Jump to content

Problema cu contul WebeR

WeBer

Recommended Posts

Nick: WebeR

Descrierea bugul:Azi incepand cu ora 14,am intrat pe cont sa ma joc,toate bune si frumoase am intrat m-am jucat dupa care am fost nevoie sa plec de acasa,cand m-am intros adica acuma aproximativ o ora,am dat sa intru pe cont si cand imi apare sa bag parola ,scriu parola iar dupa ce dau enter imi zice sa ma inregistrez.Nu avea cine sa imi sparga contu pentru ca aveam o parola foarte dificila plus de asta trebuie sa apar la lista de banuri sau daca imi schimba nick imi aparea in top players ca stiu ce level am si cate rp-uri,dar nici astea nu apara nici in membrii de la Hitmen agency.Cateva detalii despre cont,aveam un FCR,level 65 cu rp 152 +,eram in hitman agency,daca adminii doresc mai multe delatii despre cont astept pm.

Dovezi:

Ai citit inainte de a posta ? daca era sa imi schimbe nick-ul aparea in top players un nick nou ca stiam ce level am eram deasupra lui kelton si acuma nu mai sunt si nici alt nick nou nu este deasupra lui kelton.

Din cate se vad la faction members,in hitman agency tu nu mai apari.Practic contul tau nu mai exista.

Te-ai gândit la posibilitatea că, cineva ți-a spart contul și după a cerut nick change ?

// adică nu apare nimeni nou la top players cu lvl 64-65 ...

Daca i se schimba numele,la faction logs apareau toate rankurile luate cu noul nume,insa nu apare nimic.

Contul lui nu mai exista,ceva s-a intamplat.

Astazi a fost un Rollback, posibil sa ti se fii sters contul la acest rollback.

:-q

Sincer, gandesti inainte de a posta?

Daca era de la rollback se stergea la toti, nu doar la el. :-q

Probabil ca ti-a sters vreun admin contul din greseala, altfel nu-mi explic.

Din cate stiu..fiecare cont, e in baza de date..B-Zone.

De cateva ori...s-a ars vreo placa de baza..sau probleme cu host-ul.

E foarte posibil...ca sa se fi ars..sau intamplat ceva...la partitia unde e baza de date..respectiv User Panel..

Am niste amici...pe rpg 2...level 5 6 , care au aceasi problema...dar s-au lasat. Sper sa iti fi dat o explicatie buna...nu garantez ca e .

Contul a fost sters pur si simplu nu mai exista si nu pot renunta la el asa usor ,de ce ? am muncit destul 3 ani pentru el ca sa dispara asa pur si simplu...

Un cont nu are cum disparea asa usor, deoarece stiu si eu ceva despre scriptat si nu dispare asa usor.

A fost sters de catre cineva, nu a avut nicio problema de la RollBack.

O sa vedem ce spune Kelton, deoarece sunt sigur ca nu poti ramane asa...

Nu i-am spus lui Weber să posteze aici ca să vă dați voi toți cu părerea, că nu voi reparați bug-ul, ci staff-ul tehnic al serverului.

Așadar abțineți-vă până vedem unde e problema.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.