Sylvynho Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Parerea Ta Conteaza! Spune si tu! Dupa cea au facut artc acesta:Pentru civ kill, cop kill, runner, rob, rapire, abuz de esc on wanted, suspectul NU mai are dreptu la predare ! http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8073 http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8071 http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8076 Este cea mai mare aberatie de pe tot srv . Cum sa nu ai voie sa te predai in RP si dak esti "asasin in masa" ai voie sa te predai . La doi nici daca ne-a omroat vecinu nu aveam voie sa ne predam. In ce lume oare traim. Va spun eu: In una a distrusilor dupa wanted si "a face bani". Poate sistemul de arrest e cam bland in conditile asta sa fie dublat s-au schimbate pt aceste motive, dar sa nu fim nevoeie sa fim omorati sau sa fim alergati cateva oare. Va las si voi sa va Spuneti Parea. Pentru cei care mi se alatura : Nick: Lvl: Spune si Tu!: EDIT: AZi la ora 21.00 a Romaniei vom face protestul laca care v-a asista si Dl priamrul Bobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piticul Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Nick:Piticul(Sergent) Lvl:15 Spune si Tu!:Ori se TRIpleaza timpul la arrest ori ramane asa, adica la wanted 1 arrest e 2 minute, sa se faca 6 minute, la wanted 6 in loc de o ora 30 minute sa fie 3 ore 20 minute... la dublat e prea putin.. P.S: Noi nu va vom alerga niciodata DACA voi nu mai fugiti de noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvynho Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 Nick:Piticul(Sergent) Lvl:15 Spune si Tu!:Ori se TRIpleaza timpul la arrest ori ramane asa, adica la wanted 1 arrest e 2 minute, sa se faca 6 minute, la wanted 6 in loc de o ora 30 minute sa fie 3 ore 20 minute... la dublat e prea putin.. sa fie in fuctie de motiv pt cop kill sau kill in masa da dar nu pt toate + k pt Esc on wanted sau crask on wnted sa fie kill pt k in Rp nu exista asa ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cocaine Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Nick: Cocaine ( General ) Lvl: 15 Spune si Tu!: Celor din NG le-am spus sa aresteze cat mai mult dar la PD si FBI nu pot face nimic. Si mie mi se pare o aberatie pt w2 sa iei kill sa stai 2k sec la jail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Nick:Virus LVL:5 Spune si tu!:Mie mi se pare foarte aiurea ca nu ai voie sa t aresteze . JOS COMUNISMU !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvynho Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 Spune si tu!:Mie mi se pare foarte aiurea ca nu ai voie sa t aresteze . JOS COMUNISMU !!!!! Cu\m ai spus si tu cred k Servarul aceste nuare Politisti ci are MILITIENI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Puteti face proteste in fata primariei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Oasis9 Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Nick: [CF]Oasis9 Lvl: 9 Spune si Tu!: 1. primim wanted prea usor si stam in jail pentru asta 2. cand e sa te predai sunt unii ca Moartea, V3n0n car enu stiu ce inseama a se preda si te omoara! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piticul Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Daca (,) chiar vreti proteste, va putem bloca strada de la primarie cu cea de la 24/7 de langa primarie si aveti o strada intreaga pentru proteste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvynho Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 Puteti face proteste in fata primariei. o sa facem dar am voie intai pe o cale amiabila . Cum am spus si o repet trb sa dam jos acesti MILITIENI Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Nick:lexutzu Lvl:14 Spune si Tu!:Doh TOTI abuzeaza de functiile lor, ei dau wanted din masinile lor, nu conteaza daca sunt intr-o masina de politie sau nu. Fac ce vor. Iti ia materialele pe nedrept. Nu se ocupa de jail. ESTE VARZA PD/FBI/NG ! Toti copii intra sa dea ticket 99.999$ sa faca bani !! NIMENI (aproape logic) nu merita sa fie cop ... Ne dau amenzi dar ei ce fac ? - > http://img2.hi2.ro/59sa_mp_020.