.Eram cuprins de misterul incercarii unei mafii.Am aplicat, dar din pacat liderul de atunci Kaiac nu m-a acceptat.Asa am ajuns mafiot in Corleone Family.Liderul era Bil.Bonano, cu care m-am inteles relativ bine.Ne muncea foarte mult prin antrenamente.Antrenamentele le tinea Razvan14, spre surprinderea mea de acuma parca era mai serios si mai sever atunci.Atunci s-a descoperit C-bug-ul pe care toti il incercau.Unii era mai iscusiti..eu niciodata nu am reusit sa il fac.Totul a fost frumos pana cand Bil.Bonano a renuntat la lider si am ajuns iar civil.
Acum aveam level mai mare (17-18, nu mai stiu exact) cand am aplicat in Police Department.Totul mi se parea foarte complicat si nu intelegeam mare lucru.Din motive personale m-am lasat de tot ce inseamna SA:MP si totodata mi-am lasat visul in urma...
Plictisit de internet si alte jocuri mi-am amintit de acest joc si de clipele petrecute in el.Am zis sa ma reapuc cu niste prieteni care la randul lor se lasasera.Si iata-ma,civil,dezorientat, nestiind unde sa o apuc.Atunci l-am intalnit pe Krishanu,care m-a dus la casa lui sa-mi iau rent si m-a ajutat ulterior in afaceri.Remember old friends:Krishanu,James_monik,Adi70801,PlayerSlayer356.

Am aplicat la nenumarate factiuni.Nimeni nu ma cunostea,toti erau noi.Intr-o zi s-a ivit soarele si pe strada mea.Am fost acceptat inBarzini Family impreuna cu bunul meu prieten CrazyStunT. Lider era alyn.master , un lider foarte ocupat in viata reala si care mereu ne aducea exeplu mafia de pe timpul lui [F4L]Oasis.Aici am reusit sa ating doar al 2-lea prag ca si rank, dar in schimb am castigat o multime de prieteni noi: Florin_HBK, Letzgo,mag1[c],Mr.Kassadin, GhosTt, RazvanYs, Mr_Qwerty, Andrew. Mr.Kassadin a fost "sensei-ul" meu invatandu-ma sa trag cu deagle.Am ajuns sa il inving in duele,dar nu o recunoasca asta niciodata, in fine sa ramana asa.Tin minte ca eu cu Florin si Letz ne-am parcat "Premierele" in parcarea familiei unul langa altul.Noi era "trio"-ul de nedespartit. Mi-am depus demisia cu o oarecare ezitare, lasand in urma foarte multi prieteni buni.Inca mai tinem legatura si ne mai petrecem timpul impreuna.
Cel mai bun prieten actual din SA:MP este mag1[c].Prima oara m-am cunoscut cu el printr-o afacere.Pe scurt: eu aveam Sunrise,el nu.Imi aduc aminte cum facea caz de necaz ca nu mai las 100,000$ la pret. Eu nu si nimic.Dupa ne-am intalnit in Barzini de unde am inceput sa vorbim pe skype.
Dupa multe incercari de intrare in Police Department in sfarsit am reusit.Am fost acceptat impreuna cu bunul meu prieten Mr.Kassadin.Dupa aproape 2 saptamani,avand cele mai bune rapoarte, am primit rank-ul "Detective".Tin minte si acum cum Mr.Kassadin a facut poate cea mai amuzanta gafa din cate exista: A prins pe contrasens un biciclis si i-a confiscat licenta de condus,i-a dat si amenda.Respectivul pagubit a platit amenda s-a urcat pe bicicleta salutandu-l pe colegul meu si a plecat.Cat s-a mai ras pe tema asta..saracul Kassa nu avusese suspendata licenta pana atunci.Pe timpul cat am fost in Roads faceam cam 70-80 carnete pe saptamana.Prietenul meu BlooD,saracul, nestiind ca face un abuz confisca in jur de 300 carnete pe saptamana.Din cauza lui a luat FlameS AV la lider,el incurajandu-l pe BlooD bazandu-se pe ideea de "Hard RP".Tot in perioada asta l-am cunoscut si pe r3g3n3sis,cu care am vorbit in conferinte ceva timp.Eu cu el si BlooD vorbiseram sa facem acelasi numar de puncte la raport pentru a sari peste 1 raport.El avea asa zisa "limbarnita"-nu suporta prostia si nesimtirea si "injura" mai pe ocolite cu fraze de genul "nu te duce capul",toate intr-o maniera eleganta si nu badarana cu multa ironie in cuvinte.A acumulat 3 FW si a fost dat afara, din pacate, dupa aplicand in Hitman.Revenind la oile noastre,am aplicat imediat la echipa SWAT unde am fost acceptat din prima.Aici am continuat sa am cele mai bune rapoarte,astfel in 3 saptamani am obtinut rankul Sergeant.Toti se gandeau sa se plimbe cu una dintre cele 2 feline aflate in garaj.Erau masinile mistice ce dadeau impulsul necesar luptei pentru a le conduce.
