Jump to content

Cea mai ieftina casa/biz/masina?

EuroStar

Recommended Posts

Casa care sa coste 4m ? Gasesti pe la apartamentele de la Burger LS. Eu de acolo am cumparat o casa cu 4m, ma rog, am vandut-o cu 5 dupa.

la 4.000.000 iti gasesti case in ton cu preferintele tale, de exemplu: Case in zona Jefferson, banca LS (apartamente), zona PigPen, gara LS (case), in LV nu prea se merita sa-ti achizitionezi (parerea mea) :)

Dupa parerea mea, nu are rost sa-ti cumperi, deoarece tu ocumperi dar cand o vinzi, o vinzi foarte greu deoarece nu sunt cumparatori pentru case de level asa mic, gasesti dar rar.

Cea mai ieftina casa e in Jefferson langa PigPen casele acelea de 3.200.000$ si mai este un cu o singura camera tot in Jefferson langa House Upgrade. Cele mai ieftine biz-uri sunt cele de haine (7/8//9/10/11/15M+ depinde de zona),pizzeria in Palomino Creck sau benzineriile din SF (15M) ori sate. Cea mai ieftina masina este Perennial.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.