US Ghidus Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 (edited) Am Photoshopul de cateva saptamani,dar abia ieri am inceput sa-l folosesc, si cam astea sunt primele mele esecuri : Avatar: Logo: Edited November 25, 2013 by DaniSteptu 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobberT aka RobbDen Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Sunt prea mari parce,dar in rest sunt frumoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG NoLiFeE Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Super faine astept si eu una pt mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
US Ghidus Posted December 10, 2012 Author Share Posted December 10, 2012 Sunt prea mari parce,dar in rest sunt frumoase. Sunt mari ca asa le-am pus, dar cand le pui la avatar se vad perfect .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clayton Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Slab... m-ai uitat pe mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Nu mai pune text daca nu stii sa alegi un font potrivit si sa il amplasezi unde trebuie. Dimensiunile de avatar purtate in general pe forum sunt de : 150x300, 150x250. Super faine astept si eu una pt mine Fara astfel de posturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
US Ghidus Posted December 10, 2012 Author Share Posted December 10, 2012 Slab... m-ai uitat pe mine. Sunt la inceput cu astea ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
US Ghidus Posted December 10, 2012 Author Share Posted December 10, 2012 Nu stii sa redimensionezi, fonturi urate si care nu se potrivesc. Intra pe dafont.com si cauta altele, succes. Frate sunt la inceput, tu stiai de la inceput sa faci calumea, asa ca shh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francizka Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozay Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Se vede ca esti la inceput,mai ai mult de invatat,mai joaca-te cu lumina mai adauga niste efecte.O retificare ultimele doua lucrari nu sunt logo-uri ci semnaturi,este o diferenta uriasa intre logo si semnatura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Mai ai mult de lucrat la lumina,compozitie si calitatea imaginii. Urmeaza niste tutoriale pentru plasarea textului in lucrare,iti vor fi de folos. Lucreaza cat mai mult si nu te grabi sa termini o lucrare in cateva minute,o lucrare frumoasa poate dura peste 45 de minute daca nu ai idei si nu sti exact ce vrei sa faci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Slab... m-ai uitat pe mine. Fara posturi d-astea. Nu mai pune text daca nu stii sa alegi un font potrivit si sa il amplasezi unde trebuie. Dimensiunile de avatar purtate in general pe forum sunt de : 150x300, 150x250. Defapt, poa' sa fie si 3000z1000 ca forumu' le redimensioneaza, dar isi pierd din calitate. Frate sunt la inceput, tu stiai de la inceput sa faci calumea, asa ca shh Ti-a dat un sfat, nu te-a omorat. D-asta ai deschis top[icu', daca nu vrei sa primesti sfaturi, zi-ne si-ti inchidem topicu'. frumos Next warn. " " Foloseste fonturi mai "normale" si cauta un loc mai potrivit, de preferat ar fi sa nu folosesti texte la inceput. Uita-te la turoriale pentru incepatori, o sa te ajute sa intelegi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L ShOppS Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Deci este bine pentru inceput .Nici eu nu ma pricep dar trebuie sa te uiti pe la tutuoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
US Ghidus Posted December 10, 2012 Author Share Posted December 10, 2012 Deci este bine pentru inceput .Nici eu nu ma pricep dar trebuie sa te uiti pe la tutuoriale. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zokee Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Foarte frumoase pentru inceput te descurci ssuper bine. Felicitari si bafta la altele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
US Ghidus Posted December 11, 2012 Author Share Posted December 11, 2012 Foarte frumoase pentru inceput te descurci ssuper bine. Felicitari si bafta la altele. Multumesc pentru incurajari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Ai o imaginaţie drăguţă dar mai ai încă destul de lucrat, personal nu-mi place nici măcar una, de ce ? Sunt toate prea întunecate iar fontul în cele mai multe cazuri nu se potriveşte . Mă abţin să comentez la cea cu Kelton, e oribilă . Dă puţină culoare creaţiilor tale, şi-ai să vezi că va fi mai bine, succes . Link to comment Share on other sites More sharing options...
US Ghidus Posted December 11, 2012 Author Share Posted December 11, 2012 Ai o imaginaţie drăguţă dar mai ai încă destul de lucrat, personal nu-mi place nici măcar una, de ce ? Sunt toate prea întunecate iar fontul în cele mai multe cazuri nu se potriveşte . Mă abţin să comentez la cea cu Kelton, e oribilă . Dă puţină culoare creaţiilor tale, şi-ai să vezi că va fi mai bine, succes . Multumesc ca mi-ai zis, o sa incerc sa le colorez mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
US Ghidus Posted December 11, 2012 Author Share Posted December 11, 2012 (edited) Edited December 11, 2012 by R A M I R E S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolu Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Frumoase lucrarile .. Parca te-am mai vazut pe alte comunitati imi pari cunoscut .. Oricum succes incontinuare . Link to comment Share on other sites More sharing options...
US Ghidus Posted December 17, 2012 Author Share Posted December 17, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyAir Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Nu sunt ele foarte reusite dar ultimul avatar cu Ramires, rupe norma . Daca vrei.. da-mi un PM si te pot ajuta.. te mai pot invata cateva lucruri de baza.. Oricum ai un + ca ne cunoastem Link to comment Share on other sites More sharing options...
J4F bAk Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Pentru ca esti incepator, te feliciti ca sa continui munca. Bravo, dasr daca mi-ai face mie una , as fi mai recunoscator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Pentru ca esti incepator, te feliciti ca sa continui munca. Bravo, dasr daca mi-ai face mie una , as fi mai recunoscator. Ai un topic special pentru Cereri. Nu mai cere lucrari aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jhonnson Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Bravo fratioare,n-am crezut ca te descurci asa bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts