FaanTa Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Nick-ul tau: FanTa. Descrierea bugului: Am cumparat o masina acum cateva zile si pe moment era totul in regula,mergeau toate comenzile. A doua zi cand am intrat am observat ca masian nu mai era parcata acolo unde o parcasem si am dat /towcar dar nu a venit si mi-am dat seama ca are park in alta parte... cand ma dat /stats avea cu 9 td mai mult iar eu nu am fost on pe server in acea noapte... am mers la ea sa o iau si am observat ca avea si culoare si carplate schimbate..le-am schimbat si cand sa ii dau park am obeservat ca nu merge comanda... zice ca nu am nici o masina ..am incercat cu un admin sa ii vand masina si am obsercat ca nici comanda /sellcarto nu merge.. deci in mare masina imi apare la /carinfo si /stats si pot folosi o serie de comenzi dar nu ii pot da /park si nici /sellcarto. Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Sa mai intamplat odata asa si eu am patit dar o sa se rezolve.De exemplu si eu aseara am avut o masina clona.. la fol tot si nr si toate:| si nu stiam ce sa fac dar dupa cateva reloguri a revenit totul la normal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kes Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Poti da mai multe relog-uri, mai sunt probleme la masini din cand in cand, de exemplu cand toata lumea avea LandStalker sau Premier. O sa se rezolve in cel mai scurt timp, nu iti face griji, si eu am patit-o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nXoiD Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Confirm acest bug,.si mie mi s-a intamplat la fel , dar eu am avut mai mult cu un TD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaanTa Posted December 16, 2012 Author Share Posted December 16, 2012 Confirm acest bug,.si mie mi s-a intamplat la fel , dar eu am avut mai mult cu un TD. Si cum ai reusit sa scapi de el? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nXoiD Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Si cum ai reusit sa scapi de el? La faza cu TD nu am scapat dar la cea cu /park am dat de 2 ori relog si a fost parcata la loc carplate era normal.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Ar trebui să îți meargă acum mașina și comenzile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.