Jump to content

[Portofoliu] RamireS

US Ghidus
 Share

Recommended Posts

Nu mai pune text daca nu stii sa alegi un font potrivit si sa il amplasezi unde trebuie. Dimensiunile de avatar purtate in general pe forum sunt de : 150x300, 150x250.

Super faine astept si eu una pt mine :))

Fara astfel de posturi.

Nu stii sa redimensionezi, fonturi urate si care nu se potrivesc. Intra pe dafont.com si cauta altele, succes.

Frate sunt la inceput, tu stiai de la inceput sa faci calumea, asa ca shh

Se vede ca esti la inceput,mai ai mult de invatat,mai joaca-te cu lumina mai adauga niste efecte.O retificare ultimele doua lucrari nu sunt logo-uri ci semnaturi,este o diferenta uriasa intre logo si semnatura.

Mai ai mult de lucrat la lumina,compozitie si calitatea imaginii.

Urmeaza niste tutoriale pentru plasarea textului in lucrare,iti vor fi de folos.

Lucreaza cat mai mult si nu te grabi sa termini o lucrare in cateva minute,o lucrare frumoasa poate dura peste 45 de minute daca nu ai idei si nu sti exact ce vrei sa faci.

Slab... m-ai uitat pe mine.

Fara posturi d-astea.

Nu mai pune text daca nu stii sa alegi un font potrivit si sa il amplasezi unde trebuie. Dimensiunile de avatar purtate in general pe forum sunt de : 150x300, 150x250.

Defapt, poa' sa fie si 3000z1000 ca forumu' le redimensioneaza, dar isi pierd din calitate.

Frate sunt la inceput, tu stiai de la inceput sa faci calumea, asa ca shh

Ti-a dat un sfat, nu te-a omorat. D-asta ai deschis top[icu', daca nu vrei sa primesti sfaturi, zi-ne si-ti inchidem topicu'.

frumos :D

Next warn. " :D "

Foloseste fonturi mai "normale" si cauta un loc mai potrivit, de preferat ar fi sa nu folosesti texte la inceput. Uita-te la turoriale pentru incepatori, o sa te ajute sa intelegi.

Ai o imaginaţie drăguţă dar mai ai încă destul de lucrat, personal nu-mi place nici măcar una, de ce ? Sunt toate prea întunecate iar fontul în cele mai multe cazuri nu se potriveşte .

Mă abţin să comentez la cea cu Kelton, e oribilă .

Dă puţină culoare creaţiilor tale, şi-ai să vezi că va fi mai bine, succes .

Ai o imaginaţie drăguţă dar mai ai încă destul de lucrat, personal nu-mi place nici măcar una, de ce ? Sunt toate prea întunecate iar fontul în cele mai multe cazuri nu se potriveşte .

Mă abţin să comentez la cea cu Kelton, e oribilă .

Dă puţină culoare creaţiilor tale, şi-ai să vezi că va fi mai bine, succes .

Multumesc ca mi-ai zis, o sa incerc sa le colorez mult

Nu sunt ele foarte reusite dar ultimul avatar cu Ramires, rupe norma :)).

Daca vrei.. da-mi un PM si te pot ajuta.. te mai pot invata cateva lucruri de baza.. :)

Oricum ai un + ca ne cunoastem :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.