Thorpila Posted May 6 Share Posted May 6 Nick-ul tau: Thorpila Server: 1 Descrierea bugului: Am facut maratonul pe data de 04.05.2025, am lasat contul afk timp de 48h si statusul era la fel. Adica proviziile nefiind schimbate. Asta am observat si la status, si alea au ramas neschimbate. Screenshot(s): nu am.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted May 7 Share Posted May 7 Dacă ai 0 HP bunkerul nu produce stoc și nici nu consumă provizii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorpila Posted May 7 Author Share Posted May 7 de cand e bugul asta cu 0 hp? Sau e ceva normal? Nu de alta, ne asteptam de la orice, eu daca ma pun afk si ma omoara hitmanul sau cine stie cine, se duce si productia, corect? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted May 8 Share Posted May 8 Nu e niciun bug, așa e făcut sistemul de la bun început. Viața ta oricum scade în timp, chiar și atunci când ești afk. Așadar producția bunkerului nu va funcționa doar pentru că stai afk pe server. Ca să-ți crească producția trebuie să joci sau să rămâi online pe server fără a te mai pune pe escape, astfel că atunci când viața ta ajunge la 0 să fii respawnat cu viață plină. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts