Jump to content

[MIT] GTA San Andreas - conotatii sataniste

Toffu

Recommended Posts

Un grup de persoane si-a facut o activitate din a presupune ca, consacratul joc "GTA San Andreas", ar avea referinte sataniste. Evidentiaza faptul ca cifra "6" se repeta sau este compusa in continutul jocului sub forma de elemente. Au mai aparut diverse articole in legatura cu acest fenomen, cum ca "ILLUMINATI" conduce lumea din umbra, prin simboluri mascate si putin luate in evidenta de oamenii de rand. Demo: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fmbEaYu6P8A

Doar zic si eu, area 69, magazinul cu totul la 69 de centi, nu tine nimic de satanism. Cautati pe net ce-i 69 daca nu stiti unii, in aproape toate GTA-urile din era 3d ( Vice city , vice city stories, liberty city stories, gta iv, episoed from liberty city s.a.m.d) apare numarul 69.

Mie mi se pare o prostie.

69 nu vine de la nici un 666, stim defapt de la ce vine si oricum se gaseste 69 si in GTA 1.

Chestia cu 6 geamuri cu ingeri sau ceva de genu e de la mod, chiar am fos tin BS sa ma uit si la mine nu apare. Aia cu pompele de benzina iar aiurea, 6 e numarul pompei iar ca sunt 6 pompe iar nu are nici o legatura.

In legatura cu cimitirul ala sunt 8 cruci acolo, doar ca 2 sunt pe langa.

Mai era unu cu nu stiu ce semn de la nu stiu ce luminati :-?

Iar aiurea si in NFS-uri exista semnul ala.

Ma rog, pe mine nu ma pasioneaza chestiile astea.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.