Jump to content

Important! Securitatea Conturilor Dumneavoastra!

GutMasteR

Recommended Posts

Trebuie să fii prea prost ca să accepți rahaturi, de la necunoscuți. Eu dau add pe messenger doar la prieteni (mă refer la cei din samp care garantez că nu fac faze de rahat). Mare grijă cu cine vorbiți, și ce vorbiți.

Eu am aceeași parolă de 1 an juma', de când joc samp, și nu am avut contul spart niciodată. Totul depinde de voi, de ce fișiere acceptați, ȘI DE LA CINE.

Idem

ai + 1 sunt multi care se infecteaza cu keylogger din toate cacaturile de moduri si asa zilele hack'uri de bani.

OFF topic:

Topicul acesta mi-a amintit de o intamplare de la liceu :)), un tip a bagat keylogger in calculatoarele dintr-un laborator intreg si a furat 150 + de conturi de Facebook, insa tot ce a facut a fost sa dea like la o pagina si sa schimbe avatarul, iar unele persoane si-au dat seama ca parola pe care o pusese la conturi era numele paginii la care dadea like si au intrat pe unele conturi, a fost panarama mare pe Facebook timp de 2 zile :))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.