Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Thorpila

Donator
  • Posts

    1305
  • Joined

  • Last visited

About Thorpila

  • Birthday 03/17/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Maneciu

Previous Fields

  • Real name
    Florin
  • RPG Nickname
    Thorpila

Recent Profile Visitors

2049 profile views

Thorpila's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • 300 Reactions Given
  • 100 Reactions Given
  • 50 Reactions Given
  • 14 Consecutive Logs
  • 10 Reactions Given

Recent Badges

127

Reputation

  1. Tipic B-ZONE, la logare imi da "server close conexion" =))) Eu care ma asteptam la o evolutie din partea b-zone.
  2. Nu era de ajuns ca inainte de quest se tot plangeau jucatorii de lag in Los Santos, a mai adaugat inca un plus, tot acolo B-Zone, serverul unde, daca Kelton zice ca nu e lag, el are dreptate, noi, ceilalti 500 jucatori, niciodata! Mai are rost sa zic de cate ori patesc asta? De multe ori stau la coada cu 500 jucatori pe server
  3. Am uitat să îți zic, într-adevăr nu am vârstă ta, cine crezi că s-ar juca samp la 50 de ani? Cel puțin tu de atât arăți.
  4. Presupun că ai înțeles ce am vrut sa zic cand m-am referit la activare sistemului 2FA. Chestia e că oricum pierdem timp la conectare, aia mai lipsea... Oricum apreciez spiritul de observație, legat de vârstă mea și de capacitatea mea de gândire. Observ că mai toți care sunt împotriva cerințelor tale sunt automat declarați ori proști ori "nou-născuți". E bine că tu ești matur, de-aia nu mai ai par in cap, de la bătrânețe. Dacă tot te-ai simțit atacat de ce am zis eu prima data legat de faptul că ați dus serverul mai mult spre partea de business decât spre comunitate, am să îți zic acum că sa te simți și tu bine sa poți dormii liniștit pe perna in felul următor: Bravo băieți, tot așa, implementați pe server sisteme care sa fie doar in folosul vostru și mai puțin in folosul jucătorilor. Faceți parte din generația "Ghe Ghe" doar că la modul mai evoluat.
  5. Mă rog din partea ta nu mă așteptam la un răspuns mai altfel decât cel pe care l-ai dat. Doar ți-ai făcut un renume pentru comportamentul pe care l-ai demonstrat încă de la început. Nu înțeleg de ce îți tocești tastatura de pomană că oricum scrii ce vrei tu sa auzi nu ce ar vrea alți.
  6. Ai pretenția să activam 2FA și stai o ora sa scapi de lagul de la conectare. 🤣🤣🤣
  7. Cel mai bun exemplu să înțelegi de ce sunt așa contra este simplul fapt că am avut contul principal spart și am făcut cerere de recuperare, răspunsul din partea unui papagal că nu vreau sa ii dau numele a fost, desigur, negativ. Dovezile in câmpul respectiv au fost puse pe un site unde poți vedea vizualizările, ghicit? 0 View... Nici măcar nu s-au deranjat sa se uită la dovezile mele legate de cont. Unde mai e respectul față de jucători? Din moment ce tu că owner lași răspunzător de anumite lucruri persoane incapabile, automat asta de reflecta in viitor. PS Asta a fost doar un mic exemplu
  8. Înainte se mai ocupa de server in sensul că era alături de jucători, ii sprijineau, ii ajutau... Mai nou ei au făcut din asta o simpla afacere, noi suntem doar succesul lor către o viață mai bună. Joc de ceva timp pe b-zone, am fost admin, lider, helper, dar am fost pe vremea când într-adevăr b-zone era privit că un colectiv, nicidecum o afacere.
  9. Va alearga disperarea dupa banuti, a? Vin sarbatorile acum si mna. "Trebuie sa fiti si voi in trend"
  10. - Nume: Thorpila - Rang: 2 - Echipa curentă: Roads - Echipa în care doresc: Swat - Motivul: Vreau sa le bag deagle-ul pe gat la infractori. - Alte precizări: Fara pre amulte precizari.