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Oasis9 Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Nick:lexutzu Lvl:14 Spune si Tu!:Doh TOTI abuzeaza de functiile lor, ei dau wanted din masinile lor, nu conteaza daca sunt intr-o masina de politie sau nu. Fac ce vor. Iti ia materialele pe nedrept. Nu se ocupa de jail. ESTE VARZA PD/FBI/NG ! Toti copii intra sa dea ticket 99.999$ sa faca bani !! NIMENI (aproape logic) nu merita sa fie cop ... Ne dau amenzi dar ei ce fac ? - > http://img2.hi2.ro/59sa_mp_020.png Ei ce fac? NE FURA BANIIIII X((X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roe Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Nick : BlackHawk Lvl : 11 Spune si Tu ! : Copii toti vor bani . acu ceva timp ieseam de la event deagle ca il castigasem si PriGaT chiar daca vazuse /ad-ul putea sa mi dea /clear, macar sa imi dea voie sa ma predau, nu sa traga in mine din prima, mi se pare absurd, dreptul de predare ar trebui sa fie luat doar la esc, /sleep sau crash on wanted. asa ar fi corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvynho Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 Da aveti dreptate ! vad k bobo nu i-a nici o masura o sa facem un prostest astazi la ora 21.00 in fata PRIMARIE pt drepturile noastre # astazi virus a fost atacat de un civ a ripostat l-a ormaot pac lvl 2 si vien un dsitrus de cop nu ii dau numele si fara nimic pac il omaora dupaia spune "nu are drept sa se preda" DOAmne in ce tara traim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh0oT Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Nick: Sh0oT Lvl: 12 Spune si Tu!: Pai, eu zic ca astia care se urca pe cladiri inalte pentru a face dm, la aia ce le faci? Eu zic pana la w 3 predare... si apoi w4 , w5 ,w 6 sa nu se predea... De acord cu Piticul... sa se mareasca timpul la arrest ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South M i h a i Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Nick: XtYpe Lvl: 13 Spune si Tu!: Pai inainte pentru First degree murder aveai voie sa te predai , doar daca primeai w de la cop pt kill nu aveai voie. De multe ori ma duc sa ma predau si ei ma omoara. Jos cu militieni inebuniti dupa bani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnickerS Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Parerea mea e ca toti PD/FBI/NG nu sunt buni unde sunt,asta o fac doar pe bani daca e cineva de w1,2 nici de cum nu-l cauta. E o problema mare ar trebui sa se faca niste teste foarte grele sa se aleaga care sunt buni. Si sa fie promovat dupa cum omoara pe cei cu wanted facand o poza stiu si eu cand il omoara si primeste banii,si prin asta liderii sa le mai dea un punct care sa-i ajute sa promoveze. Toti au lipsa de respect pentru jucatori mai ales de level 1. Nici organizati nu sunt,de ex. aseara si-a dat SLAP GABB langa PD si am primit wanted probabil ca iam dat un pumn si daca mori inseamna ca e vina mea...asa ca mi sa pus w2 si am fugit si au inceput Moratea sa dea WANTED pt Runner altu (edusca) wanted pentru ca am omorat EU STIAM CA DOAR UNU DA WANTED NU TOTI SI UITE ASA AM LUAT W 6 asta am inteles dar amanadoi sa imi dea deodata? Propun> Toti PD/FBI/NG Afara si sa inceapa sa se aleaga,deja serveru asta se joaca pe Pile nenica, esti prieten cu adminu,cu lideru....esti intrat. Eu asa nu mai joc, toti luzari intra in PD/FBI/NG si is PRAF dar asta nu conteaza pentru ei. Asta e sper ca bobo stie ce are de facut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheDarkJoker Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Nick: TheJoker Lvl: 10 Spune si Tu!: Sunt de acord cu asta, dar...pentru runner, inselaciune arrest, crash on wanted, esc on wanted, abuz de /sleep si alte bug-uri, rapire, bank rob si acte teroriste NU vreau sa aiba dreptul la predare, pentru ca atunci toti s-ar folosi de acest drept ca sa-si bata joc de politie! Exceptie Rapire si Bank Rob: Daca cel care a rapit pe cineva sau a jefuit banca doreste sa se predea in liniste fara a riposta si promite a elibera eventualii ostatici,atunci are drept de predare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loloz Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 1. Pentru Esc , Crash ( ar trebui ban ) = Bug Abuse. First Degree murder carries a life sentence. 