Jump to content

Semnatura - Christmas Party

South HOUSTON
 Share

Recommended Posts

ON : Frumoase.

OF : Eşti cumva ale.xXx ?

Da, sunt aLe.xXx

Va multumesc pentru pareri, dar as vrea sa nu lasati simple posturi gen "Frumoasa", "Super" etc...

Vreau ca pe viitor sa dezvoltati, sa-mi spuneti ce trebuie schimbat, ce trebuie adaugat s.a.m.d.

Edited by c0s

Foate frumoase amandoua.Mie imi place mia mult prima decat a doua deoarece la ,,Let-s play together" in poza a doua se vede mai putin din cauza acelei lumini(parerea mea).Per total este foarte frumos ce ai realizat.Bravo

Ambele versiuni sunt reusite, imi place cum ai pus fulgii de zapada dar trebuia sa ii faci de culoare alba ar fi schimbat aspectul. Felicitari pentru munca depusa.

Ambele versiuni sunt frumoase, dar mie imi place mai mult Versiunea 1 deoarece textul se vede mai bine fiind mai putin ingrosat. Imi place de asemenea albul decat galbenul acela. Felicitari!

Succes in continuare!

Ambele versiuni sunt frumoase, dar mie imi place mai mult Versiunea 1 deoarece textul se vede mai bine fiind mai putin ingrosat. Imi place de asemenea albul decat galbenul acela. Felicitari!

Succes in continuare!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.