Circula un zvon cum ca o sa se bage P'n'S-urile ca si biz-uri.Cu o zi inainte s-au bagat benzinariile,fiecare luptand sa prinda una cat mai buna.Eu am reusit sa o prind pe cea de la gara SF, dar nu aveam bani la mine.Pana am ajuns am constatat ca din pacate fusese cumparata.Plimbandu-ma ulterior am gasit-o pe cea de la fosta baza NG la pret liber.Am cumparato.Tot atunci am vandut-o la stat din greseala si am pierdut 5milioane.Dupa am dat-o la impreuna cu 4 milioane pe cabana de pe VineWood.Intr-o seara s-a dat un restart cam pe la 23:00.Am fugit repede la benzinarie de unde am scos bani de la ATM.Supriza langa mine era si [F4L]ShockY care scotea si el.A urmat o cursa nebuna intre mine si el pana la P'n'S.Nu m-am uitat la "i" sau la ce scrie am scris din prima /buybiz cu o secunda inaintea lui ShockY.Am dat lovitura cu acel biz.

Imi aduc aminte de primul raport ca si rank 3 , pe care toti il vor sti, acela a fost cel mai mare raport din istorie, avand 1021 puncte.Aici am intampinat un posibil adversat,un jucator foarte activ pe numeh1gh.Ne-am imprietenit si faceam de obicei acelasi numar de puncte la raport.Ulterior s-a plictisit si a parasit factiunea.Tinem lagatura si astazi,mai luat cate un live impreuna,ii mai refuz cererile in casatorie.Eram totusi pe muchie de cutit pot spune, avand 2 FW si 1 AV.Totusi am reusit sa fiu mai atent si aici dau citare vorbelor liderului meu FlameS: "Pana la rank 3 ai fost cam nab".Dupa 1 luna am fost promovat la rankul de Lieutenant , Flames stergandu-mi 1 FW si tuturor cate 1 AV.Am ramas doar cu 1 FW si eram foarte multumit.Astazi 05.11.2012 scriu aceste randuri cu 1 zi dupa ce am luat rank 5,Captain, in acesta factiune.Sunt foarte fericit si entuziasmat in acelasi timp.Am dat primul meu [/gov], am condus Enforcerul si in curand voi sustine primul meu test.
Dupa ce wanna.fly a renuntat la lider imediat dupa ce l-a primit, am auzit ca se cauta un nou lider.Subliderului meu Thomas_Jefferson i s-au ciulit urechile cand a auzit ca se cauta un nou lider, dorindu-si el acesta functie. Destinul i-a suras si a fost promovat ca lider Tow Truck Company. Ceea ce avea sa urmeze pentru mine a fost ca un vis. Toata lumea imi spunea ca merit functia de Assistant Chief, dar eu in continuare doream sa traiesc in negare pentru a ma putea bucura din plin daca aveam ulterior parte de o surpriza. Ziua de 14.11.2008 trecea si se apropia de miezul noptii. Eu ma plimbam prin SF cu masina cand primesc un mesaj de la FlameS : " Vino in birou sa discutam". Dupa ce m-a imbarbatat, mi-a spus daca sunt pregatit pentru noua functie de Assistant Chief.Increzator in mine am raspuns : Da . Astazi sunt sublider in Police Department, cel mai mare rank pe care l-am avut pana acum si sper sa fac o treaba cat mai buna.
