Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

LORD BeastNight

Member
  • Posts

    260
  • Joined

  • Last visited

About LORD BeastNight

  • Birthday 06/18/2000

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.rpg4.b-zone.ro/players/general/BeastNight
  • Skype
    beastnight2000@gmail.com
  • Steam ID
    http://steamcommunity.com/id/tj1qd1/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Romania
  • Hobbies
    YouTube

Recent Profile Visitors

2127 profile views

LORD BeastNight's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

24

Reputation

  1. Salutare dragi playeri/admini B-Zone!

     

    Acest mesaj este oficial, am decis sa ma reapuc din nou de comunitatea B-Zone, in special de RPG4. Stiu ca nu este usor pentru unii sa ma uitati, sincer nici nu vreau ca altcineva inafara de @Bobo @Kelton @TLG Alexandrew @Allice @PoKeM0oN sa ma ierte, deoarece ei mi-au oferit prima sansa pe aceasta comunitatea sa ma dezvolt ca YouTuber, dar in special ca prieten al lor. Vreau sa imi cer scuze pentru ceea ce am facut, sanctiunile trecute vreau sa ramana o amintire pentru mine deoarece acela a fost un moment greu pe care l-am decis sa il fac, iar acum cred ca a venit timpul sa il regret. Sper ca, cu acest mesaj sa incercati sa ma "inghiteti" din nou deoarece chiar nu mai vreau certuri aiurea, in continuarea am acceasi pasiune pentru SA:MP, in special pentru B-Zone. Daca credeti ca in acest timp am fost pe comunitatea rivala, va inselati. Am avut o pauza destul de lunga cu acest joc, si cred ca a venit timpul sa o reincep. Legat de canalul meu de YouTube o sa reincep postarea lui in special cu SA:MP de luni. 

     

    Pentru abonatii mei care inca ma mai urmariti, o sa va las link de la canalul meu "nou" de YouTube, iar de luni ne revedem pe livestream-uri si episoade cu SA:MP. (https://www.youtube.com/channel/UC5C0mkzIJfjtKymKlnVVg0w?view_as=subscriber).

     

    1. zL GabyRO

      zL GabyRO

      Te aștept cu drag pe serverul RPG4!

  2. Mai astept si altele. Poate iese ceva mai frumos
  3. se poate cu B mare si N mare? iar jos sa fie RPG4.B-ZONE.RO din care sa reiasa un foculet?
  4. Display Name: BeastNight Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): -https://imgur.com/a/3kPVw sau cu ce gasiti voi legat de IronMan Tema (În caz că nu există o imagine): o coroana si scris Text: BeastNight cu scris din care iese foc Dimensiuni: le stiti Alte precizări: Mersi de timpul acordat!
  5. Dumnezeu sa te ierte Yuri. Ai fost un player bun!

     

    1. itsBiscu

      itsBiscu

      Condoleante! Ce a patit?

    2. CBN qD3nis

      CBN qD3nis

      Stiu ca acest comentariu, vine prea tarziu ...

      Dumnezeu sa te ierte Yuri.

  6. Display Name: BeastNight Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): -https://imgur.com/a/3kPVw sau cu ce gasiti voi legat de IronMan Tema (În caz că nu există o imagine): o coroana si scris Text: BeastNight cu scris din care iese foc Dimensiuni: le stiti Alte precizări: Mersi de timpul acordat!
  7. scrisul putin sa fie mai inteles si cu mov, sa fie, te rog.
  8. Display Name: BeastNight Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Logo. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): o coroana si scris Text: Legion of Royal Dinasty RPG4 Dimensiuni: le stiti Alte precizări: Mersi de timpul acordat!
  9. Avem server de TeamSpeak!!! ts.b-zone.ro la BeastNight - youtube.com/beastnight, va astept acolo!!

     

  10. Display Name: BeastNight Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): cu un husky cu ochelari Text: ''Beast Night". Dimensiuni: - Alte precizări: Toate creatiile primesc +1. Multumesc! Poza v-a ajunge pe YouTube (www.b-zone.ro/beast)
  11. Display Name: BeastNight Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): https://imgur.com/a/PCc2a Text: ''Beast Night Assistant Chief". Dimensiuni: - Alte precizări: Toate creatiile primesc +1. Multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.