Jump to content

Bug masina personala

FaanTa

Recommended Posts

Nick-ul tau: FanTa.

Descrierea bugului: Am cumparat o masina acum cateva zile si pe moment era totul in regula,mergeau toate comenzile. A doua zi cand am intrat am observat ca masian nu mai era parcata acolo unde o parcasem si am dat /towcar dar nu a venit si mi-am dat seama ca are park in alta parte... cand ma dat /stats avea cu 9 td mai mult iar eu nu am fost on pe server in acea noapte... am mers la ea sa o iau si am observat ca avea si culoare si carplate schimbate..le-am schimbat si cand sa ii dau park am obeservat ca nu merge comanda... zice ca nu am nici o masina ..am incercat cu un admin sa ii vand masina si am obsercat ca nici comanda /sellcarto nu merge.. deci in mare masina imi apare la /carinfo si /stats si pot folosi o serie de comenzi dar nu ii pot da /park si nici /sellcarto.

Screenshot(s):

Sa mai intamplat odata asa si eu am patit dar o sa se rezolve.De exemplu si eu aseara am avut o masina clona.. la fol tot si nr si toate:| si nu stiam ce sa fac dar dupa cateva reloguri a revenit totul la normal.

Poti da mai multe relog-uri, mai sunt probleme la masini din cand in cand, de exemplu cand toata lumea avea LandStalker sau Premier. O sa se rezolve in cel mai scurt timp, nu iti face griji, si eu am patit-o.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.