M-am gandit sa scriu iar, astazi 24.11.2012, sa va impartasesc noutatile voua celor ce cititi curiosi aceste randuri.Sa incep cu niste zvonuri.Razvan14 imi zice ca o sa primesc zilele astea o functie importanta. Cu totii reactionam in astfel de situatii spontan si intrebam "Ce?,Cum?, La ce?". Si eu la randul meu am pus astfel de intrebari.Nabu-ul,ca altfel nu-i pot spune, m-a tinut pe jar si nu mi-a zis.Dar acum ii dau dreptate: te bucuri mai mult cand nu stii si ti se intampla.In dimineata asta eram in casa lui Flama si imi da un slap.Vine la mine si imi zice: "Te-am propus la un lider".Eu: "La ce?",suparat totusi pentru ca eu vroiam lider la Police department si nu in alta parte.El mi-a zis ca nu-mi spune si ca o sa vad. Mama sa vezi ce stresat eram, si asta din cauza ca eu doream lider PD si nu in alta parte.I-am zis ca stau afk,ba ca ma pun pe [/sleep] numai sa nu-mi dea.Si m-a intrebat de ce.Raspunsul era simpul: "Vreau sa fiu alaturi de aceasta factiune si sa o ajut cu tot ce pot","Bun raspuns".Mai stau putin afk si il vad .Zice ca "m-am plictisit", "Si eu".In secunda urmatoare m-a scos din factiune cu 60 FP.Au urmat o serie de sms-uri care imi bombardau telefonul.Noul sublider era Maxtreme2008. Toti imi spuneau ca ce am facut.Le-am raspuns ironic "Am dat rob". Deja stia tot serverul cam ce se intamplase si inca erau in soc.La modul figurat vorbind si spre talgera prietenilor mei din balanta.Deodata vad: "Admin Kelton promoted you leader to faction number 1". Am ramas cu gura cascata.As pune un emoticon dar cred ca valoarea estetica a cuvintelor imi pune mai bine in valoare emotiile.Dupa 2 secunde "Admin Kelton promoted you leader to faction number 2" .Acum e genul de expresie "wtf".Scriu pe [/r] "a" Si vad o avalansa de "wtf,lol" pe radioul FBI.Dupa 2 secunde iar "Admin Kelton promoted you leader to faction number 3" .Acum sa fiu si retoric : "Ba laso!".Pun un "b" pe chat.Kelton imi zice: "Ce faceti domnu' General?" mag1[c] si el : "Alooooooo, ce faci ba aici" (ca te sparg).Dupa asta m-a pus lider PD.Mi-a zis sa citesc regulamentul si sa fiu atent.Acum am o factiune de dus "Tot mai sus", si nu ma refer la TIR-ul de pe care canta Moga ci la activitatea pe care toti sa o priveasca ca un model.Sper sa fac o treaba buna.Aaa si era sa uit.Multumesc ca ati citit asta si sper ca am adaugat si putin "piper" sa fie condimentata lectura.See ya next time.

Nu v-am mai impartasit noutatile cam de mult timp. A venit vremea sa mai trec si pe aici. Ei bine Am condus Police Department timp de 5 luni fara probleme. Ba chiar pot spune ca am dus-o mai sus decat era. Din cauza cresterii numarului de jucatori departamentul pe care il conduc a mai primit 2 frati. Da, este vorba despre LVPD si SFPD. Asadar acum nu mai eram singurii care dirijau traficul si se ocupau de criminalistica. O parte din membrii mei au plecat, unii chiar au luat lider. Aici ma refer la Seba97, caruia mereu i-am spus ca daca va munci va primi rasplata cuvenita. Si a venit si vremea lui sa conduca un departament, pe cel de SFPD. La inceput il aveam sublider pe SpriTe ( Bambuchea), care facea o treaba minunata. Printre membrii mei era si un membru care se evidentia prin activitate. Este vorba de Damian07 care a facut-o intentionat si mi-a invins recordul de 1021 puncte cu numai un punct. Va dati seama la inceput eram putin gelos, dar totodata mandru de elevul pe care l-am initiat. Cand SpriTe mi-a spus ca are BAC-ul si nu mai poate fi activ, am facut o alegere foarte buna dandu-i lui Damian07 sublider. Acum avea cine sa dea [/fvrespawn] mai tot timpul, pentru ca si eu eram online mereu. In timpul carierei mele ca lider am intampinat probleme pe care le-am rezolvat cu ajutorul lui FlameS, Kelton si alti admini. Tin sa le multumesc pe aceasta cale. Am avut si plangeri la sectiunea Complaints, dar nu am fost sanctionat dovedindu-se ca am sanctionat corect.