  11. - Nume pe forum: Thorpila - Sugestie: Propun schimbarea sistemului de "acord" radar in celelalte "orasuri". Trebuie schimbat in asa fel incat sa putem pune radar fara acord sau cel putin dupa ce cerem acord si nu nii se ofera in decursul a 5 minute sa putem amplasa si fara.... - Alte precizări: Azi am vazut n cazuri in care amaratii astia de membrii din SFPD [pleava departamentelor cum ne cred ceilalti din orasele bogate] au incercat sa-si faca raportul regulamentar, din pacate majoritatea nu au avut raspuns la aprobare, totusi zona fiind libera. Initial la cata activitate este pe SF, eu as muta hq-ul SFPD in jumatatea celorlalte orase, facand din SFPD un fel de General Departament care sa se poata ocupa de ambele orase. Cum sugestiile facute catre server sunt absolut evitate singura solutie pentru moment este modificarea regulei de sine. 8.4 Amplasarea radarului într-un alt oraș față de HQ-ul vostru se face numai cu aprobare de la departamentul din acel oraș (sancțiune: faction warn). P.S. Sper ca nu veniți cu tâmpenii cum ca noi suntem cei ce popular SF-ul, 97% din membrii SFPD au spawn la casa sau hq LV/LS. Ceilalți 3% fiind civili. Eu am văzut hq-ul ala doar la test
  12. - Nume pe forum: Thorpila - Sugestie: Propun schimbarea sistemului de somatie. - Alte precizări: Propun reducerea somatiilor in cazuri exceptionale si care pot fii dovedite [exclusiv prin video] de la 3 la 2. Asta doar in cazul in care putem dovedi ca nabul ala de jucator ce urmeaza sa fie sanctionat ignora asta intentionat. Aveti un video mai jos cu dovada ce poate fii clara de cea ce am precizat eu. Bun este clar ca in dovada precizata mai sus, individul cu ouale sparte m-a observat, urmand ca dupa prima somare sa-si porneasca cotetul de masina ca apoi sa activeze nos-ul si pe urma sa fuga, evitand deasemenea a 3-a somatie. Acum sa decida serverul care este comparatia de viteza intre un HPV si un Infernus... Presupun ca nu este o propunere rea [aici trebuie adaugata o regula doar ca fiind exceptie] si este destul de competenta. Daca era dupa mine dadeam sanctiune de la prima somatie in cazul meu.
  13. - Nume pe forum: Thorpila [daca tot ai intrebat te poti uita tu la numele celui ce a postat sa aflii] - Sugestie: Propun adaugarea unui sistem de sanctionare mai bland [asta in functie de meritul jucatorului ce urmeaza sa fie sanctionat] - Alte precizări: Pai este simplu, Xulescu a trecut prin radar cu o viteza ce a depasit limita cu peste 50km [Ex: 170], acesta din urma, constientizand ca a fost suprins de aparatul radar, opreste pe partea dreapta asteptandu-si sanctiunea linistit si indiferent de ce se va intampla cu al sau permis. Noi ca politisti ce suntem apreciem mult astfel de persoane si majoritatea si-ar dorii sa ii "rasplateasca" pentru buna cooperare. Nu putem face asta decat intr-un singur mod, acela de al ierta de la fapta comisa, acordandui doar amenda de viteza fara confiscarea permisului. Jucatorul sanctionat se bucura in urma acestei decizii, politistul este ffericit ca nu a alergat toata mapa serverului pentru al sanctiona si tot jocul se desfasoara intr-un mod placut si pasnic. Acum, nabul ala care te alearga tot serverul, automat iti vine sa ii dai 3x amenzi si sa ii iei permisul pe viata, asta e rau ca nu se poate, cel putin il putem sanctiona ca la carte. -Argumente: Daca o luam logic si in viata reala se intampla astfel de lucruri, ba chiar eu am patit de cateva ori [prima data am fost prins cu 88 in localitate si mi-a dat o amenda pentru numere murdare, dupa cu proiectoarele aprinse si la fel, pentru numere murdare. Chestia este ca si noi ne putem abate de la regulament tinand cont de situatie. Si oricum majoritatea mai iarta, dar risca sanctiune pentru ca majoritatea jucatorilor fac parte din categoria "frustrati" si mna ce sa faca si el. Reactioneaza gresit la bunatatea politaiului.
  14. Am vrut sa scriu eu ma dar am zis sa te las pe tine daca tot esti de aici. Ati lasat iar discordul pentru forum?
  15. Saracie mare ma, astia sunt inactivi Lasa ca il ducem noi la hot. Care baga cod mobile?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.