Jump to content

[B-Zone TV]Family Trouble - Part 1

SEF Travie
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: [b-Zone Tv]Family Trouble - Part 1

Gen: Drama.

Durata: 5:28

Data lansarii: Astăzi.

Scurta prezentare: Este vorba despre un tânăr băiat ce nu-şi ascultă mama şi îşi face amici persoane ce-ar trebuii evitate.Chemat de aceştia într-o luptă împotriva unei organizaţii rivale, moare.

Fratele său George, în final, declară că-l va răzbuna...oare va reuşi ? Veţi vedea în partea a 2-a.

Link catre clip: http://www.youtube.com/watch?v=oyzXLWS4G8w&feature=plcp

P.S: Este primul meu video, n-am mai lucrat până acum cu aşa ceva, sper să fi ieşit pe placul vostru.

Nu-mi place începutul, ştiu că este urât dar promit o prezentare mai bună în partea a 2-a.

La sfârşit aş fi adăugat un efect de geam spart dar nu am ştiut cum să-l fac ahaha, este primul video, repet, spune-ţi tot ce nu vă place, aşa voi remedia, dacă v-a plăcut lăsaţi un comentariu pozitiv !

Edited by S4GSpeedY

A iesit chiar bine. Fiind prima creatie, merita nota 10 cu felicitari! Mai ai de lucru. INcearca sa schimbi rezolutia pe 1280x720 WideScreen si vezi care e diferenta ;) Ce conducea baba la 4:50 =))

Filmul este reusit din punct de vedere grafic si claritatea este una exceptionala.

Avand in vedere ca este primul tau film, tin sa te felicit.

Dar acest gen de film nu cred ca ti se potriveste. Mai bine te axezi pe Comedie.

Ai +1 de la mine.

Felicitari!

Data viitoare, sa ma anunti ca sa fiu in rolul principal! Cu pelicula MiXtap3 si Prietenii sai. :))

A iesit chiar bine. Fiind prima creatie, merita nota 10 cu felicitari! Mai ai de lucru. INcearca sa schimbi rezolutia pe 1280x720 WideScreen si vezi care e diferenta ;) Ce conducea baba la 4:50 =))

Si mie mi-a placut faza aceea:)).

Edited by S4G Raul

Bv ma' nab

Un text mai mare nu puteai scrie ? ...

Rămâneţi aproape, episodul nr. 2 este in curs de uploadare ! Cât de curând îl veţi putea vedea !

Edit: Da, aşa mai merge . :))

Edited by S4GSpeedY

Felcitati pentru acest vido minunat este o frumusete de vidioclip ba' in viata mea nu am mai vazut asa ceva cel mai frumos pe care lam vazut este exceptional nota 10 iti dau esti cel mai tare cand vine vorba de filme/videoclipuri cel mai bun cel mai tare da tot

NAB

ramai

ps:cum e acum a?

Edited by Maryus Gang

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.