Jump to content

B-zone TV - Ideea 4 runners!

BlueR
 Share

Recommended Posts

Daca vin 2 odata ce te faci ?

Asta da, dar ar fi misto sa fi fost doi. Unu' pe o parte, altu' pe partea astalalta.

Am facut si eu faza asta o data. E buna ideea pentru cei care nu stiau. :)) E tare si dureaza ceva pana te prind. Mai repede mori din cauza HP-ului care scade, decat din cauza politistilor.

Oricum, in scurt timp vin cu Hunteru'... Ceea ce nu e normal si RP, pentru ca in RL nu trage nimeni cu rachete, in oras, dupa un om...

Asta da, dar ar fi misto sa fi fost doi. Unu' pe o parte, altu' pe partea astalalta.

Am facut si eu faza asta o data. E buna ideea pentru cei care nu stiau. :)) E tare si dureaza ceva pana te prind. Mai repede mori din cauza HP-ului care scade, decat din cauza politistilor.

Oricum, in scurt timp vin cu Hunteru'... Ceea ce nu e normal si RP, pentru ca in RL nu trage nimeni cu rachete, in oras, dupa un om...

Aşa e, trebuie şi puţin RP dar dacă ai Hydra pentru ce să faci jocul mai frumos...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.