17 years law enforcement 2. Pentru Furturi , Tg , etc. Ar trebui sa platesti o amenda foarte foarte mare. nu sa te poti preda etc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnickerS Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 1. Pentru Esc , Crash ( ar trebui ban ) = Bug Abuse. 2. Pentru Furturi , Tg , etc. Ar trebui sa platesti o amenda foarte foarte mare. nu sa te poti preda etc.. si daca iei crash? Primesti BAN ?e vina noastra ca sunt CRASHURi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel19 Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Nick: thebestboy Lvl: 6 Spune si Tu!: huaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loloz Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 prin Esc si crash (ON WANTED) ma refer la Abuz. Primesti un crash, sa zicem, al 2 hai ca poate ai ceva. dar daca tot insisti cand esti incoltit de gabori sa iti dai crash ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvynho Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 Deci am zis la frist murder sa se scoata sa avea voie sa ne predam si sa platim timplu dublu nu BANI AZi la ora 21.00 a Romaniei vomf ace prostesul cu priamrul Bobo care si-a anuntat prezenta Edit: 1 Deci o sa zic k pt crack on wanted/esc on wanted si ce mai e legat pt a scapa . Dar pt Cop kill(1 singur) nu mi se pare corect sa nu am predau in RL poti si atunci ma predau bine inteles cu consecinte mai mari(timp,bani) sa ai . Dar dak cienva fuge atunci sa nu mai aibe deci e ireal nu avem ce face recunosc mai sunt unii care fac asa ceva . Edit 2: Cop in actiune pt 7k uitati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kip Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Ok la PD va fi asa , nu vreau sa aud nimic : Orice fel de kill : Aveti dreptul la predare dar : Politistul va va aresta cu comanda /arrest 10000 12 0 0 . (comanda de la wanted 5) Mai precis voi ce doriti ? Sa faceti cat mai mult DM , si sa stati 2 minute in jail , apoi sa iesiti sa faceti iar DM ? In real - life nu se omoara toata lumea pe strada cum facem noi. sunt 2-3 criminali , dar la noi 50 din 80 de playeri fac DM . Daca o sa continuati protestul , noi o sa ne facem treaba si o sa avem grija sa nu incalcati nici o regula. P.S : Am decurs la metota ca nu ai voie sa te predai pentru ca , de multe ori , ziceti ca va predati , apoi fugiti. Va mai fi o regula care va suna asa : - Daca suspectul spune ca se preda , iar apoi fuge , va primii wanted pentru runner si nu va avea dreptul la predare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvynho Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 Dar nu . eu zic alt fel n-a: Civkill: /arrest 6000 6 0 0 (pana in wanted 4adik sa ai maxim wanted 3) Copkill: /arrest 10000 10 0 0 (pana in wanted 5 na ,,) Insalatori de predare si apoi fuga : /jail 2 ore + warn +kill (asa duapai nu v-a mai face nimeni) Runner Fara sa zica k se preda la incepet:/arrest 15000 15 0 0 Adik knd l-ati prins sa zica k se predea. La esc/crash intentionat sa nu exista arrest si /jail 2 ore + warn +kill Rob banca: /arrest 10000 10 0 0 dak zice imdediat dupa ce a jefuit banca dak nu sa se dubleze la 20k si 20 min #si nu vrem Dm vrem k MILITIENI sa nu mai fie fomisti dupa banii din wanted p.s:Ce ai zice k ai sa aiba salariu si sa se scoata bani din wanted/arrest bani sa vina la un bizz(3 in total) pe fiecare factiune si lideru sa le dea la sfaristul saptamani bani din acel bizz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.