Jump to content

Starcraft II: Wings of Liberty

Greet
 Share

Recommended Posts

Aflat in dezvoltare de mai bine de 10 ani, Starcraft II: Wings of Liberty este in mod sigur cel mai asteptat joc al anului, precedentul titlu al seriei fiind cel mai renumit si jucat joc de strategie real-time din toate timpurile. Pentru cei care nu stiau inca, acest joc este in Coreea de Sud sport national, turneurile de Starcraft fiind transmise pe zeci de canale de televiziune iar jucatorii profesionisti fiind mai adulati decat starurile de cinema si jucatorii de fotbal.

Originalul Starcraft este si in ziua de astazi jucat de milioane de oameni, dar continuarea, ce sta sa apara pe 27 iulie isi propune sa faca din acest adevarat fenomen un joc accesibil cator mai multi noi jucatori, oferind in acelasi timp fanilor inveterati ceea ce si-au dorit de mai bine de o decada - un nou Starcraft, cu unitati si posibilitati tactice noi, grafica 3D si continuarea fascinantei povesti a celor trei rase - terran, zerg si protos.

Daca cele trei rase vin acum cu unitati noi si abilitati devastatoare iar scenariul este unul total neliniar, presarat cu filmulete absolut incantatoare, in buna traditie Blizzard, jocul sclipeste cu adevarat abia online, in multiplayer. Pentru a imbunatati experienta de multiplayer, ce a facut din Starcraft cel mai bun e-sport, cei de la Blizzard au refacut de la zero serviciul lor online, cunoscut sub numele de Battle.net, unde jucatorii pot juca meciuri clasandu-se in diverse ierarhii, lua parte in turnee internationale, largi sfera de prieteni si multe altele.

star_1.jpg

Revenind la joc, atuurile ce se impun de la distanta si fac din Starcraft II jocul ce probabil va avea parte de cele mai mari vanzari in industria jocurilor video ar fi:

- este urmarea celui mai de succes joc de real-time strategy, cu o grafica noua incredibila ce permit inclestari intre armate de sute de unitati

- are un scenariu neasteptat, niciuna din misiunile campaniei nefiind asemanatoare

- pune la dispozitia jucatorilor o platforma online de joc in care multiplayerul imparateste: sistem de ierarhie unic, optiuni detaliate de matchmaking, replay-uri, etc.

- este un joc foarte bine balansat, in care desi cele trei rase sunt complet diferite, fiecare din ele are sanse egale la suprematie

- pune la dispozitia jucatorilor un editor foarte puternic ce permite milioanelor de fani sa creeze continut nou, de la harti pana la scenarii noi complete si modificari ale unitatilor, urmand ca apoi sa le poata imparti cu tot mapamondul atins de microbul Starcraft.

Starcraft II: Wings of Liberty este primul episod din trilogia Starcraft II, ce deapana povestea rasei terran, urmand ca in viitor urmatoarele doua episoade, tratand problema zergilor si a protosilor sa puna din nou gaz pe focul dusmanilor interstelari.

Sursa:

GameStore.Ro

Edited by Greet

StarCraft 2 este un joc GENIAL . Cel mai genial joc de strategie dupa starcraft 1 si warcraft 3 desigur , dar totusi am asteptat acest joc cu inima la gura cand am auzit ca s-a dat release am comandat imediat pre-order . Recomand acest joc !

E super jocul defapt toate seriile Starcraft sunt belea dar ce face Blizzard si nu este frumos?Asta este intrebarea , oricum parerea mea e ca vremurile acelea au expirat(cum era cand aparuse prima serie Starcraft era foarte captivant jocul)

StarCraft 2 este un joc GENIAL . Cel mai genial joc de strategie dupa starcraft 1 si warcraft 3 desigur , dar totusi am asteptat acest joc cu inima la gura cand am auzit ca s-a dat release am comandat imediat pre-order . Recomand acest joc !

E super jocul defapt toate seriile Starcraft sunt belea dar ce face Blizzard si nu este frumos?Asta este intrebarea , oricum parerea mea e ca vremurile acelea au expirat(cum era cand aparuse prima serie Starcraft era foarte captivant jocul)

Avem nevoie de comment-uri care să fie legate mai mult de aspectele jocului, nu de amintirile voastre şi admiraţiile asupra lui. La următoarea abatere veţi fi sancţionaţi.

Avem nevoie de comment-uri care să fie legate mai mult de aspectele jocului, nu de amintirile voastre şi admiraţiile asupra lui. La următoarea abatere veţi fi sancţionaţi.

Ma scuzi dar trebuie sa te contrazic , asta este un topic , in care utilizatorii care au jucat sau joaca discuta despre un joc anume, in cazul nostru Starcraft 2, fiecare isi spune parerea sau prezinta aspecte despre joc , daca era un post cu 3 cuvinte gen " Jocul e belea" si atat da , puteai sa zici ceea ce ai scris mai sus, dar cum nu e , nu ai drepul sa sanctionezi acei 2 utilizatori doar pentru ca au spus cat de mult le-a placut jocul sau nu.

ON: Inca am in PC jocul si mai fac cate o misiune asa seara cand mai descarc un film, imi place ca inca s-a pastrat cele 3 tip-uri de caractere ( humans , zerg si prothos ) si ca nu s-a adaugat nici o alta "categorie" oricum , human sniper rullez.

Ma scuzi dar trebuie sa te contrazic , asta este un topic , in care utilizatorii care au jucat sau joaca discuta despre un joc anume, in cazul nostru Starcraft 2, fiecare isi spune parerea sau prezinta aspecte despre joc , daca era un post cu 3 cuvinte gen " Jocul e belea" si atat da , puteai sa zici ceea ce ai scris mai sus, dar cum nu e , nu ai drepul sa sanctionezi acei 2 utilizatori doar pentru ca au spus cat de mult le-a placut jocul sau nu.

ON: Inca am in PC jocul si mai fac cate o misiune asa seara cand mai descarc un film, imi place ca inca s-a pastrat cele 3 tip-uri de caractere ( humans , zerg si prothos ) si ca nu s-a adaugat nici o alta "categorie" oricum , human sniper rullez.

N-au prezentat niciun aspect al jocului şi da, şi-au exprimat părerea, dar trebuie să o argumenteze. E un forum în care posturile se contorizează, nu un site de gaming unde ai voie să scrii ce vrei tu.

Edited by Sleke

Am jucat ceva timp Starcraft II si vreau sa spun ca este o continuare foarte buna dupa SCI, ca si gameplay nu s-au schimbat multe, poate cateva unitati in +, lucru care il face si mai "dorit" in randul gamerilor, la capitolul gafica insa, jocul arata foarte bine, se vede ca s-a lucrat mult la el, Blizzard este o firma foarte "capitalista" dar iti da exact lucrul pentru care platesti. Totusi nu sunt foarte multumit de multiplayer dar acolo e o problema mai mult personala.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.