Jump to content

The Elder Scrolls Online

Evghin Apollo
 Share

Recommended Posts

pl219.jpg

In 2E (second era) 578, acum 4 ani, o explozie de energie a avut loc in Imperial City care a produs unde de soc ce s-au transmis in intreg Nirn. Creaturi supranaturale din Oblivion, Daedra, au aparut in numar mult mai mare ca inainte. Armate de spirite si strigoi se ridica in fiecare colt al Tamrielului. Magicienii fie au murit fie au innebunit. Iernile sunt mai reci si recoltele se naruiesc.

2E 582, tronul imperial zace gol... in acest haos 3 aliante iau nastere si se lupta pentru Imperial City si tron:

The Daggerfall Covenant format din High Rock, Sentinel si Orsinium; Bretonii, Orcii si Redguards.

eso-daggerfall-covenant.jpg

The Aldmeri Dominion format din Atlmerii (sau High Elves) din Summerset Isle, Wood Elves din Valenwood si rasa felinelor Khajiit din Elseweyr.

alliance-leader-aldmeri-dominion.jpg

The Ebonheart Pact format din Nords ai Skyrim-ului, Dark Elvii din Morrowind si Argonienii din Black Marsh. Probabil aceasta este cea mai instabila alianta creeata vreodata in Tamriel, trebuie ca situatia sa fie fara precedent de a adus aceste trei natiuni mandre impreuna.

alliance-leader-ebonheart-pact.jpg

elder-scrolls-online-faction-map.png

Actiunea are loc, in principal, in Cyrodiil, inima Imperiului fondat de Tiber Septim (Talos) unde cele trei aliante se vor lupta pentru regiuni bogate in resurse, orase si in final, capitala si tronul.

Jocul va iesi abea in 2013. Uitati un gameplay + trailere, cred ca fanii series TES abea asteapta.

Trivia

- Actiunea are loc cu 1.000 inainte de Skyrim.

- Vei putea asista la toate legendele pe care le-ai auzit in jocurile anterioare (Skyrim, Oblivion, Morrowind, Daggerfall).

- Poate ca ziceti "Aldmeri Dominion? Wut? Dar astia au aparut recent dupa criza Oblivion". Ei bine, The Great War cum il stiti voi, playeri de Skyrim, a fost intre The Empire of Tamriel si Second Aldmeri Dominion, in ESO este primul Aldmeri Dominion.

- Daca nu ma insel, s-ar putea sa gasim in regiunea Skyrim si soldati Akaviri (originari din continentul Akavir, la est de Tamriel) care au invadat Tamriel in trecut, dar au fost opriti de Reman III la Pale Pass; pentru mine ar fi genial sa ii intalnesc.

- TBA.

Jocu trebuie sa fie genial, din ce am vazut in videoclip, mobi sunt extraordinari, sistemu de grup lafel foarte bun, armuri interesante si ce am inteles din video e ca playerii nu se lupta cu un mob pt a lua ceva fiecare pentru el, ci se lupta chiar sa-l omoare si toti primesc egal, asta mi se pare genial. Dar cel mai interesant e PvP-ul, e ca o lupta adevarata, castel, catapulte, foarte multi playeri.

Jocul asta, cred ca o sa intreaca si WoW.

Edited by Moartea

Hehe, WoW e copil mic pe langa seria Elder Scrolls. Cand o sa iasa o sa fie liniste pe strazi ca niciodata. Daca aveti completari le puteti adauga.

Precizează dacă articolul e făcut de tine ca să știm și noi.

Cred ca este singurul joc care m-ar determina sa platesc pentru online play, si cei care au jucat Oblivion si Skyrim cu aceeasi placere care m-a facut pe mine sa le exploatez pana la bug-uri, vor sti la ce ma refer.

Ca sa nu mai vorbim de grafica absolut SUPERBA integrata intr-un MMO RPG.

Edited by Klaudiu

Cred ca este singurul joc care m-ar determina sa platesc pentru online play, si cei care au jucat Oblivion si Skyrim cu aceeasi placere care m-a facut pe mine sa le exploatez pana la bug-uri, vor sti la ce ma refer.

Ca sa nu mai vorbim de grafica absolut SUPERBA integrata intr-un MMO RPG.

Si eu sunt un jucator inrait al seriei TES , cel putin jucam cand eram mic Morowind si Daggerfall , de Oblivion si Skyrim nu mai zic, cel putin pe Skyrim faceam RP , mergeam si vanam , sunt un gen mai stealth , ma lungeam mai mult cu questurile secundare decat astea principale, guilda etc. nice. Abea astept sa apara TESO si clar v-a rupe World of Warcraft la categoria MMORPG.

Precizează dacă articolul e făcut de tine ca să știm și noi.

Da, topicul e facut de mine (nu videoclipul). Ce informatii am adus am preluat de pe site-ul Elder Scrolls Online si am tradus (introducerea si aliantele), pozele de pe Google + contributii personale (de ex acel Trivia).

Si eu sunt un jucator inrait al seriei TES , cel putin jucam cand eram mic Morowind si Daggerfall , de Oblivion si Skyrim nu mai zic, cel putin pe Skyrim faceam RP , mergeam si vanam , sunt un gen mai stealth , ma lungeam mai mult cu questurile secundare decat astea principale, guilda etc. nice. Abea astept sa apara TESO si clar v-a rupe World of Warcraft la categoria MMORPG.

Ooooh Morrowind :X prima data cand l-am bagat, il luasem cu revista LEVEL, ma pierdeam prin Seyda Neen, porma cand am mai invatat engleza si cele am inceput sa ies in lume. Bagam la mod-uri de abea mai facea fata jocul :)). Oblivion, pot spune ca a fost frumos, l-am terminat si porma am inceput sa studiez istoria Cyrodiilului si despre Akaviri.

Skyrim... acum cu noul PC ... :X numai zic.

Btw, am pica pe Thalmor si pe Dominion... sper ca in TES VI sa isi ia dauna totala in al doilea razboi si protagonistul sa fie acolo sa se bucure.

Atunci pune sursa, nu contează că le-ai tradus.

http://elderscrollsonline.com/en/

Nu mai pot da edit, poti da tu, te rog?

Edited by Evghin Apollo

Da, topicul e facut de mine (nu videoclipul). Ce informatii am adus am preluat de pe site-ul Elder Scrolls Online si am tradus (introducerea si aliantele), pozele de pe Google + contributii personale (de ex acel Trivia).

Ooooh Morrowind :X prima data cand l-am bagat, il luasem cu revista LEVEL, ma pierdeam prin Seyda Neen, porma cand am mai invatat engleza si cele am inceput sa ies in lume. Bagam la mod-uri de abea mai facea fata jocul :)). Oblivion, pot spune ca a fost frumos, l-am terminat si porma am inceput sa studiez istoria Cyrodiilului si despre Akaviri.

Skyrim... acum cu noul PC ... :X numai zic.

Btw, am pica pe Thalmor si pe Dominion... sper ca in TES VI sa isi ia dauna totala in al doilea razboi si protagonistul sa fie acolo sa se bucure.

Atunci pune sursa, nu contează că le-ai tradus.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.