Facusem cam 5 luni de lider, de acum asteptam alt moment important care sa-mi marcheze cariera. In sambata Pastelui aveam treaba prin casa, stiti voi varuit, spalat etc.. Intru putin in game si vad un nou admin TheKillerFish. M-am bucurat foarte mult pentru ca acest jucator, care imi este si prieten totodata chiar merita. Isi petrecea marea majoritate a timpului ajutatand toti jucatori si nu cerea nimic in schimb. Ca si membru mi-a fost de mare ajutor si imi este in continuare. El le traduce membrilor englezi ceea ce spun eu la sedinte si ma ajuta cu antrenamentele Role-Play. Deodata vad ca iau slap si imediat teleport. Primesc sms-uri de la bunii mei prieteni Just.xeS , AlexM si Sonny felicitandu-ma. Eu, inca buimac nu realizam ce se intampla. Il vad pe Kelton care imi spune : "Acum tu urmezi". M-am speriat si ca alung emotiile create de anticiparea a ceea ce va urma am ras. Kelton spune "Nu rade ca iei ban". Putin panicat ii spun ca nu am facut nimic. M-a pus sa jur ca nu voi face prostii daca voi lua admin. Am fost de acord si am fost promovat la Admin level 1. Va dati seama ce bucurie era in sufletul meu in acel moment. Munca mi-a fost rasplatita si era si normal sa ma bucur. Imediat l-am sunat pe mag1[c] sa-i spun noutatile. El mi-a dat un sms "Sa nu te aud", oarecum suparat, dar bucurandu-se de succesul meu. Era AFK si deodata vad Admin Kelton slapped mag1[c]. Si a urmat si el la rand. Totul a fost super, ca sa ma exprim asa. Cel mai bun prieten din sa:mp avea sa fie admin ca si mine. Am invatat regulamentul serverului la fel de bine ca cel de PD. La inceput dupa cum radeau empty si Royce numai kick-uri, dar apoi am inceput sa dam si ban-uri si sa ne pricepem mai bine. Sper ca nu v-am plictisit si de data asta. Multumesc ca ati citit si to be continued...
Dupa cum am promis imi voi relua "palpitanta" poveste. Am pus ghilimele pentru ca nu multi imi gasesc povestea ca fiind interesanta. Ei bine ca si admin pot spune ca totul s-a schimbat. Aici am aflat anumite secrete pe care nu avem voie sa le dezvaluim si pe care jucatorii ar vrea sa puna mana. Usor usor am inceput sa ma obisnuiesc cu viata de admin si am incercat sa fac jocul cat mai placut si sa scap de toti care ne strica jocul. Ca si admin si lider pot spune ca aveam o mare responsabilitate. Totusi ca sa fac o diferenta si sa spun un adevar cea mai frumoasa functie de pe server este cea de lider. Ca si lider ai foarte multe avantaje si responsabilitati mai putine decat un admin. Iti poti alege membrii, poti sa aleg cum sa-i instruiesti si multe altele. Ca si lider pot spune ca am crescut o echipa de viitori conducatori. Aici am petrecut cele mai frumoase clipe. Mi-am facut multi prieteni buni, jucatori ca : AlexM, tipul destept si ascultator ca nu a facut niciodata probleme. Mereu venea cu idei si propuneri bune, ma ajuta sa repar neregularitatile de pe forum, ma ajuta la antrenamente si multe altele.Nici simtul umorului nu-i lipseste, zicand cate o perla la momentul oportun, glume pe care le savuram mereu. Audi_RS8 el era tipul pe care il vedeam infumurat, mai ales in perioada lui de lider School Instructor pur si simplu nu ne agreeam reciproc. Am ajuns sa-l cunosc si am realizat deopotriva ca ne putem intelege foarte bine. Astfel a iesit o foarte frumoasa prietenie. Imi plac mai ales glumele lui, propunerile si calitatea lui de a-ti inveseli ziua. [F4L]Xes are un caracter puternic si asta ne pune mereu in dispute morale. Bazandu-se pe propriile principii te face uneori sa-ti iesi din sarite, dar e baiat bun. Conceptiile pe care le dezvolta reprezinta un mare adevar. Si anume: "jocul nu ar mai fi la fel si as renunta daca nu ati fi voi, cei cu care ma inteleg si glumesc". Sincer am ajuns la concluzia ca prietenia face acest joc minunat. Tot in perioada asta m-am imprietenit foarte bine si cu [F4L]KillerFish a.k.a TKF. El este tipul mai timid, retras care mereu asculta ceea ce ai de spus si te ajuta indiferent de situatie. Uneori dezvolta niste idei de ramai cu gura cascata. Mereu cand am o problema de adminat ii cer si sfatul lui sau ne consultam reciproc. Pe timpul cat am adminat am incercat sa scap serverul de acel cod care a luat amploare si anume AIM-ul. Am reusit sa scapam de cativa jucatori care il foloseau, dar din pacate este ca un drog si nu poate fi estompat. Am descoperit multe alte coduri si am venit cu idei pentru a le putea combate.
La doua luni de admin ma plimbat linistit cu masina cand am vazut deodata : "Administrator Kelton promoted you to admin level 2". Am fost in culmea fericirii pentru ca munca mea era apreciata. Ca si admin doi responsabilitatile cresteau dar asta nu m-a facut sa renunt. Ca sa ma pot ocupa mai mult de admin am hotarat sa renunt la functia de lider. Reclamtiile, in jur de 15 in fiecare zi, m-au terminat. Toata ziua membrii aveau nevoie de ajutorul meu si eu trebuia sa ma impart intre doua functii. Se apropia ziua subliderului meu, AlexM, si am hotarat sa-i fac o surpriza. "Ce mai surpriza" ar spune unii. Cred ca functia de lider este cel mai frumos cadou pe care il puteam face. L-am instruit cum se cuvine, i-am spus ce trebuie sa faca, dar deja stia pentru ca mereu a fost ascultator si descurcaret. Toti liderii Police Department au devenit admini si stiu ca intr-o zi si el poate intra in echipa. Capul il duce, serios este, tot ce-i trebuie este munca. La 4 luni de adminat a sosit o noua promovare pe care eu n-am primt-o, dar asta nu m-a descurajat ci dimpotriva m-a abitionat sa-mi fac treaba mult mai bine si sa arat ca voi merita acea promovare. Kelton stie cel mai bine ce face si dupa ce criterii acorda promovarile si respect asta. Vrand sa incerc ceva nou asteptam ca rank 5 in LSPD sa se deschida aplicatiile la mult ravnita agentia a serverului nostru. Toata lumea vede acea factiune ca fiind plina de mister. Misterul acela m-a captivat si pe mine si m-a motiva sa imi doresc o cariera de agent platit. O noua oportunitate s-a ivit pe drumul meu. Drum metaforic vorbind ca si cale pe care o urmez alaturi de voi aici pe server. Snizel avea nevoie de ajutor cu El Loco Cartel. I-am propus sa ma ia pe mine ca "Mano Derecha" ca sa-l pot ajuta. Aici noi crestem jucatorii, ii educam si asta imi place foarte mult. Imi place sa ma ocup de incepatori, dovada fiind si lista cu referals. Multi dintre ei imi sunt buni prieteni si mereu am rabdare sa le ascult problemele si sa le dau sfaturi. Majoritatea si-au gasit locul in factiuni si au ajuns la niveluri foarte mari. Si iata-ma sublider de mafie. Aici am inceput sa dau sfaturi si sa ajut membrii. O mafie/gang nu inseamna doar WAR-uri dupa cum multi cred. Noi trebuie sa fim uniti ca o adevarata familie si sa aratam asta si altora. O familie adevarata nu lupta numai pentru teritorii ci organizeaza si anumite activitati ca targuri, eventuri, intalniri cu alte familii etc. Am dezvoltat o prietenie cu Avispa Rifa si sper ca asta sa stinga "ura" care exista intre gangurile unui oras. Fiecare se acuza de folosirea altor mijloace nu tocmai in regula. Inafara warurilor noi trebuie sa ne facem prieteni si sa fim prieteni, ajutandu-ne reciproc. Sper sa reusesc ce mi-am propus.Imi pare rau ca nu am scris mai devreme si am uitat anumite detalii pentru a face povestea mai palpitanta. Voi reveni cu o continuare pe masura .See ya next time :)>-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.